Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Selam caniiimm
Sen bu gun baslamis ol diyete baslangic kilonu 60 olarak ele alalim dikkat edersen haftaya pazartesi eksilcektir
öyle yapayım canım İnşallah haftaya eksilirim biraz :) yürüyüşte yapacağım fırsat buldukça bide evde kaç tane ip atlamak gerekiyor faydalı olabilmesi için

kızlar irde birşey soracağım ize ben doğum yapalı 4 ay oldu ama hala regl olmadım olduğum zaman kilo daha hızlı gidiyor mu...değişiklikler oluyormu ki ??

Canim, minikkelebk 1000ip atliyor tabi tek seferde degil 1gune bolerek
Regl konusundada ben dogumdan sonra yaklasik 2,5yil regl olmadim canim sistikce sistim son bir kac aydir basladim olmaya oda duzensiz, kilo uzerinde olumsuz etkisinin olabilicegini dusunuyorum cunku hiic olmadigim kilolara ciktim o ara gerci cok yedigimde inkar edilemez bir gercekti

esr_esr tatlmm harikasn

ISIL27 canm esr_esr in dedigi gibi seni bugün baslamıs sayalım...
Spor olarak kendini çok yorma, en fazla yürüyüs...emzirirken yorucu sporda önermiyorlar...regly olunca bencede vucut rahatlıyor daha rahat kilo veriliyor...

Benim kilom çok fena artılarda
Dövün beni...
Dün artı 200 düm..((o kadar dikkat edip,spor yaptıgim halde))
Bugün bi 400 daha eklenmis...dünkü makarna yüzünden
vermek şöyle dursun aldımda geldim...
bu hafta telafisi olur umarım

Caniimm olabilir canimizi skmiyoruz bu hafta telafisi olacagina inaniyorum
Biraz dikkatle sorun cozulecektir

Fazlasiyla alakasiz olcak ama kelle paca ve beyin hakkinda ne dusunuyorsunuz kizlar?
Kendim asla ve asla agzima surmem sakatat
Ancak kizim icin iyimidir bilemedim annem dun yapti guvenilir bir kasaptan aldilar beyin degilde paca corbasi icireyim mi,minikkelebk senin kuzular buyuk verdin mi oglusuna veya kiscene??

Canm ben asla ağzıma sürmem...
Kokereci bilfigim bi yerden yemisligim var bi kac kere(severim)
Ama digerlerini yiyemiyorum malesef..
Benimkilerde yemezler..yemedikleri sey midelerini bulandiriyor zorlamiyorum..
Heleki ogluma eti zor yediriyorum...cok az o da...

Ama canana karatay cocuklara cok faydalı oldugunu söylüyordu...
Bunu icmeye alısan çocuk hasta olmaz diyor..
Bence yerse ver biraz kelle paca...

Çok ideal olur senin için o kadar yuruyus :))
Bebisi ne yapiyorsun...birlikte mi çikicaksnz?

Degil mii, benimde oyle birseyler duymuslugum var karataydan gribin ilaci paca corbasi vs...diye
Bir kasik deniyim dedigin gibi baktim kusma moduna giriyor vermem

Sabah:1yumurta birer tutam mqydonoz ve dereotu,1dal kivircik ile hazirlanmis salata
Oglen:1servis kasigi taze fasulye
Aksam:3kofte,1bardak ayran,kirmizi lahana salatasi 1kase
Aralarda bol su form cayi ictim yatmadan yesil cay icerim

Kizlar fena kabizlik yasiyorum canim cok yaniyor =( hamileykende boyle skintili gunler yasamistim canim cok skkin tadim yok

Kizlar fena kabizlik yasiyorum canim cok yaniyor =( hamileykende boyle skintili gunler yasamistim canim cok skkin tadim yok
Canm afiyet olsun menün her zamanki gibi güzel

Evet malesef diyet yaparken genelde kacinilmaz son oluyor...
Bitki caylaripyla destek yapmak lazm...
Bende çok iç açıcı değilim...
Kuzunun kulagını deldirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…