- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
- Konu Sahibi Minikkelebk
günaydın canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı süper canımGunaydiiiin.. Kahvaltimi alisilmisin cok cok disinda yaptim gune iyi basladim motivasyonum cook yuksek kahvalti oncesi 1bardak ilik su ardindan 3ad zeytin 2kup peynir 1ad.haslanmis yumurta 1kucuk salatalik iki dilim domates 1fincan cay 4sekeri 3e dusurdum :) ekmek yok
Biraz gec oldu ama Günaydın canımgünaydın canım :)
Canim sen daha yeni başlıyorsunEsmer ekmegim yoktu birzdan cikip alicaz 1paket ekmegi 3-4 gun yetirebilsem keske ben ekmege cok duskunum ve tatli ya valla benle isiniz varr sekeride az az basladim iste 4ten 3e dusurdum canim birde dvd almayi dusunuyorum spor icerikli pilates iyimidir acaba fikrin var miveya onerin?
Kahvaltı süper canım
yalnız şeker kullanmamalısın
hemde 3,4
onun yerine 1 yada 2 dilim çavdar ekmeği yesin keske
bunu ayarlamamız lazım
Biraz gec oldu ama Günaydın canım
Nasıl verdin bize de anlatsam. ??
Çalışıyor musun
Canim profilini gezdim anladigim kadariyla sen 80kusur kilo ile basladin ve su an 60larda misinn eger oyle ise tebrik ederim darisi basimiza spor yapabiliyormusun??çalışıyorum canım :)
Canım yediklerini saatli veya ayrı olarak yazsan menüyü daha iyi görürüzSabah kahvaltimin ardindan az biraz ceviz ardindan yarim kase tarhana corbasi ve bir kac kasik karnibahar sekersiz turk kahvesi ve 1tabak makarna yedim kizlar basim agriyor ve biraz bitkin hissediyorum kendimi olagan birsey mi dersiniz? Meyveylede hic aram yok malesef. Ve tuvalete cikamadim
Kosturmacadan başın agrimis olabilir, gecmis olsunSabah 79.500 kg.dim.. Tamam ogun ogun yazarim sabah ara oglen ara aksam ara diye.. Ciktik canim ya hastane islerimiz vardi birde benim cimcime biraz fazlaca hareketli onu zaptedecegiz derken basim beynim zonkluyor resmen yook dvd almadim henuz onerini arastiracagim o var aklimda internet cepten kullaniyorum o yuzden dvd sart bana. Birde sabah yazamadim canim ama merak ediyorum kac kg olmussun gunluk menun var mi yoksa gune mi uyuyorsun?
87liyim canim 1cocuk var sende 2 degil mi istanbulda mi yasiyorsun ve sen kac yasindasin
Evet canım ist87liyim canim 1cocuk var sende 2 degil mi istanbulda mi yasiyorsun ve sen kac yasindasin
Masallahh yaslari kac kuzularinin?banada bi cesaret gelirse insallah kizima bi kardes istiyorumEvet canım ist
86 liyim
2 evet
Canım küçüğü 2,5 yaşındaMasallahh yaslari kac kuzularinin?banada bi cesaret gelirse insallah kizima bi kardes istiyorum
Ne guzel masallah, amin canim gonlumde olan once fazlaliklarimdan kurtulup saglikli az kilolu bir gebelik gecirmek bakalim hayirlisi artiik ee bugun istanbul yagisli evin icersinde neler yapicaksin spora vakit ayirabiliyormusun hoos cocuklarla kosturmaca baslibasina bi spor tabii bizim ekstralara ihtiyacimiz var ama sen iyi gidiyorsun 80den indin ne guzel azimli arkadasim benim izindeyim ;-)Canım küçüğü 2,5 yaşında
Aralarında 20 ay var abisi
ALLAH gönlüne göre versin canım