- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.041
Oyy afiyet olsun oglusuna yarasin, tabi sana yaramasinYok kıızz çok lezzetliydi..bende hayret ettim ama
Oğlum ne zamandır sürekli istiyordu...
Babası almıs..dayanamadm..senenin ilk çileğini yemiş olduk
Belim hamileyken sandalyeden düşmüştüm ordan bi hasar kaldı,bide taşınırken kendimi çok zorladm..herseyi kaldır indirTelkinlerini asiladim kendime caniim bir bardak sut ictim belki bir aci kahve icerim dahada yeme durumum olmaz cunku karnim cidden bariz belirgin.
Belin nasil oldu temizlik mi yaptin canim yoksa mutfak islerimi yordu dogumun ardindan bendede oluyor ara ara bir bel agrisi hele temizlik mutfak isi birde cimcimenin banyosu var ki belimi agritan cok fena
tost çeyrek ekmek kadar canım zaten acıktım 1 kase yoğurt ve salata yedimOoo çok erkencisin canım
Sabaha kadar acıkmaz mısın?
Benim yemeğim henüz pişiyor
Bide tost ama ne kadar olduğunuda yazarsan menülerinde,
Daha güzel olur?
iyigeceler anım İnşallah :)Iyi geceler kızlar..
Yarın 500 gram eksi cikarsiniz ins
Caniim spor klubu bize gore degil cocukluyuz hepimiz evde kendi imkanlarimizla yapiyoruz biseylerArkadaşlr bir spor klübüne yazılın, açlıgınızı bastıracak şeklerden kullanın fiyatlarıda çok uygun
İnsallaah canimm ne iyii olurdu vallahi artili uyanmiyim diye dua ediyorum bugun. Yarim dilim sut burgerle en az hasarla kapatiyorum gunu (onuda yemezdimde cimcime tikistirdi agzima)Iyi geceler kızlar..
Yarın 500 gram eksi cikarsiniz ins
Afiyet olsun caniim belliydi acikcagintost çeyrek ekmek kadar canım zaten acıktım 1 kase yoğurt ve salata yedim
ReklamlaaaarArkadaşlr bir spor klübüne yazılın, açlıgınızı bastıracak şeklerden kullanın fiyatlarıda çok uygun
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?