- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.081
Sabahki kaymk,ve neskafenin sekerli olmasi dışinda gsyet guzel canım..Afiyet olsun minikkelebgn zayiflama gunlugu ogrencileri
Sabah:1servis kasigi menemen (1yumurta) 1hindi salam yarim kk peynir 1tk.bal 1tk.kaymak 1bardak cay 3zeytin bol maydonoz dereotu 2dilim ruseymli ekmek
Oglen:3kofte,1yemek kasigi pirinc pilavi,1kase yogurt
Aksam: 1tabak tavukli sehriye corbasi
Aralarda bool su 1aci kahve 1neskafe (sekerli)
Durum pek ic acici degil az sonra esim gelicek eve geciyorum ve disiplinli bir sekilde son 3gunde kurtarmayi umuyorum
telafi edersin canım bozma moraliniKizlaaar kizlaarr
Eve geldim ilk isim bir cirpida uzerimi inceltip tartiya cikmak oldu ve durum coook fena oyle boyle degil cok cok uzgunum
Napcam kara kara dusunuyorum esim benim fazlaliklarimi farkedemedi onunda masallahi vardi besili danalara donmusuz kari koca 75lerin ust sinirindayim inanamiyorum
Kurtarilcak bir tarafim kalmamis 73.900 den asagsi bu hafta hayal 74,500e raziyim
bide canım akşam tartılmak yanıltıcı olur sabah tartıl bide bence :)Kizlaaar kizlaarr
Eve geldim ilk isim bir cirpida uzerimi inceltip tartiya cikmak oldu ve durum coook fena oyle boyle degil cok cok uzgunum
Napcam kara kara dusunuyorum esim benim fazlaliklarimi farkedemedi onunda masallahi vardi besili danalara donmusuz kari koca 75lerin ust sinirindayim inanamiyorum
Kurtarilcak bir tarafim kalmamis 73.900 den asagsi bu hafta hayal 74,500e raziyim
Canım takma kafana temizlik yaparsın,bide spora basladın mı yeni geldiği ıçin gitmesi kolay olur...Kizlaaar kizlaarr
Canım bunları saat kaç gibi yedin...ben 1 bardak süt içtim ve yarım elma yedim
Aynen böyle oluyor dimi?
: ))) öyle ama napim..)))Minikkelebk guldurdun canim yaa
Aynenn cookk dogruAynen böyle oluyor dimi?
Anlastik caniimm kolay gelsin bende camasirlarimin basina gideyim.: ))) öyle ama napim..)))
Yarin sabah cok cok erken bi saatte kalkip...yola koyulmam lazim işim var..
Hala oturuyorum...
Bugunki dersimi bitirmeye uğraştm ..bitti şükür...
Yarın tartindan haber bekliyorum...
Hayirluu haberle gelirsin ins
Hayirli geceler
evet canım sütü yatmadan içtim ama artık içmem bilmiyordum elmayı 1-2 saat öncesinden yemiştim ama sütümü bugün kahvaltıdan sonra içtim :) bundn sonra gündüz içerim ozaman sağol bilgilendirdiğin içinCanım bunları saat kaç gibi yedin...
Yatmadan 4 saat önce kesilmeli bence yeme icme mevzusu...
Yatmaya yakin icilen süt kilo aldırıyor,tecrübeyle sabit...
Bir zamanlar ben zayifken teeeee....
Bi alışkanlk edinmistim bi bardak içiyodum
Yavastan kilo almaya basladigimi fark edince bırakmıştım...
Sana bütün bunları yazıyorum ama canım hic yazmak istemiyor...
Icimden diyorum ki o bebek emziriyor...ne yese yeridir...
Bi kazan yemek yesen sesimi çıkartmak istemiyorum
Ben yaslanınca(allah ömür verirse)
Hani şu ye yavrum ye süt olsun diyen teyzeler varya,onlardan olucam galiba
Edit= kilo alındığında da,sen kilo mu aldın bakim demeyide ihmal etmem gibime geliyor
Hiçte çok değil hatta az bile benceKizlar ben bugün biraz fazla yedim galiba...cokta yorgunum
Menumu yazayım...
Sabah
1 kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık,1 dilimden azbfazla mısır ekmeği..
Akşam
1 kucuk tabak tavuksote,2 kaşık pırasa,1 kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?