• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Ne guzel masallah, amin canim gonlumde olan once fazlaliklarimdan kurtulup saglikli az kilolu bir gebelik gecirmek bakalim hayirlisi artiik ee bugun istanbul yagisli evin icersinde neler yapicaksin spora vakit ayirabiliyormusun hoos cocuklarla kosturmaca baslibasina bi spor tabii bizim ekstralara ihtiyacimiz var :-) ama sen iyi gidiyorsun 80den indin ne guzel azimli arkadasim benim izindeyim ;-)
Şimdi onu yazacaktım evde çok işim vardı
Temizlik yapmayı planliyordum
Arkadaşım çağırdı çok ısrar etti mecbur gideceğim
Yeni Evli hediyesini filan almıştım hem götürürüm
Dediğin gibi havada yağışlı ama Allah yardım etsin nasıl gideceğim bilmiyorum cocuklarla
Canim sen yürüyüş yapamıyorsun
İp atlaya bilirsin evde
Hiç olmadı Zıpla 500 kere atlayarak baslayabilirsin

Tartimiza gunlukmu bakalim haftalikmi hoos ben gunluk bakiyorum tarti gozume carptikca defalarca :KK53: Aslina sormak istedigim haftalikmi bildiricez gunluk mu
Haftalık bi tartı günümüz olsun 12 ye kadar bildirim yapalım
Senin için hangi gün daha uygun

Pazartesi olsun mu? Ne cesaret helal olsun bu havada iki cocukla gezmece :KK55:. Tesekkur ederim ip atlama iyi fikir kizimada eglence cikar hoplaya ziplaya spor. Ben bugun yemek yemek istemiyorum canim ya hafif bir kahvalti yaptim 8:30gibi ev topla derken direk aksam yemegine koyuldum kokusu yetti istahim kesildi sagliklimidir bilmem ama bu tokluk hissini cook sevdim

Pazartesi olsun mu? Ne cesaret helal olsun bu havada iki cocukla gezmece :KK55:. Tesekkur ederim ip atlama iyi fikir kizimada eglence cikar hoplaya ziplaya spor. Ben bugun yemek yemek istemiyorum canim ya hafif bir kahvalti yaptim 8:30gibi ev topla derken direk aksam yemegine koyuldum kokusu yetti istahim kesildi sagliklimidir bilmem ama bu tokluk hissini cook sevdim
O ooo daha aksama çok var acikirsin
Mutlaka ye sebze yemeği+ yoğurt olabilir
Aksam gelince örnek bi liste paylaşacağım
Normalde esimsİz asla çıkmam bakma
Ama çok ısrar etti bu kaçıncı bu sefer geri ceviremedim
Zıplayın hop hop biz zipliyoru onlarda egleniyorlar hem

Hopladik zipladik kosusturduk yorulduk yavrusumda eglendi enerjisini atti aman zayiflamasinda zaten yeterince formunda :-) ogun atladim canim ya cidden bi haller oldu istahima keten tohumlu yogurt yedim yarim kase kadar (tokluk veriyormus) sen neler yaptin, misafirlikte kacamak yapmaca oldu mu :kk77:

esr_esrt: 39741880 .!.:
Hopladik zipladik kosusturduk yorulduk yavrusumda eglendi enerjisini atti aman zayiflamasinda zaten yeterince formunda ogun atladim canim ya cidden bi haller oldu istahima keten tohumlu yogurt yedim yarim kase kadar (tokluk veriyormus) sen neler yaptin, misafirlikte kacamak yapmaca oldu mu
Formunda demek senin bidik
Benimkiler kilolu değiller ama güzel yerler
Canım hiç bişi yemedim merak etme
Oooh ne güzel oynamissiniz işte
Kendini tok hissedebilirsin ama sonra birden akşam yuklenirsin
Ama keten tohumlu yogurt süper olmuş
Doğru hem tok tutar
Hem yag yakar
Aslında bende 2 öğün yapıyorum genelde açıkça ara öğün 1 bazen 2

Formunda demek senin bidik
Benimkiler kilolu değiller ama güzel yerler
Canım hiç bişi yemedim merak etme
Oooh ne güzel oynamissiniz işte
Kendini tok hissedebilirsin ama sonra birden akşam yuklenirsin
Ama keten tohumlu yogurt süper olmuş
Doğru hem tok tutar
Hem yag yakar
Aslında bende 2 öğün yapıyorum genelde açıkça ara öğün 1 bazen 2
12kilo benim cimcime akranlarina gore zayif ama bana gore zayif degil kiloluda degil iste kilolu olupta nolcak sanki hareketli saglikli boyu uzuyor cok sukur yeterli senin bi kiz bi oglan mi taniyamadik daha tam olarak birbirimizi :-) ben zeminden midir nedir kilom artiyor ya moralim bozuluyor regl oncesi siskinlik diyede yorumluyorum bilemedim.. Kahve vs..tuketiyormusun yesilcayda hic sevmem.. Diyeti bozmadigin icinde ayrica tebrikler,misafirlik isi zor olur herhalde yemiycegine ikna edene kadar uzarda uzar :-)

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Bak canım bu ayça kayanin diyet listesi
Bence gayet makul
Kafamdaki liste bu
Fakat kendimi buna uydurmaya çalışıyorum işte
Sende örnek alabilirsin

12kilo benim cimcime akranlarina gore zayif ama bana gore zayif degil kiloluda degil iste kilolu olupta nolcak sanki hareketli saglikli boyu uzuyor cok sukur yeterli senin bi kiz bi oglan mi taniyamadik daha tam olarak birbirimizi :-) ben zeminden midir nedir kilom artiyor ya moralim bozuluyor regl oncesi siskinlik diyede yorumluyorum bilemedim.. Kahve vs..tuketiyormusun yesilcayda hic sevmem.. Diyeti bozmadigin icinde ayrica tebrikler,misafirlik isi zor olur herhalde yemiycegine ikna edene kadar uzarda uzar :-)
Biz baya tombul kalıyoruz sizin yanınızda o zaman:KK8:
Canim her zaman değil ama bazen kaynatabiliyoruz
Çocuklara bişey almıyorum
Onlara yediyorum
Ev sahibi koşturrken anlamıyor bazen
Zaten bana göre yiyebilcegim hiç bişi yoktu
Evet canım 2 :nazar:

Bu arada tarti nin yerini değiştirme hiç
Hep aynı yerde kalsın
Bende yeşil çay pek sevmem ama İçmek lazım
Reglydendir eğer yemiyor ve dikkat ediyorsan korkma
Ayrıca mutlaka 2 lt şu içmeye calis

Son düzenleme:
50 dk yürüdüm
Yordu beni ya ayaklarım zonkluyor :KK49:
Supermis ya sahi nasil yuruyorsun bilmeyen sanicak coluk cocuk yok ailenden birileri varmi yakinlarda? Tartiya benim cimcime rahat vermiyorki yatakodamda sabittir yeri ama aliyor saga sola tasiyor.. İcebiliyormusun 2lt kadar su benim ski bir duzen oturtmam sart

Supermis ya sahi nasil yuruyorsun bilmeyen sanicak coluk cocuk yok ailenden birileri varmi yakinlarda? Tartiya benim cimcime rahat vermiyorki yatakodamda sabittir yeri ama aliyor saga sola tasiyor.. İcebiliyormusun 2lt kadar su benim ski bir duzen oturtmam sart
İçiyorum canım evet
Dışarı çıkmiyorum
Ev geniş evde yürüyorum:-)
Çareler tükenmez
Koşu bandı alalım dedi eşim ama ayaklarım ağrıyor zaten benim
İyice mahveder
Eliptik bisiklet bakıyorum kafama yatarsa
Birde sabahları erken kalmayi basarabilsem aaah ah
Sanirim sen erken kalkiyorsun
Sabah kalkıp spor yapsam çok iyi olacak

Anladim canim bende sandim disarda yuruyorsun parkurda falan :-) birde ayca kaya hanfendinin diyet listesi yogunmus baya ama farkettim diyetisyenlerin verdikleri liste oldukca yogun oluyor cesit bol miktar az aslinda cesit yaniltiyor sanirim

Sabah: 3kup peynir 3ad siyah zeytin 1haslanmis yumurta 3dilim salatalik 2dilim tam bugday ekmegi 1 fincan cay 2sekerli
oglen: yok
aksam uzeri yarim kase keten tohumlu yogurt 1dilim tam bugday
aksam:ispanak bugulama 1dilim tambugday.
Acikirsam 1elma yemeye calisirim ve bol su

Sabah: 3kup peynir 3ad siyah zeytin 1haslanmis yumurta 3dilim salatalik 2dilim tam bugday ekmegi 1 fincan cay 2sekerli
oglen: yok
aksam uzeri yarim kase keten tohumlu yogurt 1dilim tam bugday
aksam:ispanak bugulama 1dilim tambugday.
Acikirsam 1elma yemeye calisirim ve bol su
Çok iyi
Şeker 2 ye düşmüş gözümden kacmadi:KK50::nazar:
Acikirsan elma+1 fincan süt İcebilirsin

Sabah patates haşlama çok az ,, 1 yumurta,1 dilim peynir , domates
Ara 1 elma yarım portakal
Yarım avuç beyaz leblebi
Aksam Yoğurtlu makarna 1 tabak

Makarna yemek bana yaramıyor yemeseydim iyiydi ama canım felaket makarna salatası çekti
Bende yağsız yaptım , yedim

Tamam canim sut aklimda olsun sut ve sut urunleri yarim yagli mi tam yagli mi tuketiyorsun?

Back