- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.061
Ooo ana kiz diyett supermis
akşam hafif yersen durumu kurtarırsın canım sabah yediğimizi vücut sindiriyor zatenGunaydin caniimm
Alisilmisin disinda bir kahvalti yaptim biraz agir kacti sankim
Eve donmeliyiiiimmm
annenin de diette olması çok iyi canım en azından yemek yemen için seni zorlamaz
Evet canım ya demekki fark ediyormuşçok iyi canım demek ki fark ediyor tebrikler
Yok tatlım zaten zorlamaz...annenin de diette olması çok iyi canım en azından yemek yemen için seni zorlamaz
Almamışsındır canım benceOoo ana kiz diyett supermisne guzell destek olmus annecigin isabet olmus
Benide farkettiler annemin komsulari farkediliyor olmak cok iyi bakalim esim farketcekmi almis oldugum gramlari =)
Evime geceyim toparlarim durumu inaniyorum kendime
Afiyet olsun canım..sabah: 1 yumurta , 1 kk peynir 7-8 tane zeytin bol yeşillik
öğlen: salata ve bir kaç çatal ebe gömeci, ayran
akşam : etli kabaklı yumurta 1 kase yoğurt
şimdi 1 avuç yer fıstığı yiyorum acıkısam 1 elma yerim
Kızlar inanmazsınız kim görse beni sen ne yaptın böyle
Ayyyy cok zayıflamışsın vs vs
Kız gibi olmuşsun dediler...
Bence abarttilar
Yinede motive ediciydi...
Az once dediler hatta biraz utandırdılar bile...
Yanaklarim kızardı o derece
evet canım tuzsuz olandan yedim tok da tutuyor :)Afiyet olsun canım..
Yer fıstığı tuzsuz olandansa az miktarda yemek yağ yakımı için faydalı imiş
afiyet olsun canım :) kilo verdiğini duymak dahada motive etmiştir seni İnşallah pazartesi bende tartıdan mutlu ayrılırım10.30..yarım yumurta,2 zeytin,1 kk peynir,domates...
15:30 1 kase mercimek çorbası,yarım kase yoğurt,1 kaşik kavurma,salata,,
Elma yada leblebi yerim çok acıkırsam...
Yazarim eger yersem...yarim saat yuruyudum...
hafif ve doyurucu bir menü caınım afiyet olsun :)Afiyet olsun minikkelebgn zayiflama gunlugu ogrencileri
Sabah:1servis kasigi menemen (1yumurta) 1hindi salam yarim kk peynir 1tk.bal 1tk.kaymak 1bardak cay 3zeytin bol maydonoz dereotu 2dilim ruseymli ekmek
Oglen:3kofte,1yemek kasigi pirinc pilavi,1kase yogurt
Aksam: 1tabak tavukli sehriye corbasi
Aralarda bool su 1aci kahve 1neskafe (sekerli)
Durum pek ic acici degil az sonra esim gelicek eve geciyorum ve disiplinli bir sekilde son 3gunde kurtarmayi umuyorum
Evet canim bende onu hayal ettim...CookCookk sevindim kuzumm simdiden boyle diyorlarsa (ki eminim bariz belirgindir) acaba mezun olunca ne diczeklervar sen dusun
Ins canım...afiyet olsun canım :) kilo verdiğini duymak dahada motive etmiştir seni İnşallah pazartesi bende tartıdan mutlu ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?