- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
Bende cay icmedim, baktim sekeri kesemiyorum cayi kestim direk :) sen hic mi seker kullanmazdin yoksa kestinmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım inş bu sefer 60 i gormeliyim68 coook guzel zayiflamissin simarmaca yok bidaha verdikten sonrada formumuzu korumak icin devamini getiririz burdan
Hadi ins. CanimO zaman hedefimiz ramazana kadar 65kg.olmak. tamam canim gorusuruz aksam
Tamam canim bende minik bi parca tavuk yedimMiktar olarak az sanki degil mi? banada oyle geliyor aslinda yeterli geliyor ama direncimin dusmemesi icin onerine uyacagim.. Bendede ilk gun olunca bas agrisi bende diyetten olabilcegni dusunum ama o gun disardaydik kosturmacada vardi belkide ondandir.. seninde disari cikinca basin agriyor olabilir mi bilemedim belkide denk gelmistir ama daha evvelde disari ciktigin ertesi gunu basin agrimisti bir diger ihtimalde mevsim gecisindeyiz.. Birde az evvel yiyebilirim diye belirttiklerimi yemedim (elma veya yogurt) duzeltiyorum
yagsiz tuzsuz haslanmis ve kendi halinde kizartilmis tavuk gogus miktar olarakta 2yemek kasigi diyebiliriz saat olarak biraz uygunsuz oldu ama yemem gerektigini hissettim protein olarak ve spora basliyorum sana yolladigim linkteki egzersizlere ek okarak ip atlama 10dk.kadar
Birlikte canimGunaydiiin ac karnina tartildim canim cook mutluyum 78i gordum ama grami soylemiyim gidiyorlar galiba seninde payin buyuk cok tesekkur ederim aynen devamm
Kahvaltilarimiz ayni olmus bugun gerci benim fix menum oldu peynir zeytin daha evvel yuzune bakmazdim ama cok iyiymis kendimi cok hafif hissettiriyor bu cesit kahvaltiGünaydınnn
Bugun erkenden kalktim kahvaltimi yaptim
Guzel bi kahvalti yaptim
1 yumurta,2 catal beyaz peynir,3 zeytin
1 dilim k.ekmegi,domates,salatalik,
2 ceviz, 3 kayisi