• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Bende cay icmedim, baktim sekeri kesemiyorum cayi kestim direk :) sen hic mi seker kullanmazdin yoksa kestinmi?

Ben 12 yasimdaydm belki daha küçük çayı sekersiz içiyorum
Bide onu şekerli icsem ne olurdum acebaaaa:KK57:

Ya sahiden gun ve gun kilosuna kilo eklenirmi insanin ben o hale gelmistim inadina yiyordum hemde kitliktan cikmis gibi 90 gormeye ramak kalmisti zaten 10arli ramlari gorunce geriye kalan 1,2,3....cok cabuk geliyor. Birde daha evvelden girisimlerin oldu anladigim kadariyla bu kadar disiplinli degilmiydin neden olmadi yoksa beni mi bekledin :KK19:Ne guzel aliskinsin zaten aramiyorsun seker :KK9:

Seni bekledim evet
:21::-):-)
Bi bakıma beklemisim
Evet canım girişimlerim oldu 68 e kadarda dusmustum
İlk başlarda ay ne güzel zayiflamissin diyenler simartti beni galiba
Sonrada çok yemesemde hareketsizlik ve sonuç böyle iste:cry:

68 coook guzel zayiflamissin simarmaca yok bidaha verdikten sonrada formumuzu korumak icin devamini getiririz burdan

68 coook guzel zayiflamissin simarmaca yok bidaha verdikten sonrada formumuzu korumak icin devamini getiririz burdan
Evet canım inş bu sefer 60 i gormeliyim
Birlikte görürüz ins
Ramazan kadar 65 olmak ilk hedef
Hadi sende ramazan bi hedef belirle

O zaman hedefimiz ramazana kadar 65kg.olmak. tamam canim gorusuruz aksam :KK25:
Hadi ins. Canim:KK55::KK55::KK55:

Gelelim bugunki itiraf edecegim menume
Cok kotu evet ama kalori acisindan fena degildir diye umuyorum

Sabah 2 dilim kepek ekmegiyle kasarli tost,domates,1 dilim peynir
Ogle bi greyfurt,2 kasik bezelye yemegi,bi kase yogurt,pul biberli
Ara 1 cay bardaginda fazla leblebi
Aksam fistik ezmesi(120 kalori)
100 gram meyveli yogurt
Ceza olarak aksam yemeginden yemiyorumm

1 saat yürüdüm

Kacamaklar kacamaklar... Ama cezani kesmissin tamam bisey demece yok bu yuzden :)

Sabah: 3siyah zeytin 1haslanmis yumurta 1kibrit kutusu peynir 1,5dilim cavdarli ekmek
Oglen: yarim portakal yarim kivi bol su
Ara:keten tohumlu yogurt
Aksam:3kasik pirasa yarim dilim cavdarli ekmek
Yersem 1adet elma veya yarim kase yogurt

Canim sebze yemeklerini biraz daha arttirabilirsin sanki

Sekerim dustu sanirim
Bide bugunde cok baş ağrım oldu:KK14:
Diyetten mi ki

Miktar olarak az sanki degil mi? banada oyle geliyor aslinda yeterli geliyor ama direncimin dusmemesi icin onerine uyacagim.. Bendede ilk gun olunca bas agrisi bende diyetten olabilcegni dusunum ama o gun disardaydik kosturmacada vardi belkide ondandir.. seninde disari cikinca basin agriyor olabilir mi bilemedim belkide denk gelmistir ama daha evvelde disari ciktigin ertesi gunu basin agrimisti bir diger ihtimalde mevsim gecisindeyiz.. Birde az evvel yiyebilirim diye belirttiklerimi yemedim (elma veya yogurt) duzeltiyorum
yagsiz tuzsuz haslanmis ve kendi halinde kizartilmis tavuk gogus miktar olarakta 2yemek kasigi diyebiliriz saat olarak biraz uygunsuz oldu ama yemem gerektigini hissettim protein olarak :oops: ve spora basliyorum sana yolladigim linkteki egzersizlere ek okarak ip atlama 10dk.kadar:KK49:

Miktar olarak az sanki degil mi? banada oyle geliyor aslinda yeterli geliyor ama direncimin dusmemesi icin onerine uyacagim.. Bendede ilk gun olunca bas agrisi bende diyetten olabilcegni dusunum ama o gun disardaydik kosturmacada vardi belkide ondandir.. seninde disari cikinca basin agriyor olabilir mi bilemedim belkide denk gelmistir ama daha evvelde disari ciktigin ertesi gunu basin agrimisti bir diger ihtimalde mevsim gecisindeyiz.. Birde az evvel yiyebilirim diye belirttiklerimi yemedim (elma veya yogurt) duzeltiyorum
yagsiz tuzsuz haslanmis ve kendi halinde kizartilmis tavuk gogus miktar olarakta 2yemek kasigi diyebiliriz saat olarak biraz uygunsuz oldu ama yemem gerektigini hissettim protein olarak :oops: ve spora basliyorum sana yolladigim linkteki egzersizlere ek okarak ip atlama 10dk.kadar:KK49:
Tamam canim bende minik bi parca tavuk yedim
Actim cunku
Hadi iyi sporlar
Aksam gelemeyebilirim
:KK15::KK15::KK15:

pul biberi ne icin tuketiyorsun ve leblebiyi bunlar gibi ayrintilari benimle paylasirsan sevinirim neler yemeliyim besi bir yerde cayini aktardan bulabilirmiyim? Tamam caniim yarin bol sporlu ve - li bir gunde gorusmek uzere :KK25:

Gunaydiiin ac karnina tartildim canim cook mutluyum 78i gordum ama grami soylemiyim gidiyorlar galiba :KK5: seninde payin buyuk cok tesekkur ederim aynen devamm:KK49:

Günaydınnn :KK73::KK73:
Bugun erkenden kalktim kahvaltimi yaptim
Guzel bi kahvalti yaptim

1 yumurta,2 catal beyaz peynir,3 zeytin
1 dilim k.ekmegi,domates,salatalik,
2 ceviz, 3 kayisi

Günaydınnn :KK73::KK73:
Bugun erkenden kalktim kahvaltimi yaptim
Guzel bi kahvalti yaptim

1 yumurta,2 catal beyaz peynir,3 zeytin
1 dilim k.ekmegi,domates,salatalik,
2 ceviz, 3 kayisi
Kahvaltilarimiz:KK9: ayni olmus bugun gerci benim fix menum oldu peynir zeytin :-) daha evvel yuzune bakmazdim ama cok iyiymis kendimi cok hafif hissettiriyor bu cesit kahvalti

Back