• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Saol canim. Afiyet olsun seninde menun gayet hafif ve guzel :KK19:
Hava yagisli olunca cikamadik carsiya kaldi kiscemin kulaklari ama deldiricem dun arastirdimda max.iki dakika agliyorlarmis oda tabanca sesine urkuyorlarmis daha fazla akli ermeden yaptirmak lazim

Canim, minikkelebk 1000ip atliyor tabi tek seferde degil 1gune bolerek
Regl konusundada ben dogumdan sonra yaklasik 2,5yil regl olmadim canim sistikce sistim son bir kac aydir basladim olmaya oda duzensiz, kilo uzerinde olumsuz etkisinin olabilicegini dusunuyorum cunku hiic olmadigim kilolara ciktim o ara gerci cok yedigimde inkar edilemez bir gercekti
inşallah ben çabuk regl olurum :(

sabah 10: 00 da kıymalı yumurta peynir domates avuç içi kadar ekmek
öğlen: 1 bardak süt 1 elma
akşam : salata ve 8-10 adet yağız çiğköfte ve bol su tabiki hadi hayırlısı bugün kaçamak yapmadan uyumayı hedefliyorum :)
Kacamak kacamaği getirir :KK56:
Kacamak yasakEn Büyük KK
Afiyet olsun
Yağız cigköfte neymiş acep
Ne iyiymis bebisi birakacagn birileri olması:KK55:

Saol canim. Afiyet olsun seninde menun gayet hafif ve guzel :KK19:
Hava yagisli olunca cikamadik carsiya kaldi kiscemin kulaklari ama deldiricem dun arastirdimda max.iki dakika agliyorlarmis oda tabanca sesine urkuyorlarmis daha fazla akli ermeden yaptirmak lazim
Benimde tekrar aklıma soktun :))
Belki bizde deldiririz yazın

siyah erik kurusu çok işe yarıyor canım öneririm
İyi bir markanin probiyetik lifini aldim canim eczaneden umuyorum ise yariycaktir oldukca pahaliydi ama onerin aklimda erik kurusuylada desteklerim.. Seninde menun gayet guzel canimm afiyet olsun:kk77:
Ben emzirmeyi kestikten sonra regl olmaya basladim oda hala duzensiz tabii insallah sen bi an evvel olmaya baslarsin o da ayri bir skinti

Benimde tekrar aklıma soktun :))
Belki bizde deldiririz yazın
Deldir canim yaa seviyormussunda zaten cimcimelere yakisiyor saclarida balerin topuzu yapincaaaa oooo tadindan yenmezler cok seviyorum kiz cocuklarinin orantili susunu :KK68:
Senin kuzulari cok merak ediyorum ayrica,
Merakli melahat geldiii :KK48:

Deldir canim yaa seviyormussunda zaten cimcimelere yakisiyor saclarida balerin topuzu yapincaaaa oooo tadindan yenmezler cok seviyorum kiz cocuklarinin orantili susunu :KK68:
Senin kuzulari cok merak ediyorum ayrica,
Merakli melahat geldiii :KK48:
Canım albüm yapayım istersen bakarsın..
İg ac yada ordanda görebilirsin :)
bende cok severim süslü kız çocuğu
Benim kızm çok sever takıyı,boncuğu..
Takısz dolasmayz evde bile:-)

Probiyetik lif neymis ki ))
Bizde öğrenelimo_O
Ciddi bir kabizlik yasiyorum makat catlagi oldum ne yazik canim cok aciyor =( bir bilene sorduk iyi bir urun tavsiyesinde bulundu aldik bakalim insallah fiyatina deger ama bugun bir sase kullandim cook rahat tuvalete ciktim sorunumun cozulmesi icin kabiz olmamaliyim yoksa catlak kendini iyilestirmiycek :KK14:icinde yararli bakterilerin bulundugu bir toz bagirsaktaki yararli bakterileri artiriyormus bir sase toz takviyede 2milyar yararli bakteri varmis :rolleyes:
Aliskanlik yapmadan sindirim sistemini duzenliyormus hadi hayirlisi

Evet canım
Akıllı telefon kullanıyorsan indirebilirsin....
Kısa bi giris yapıyorsun mail adresinle o kadar
Tam benlikmisss
Hesap acma isleri kasvet veriyor bana ama paketim yenilenince aciyim geri kalmiyim instagramdan tamam canim anlastikkk nasil ekliyoruz mail adresiylemi whatsapp kullaniyormusun??

Ciddi bir kabizlik yasiyorum makat catlagi oldum ne yazik canim cok aciyor =( bir bilene sorduk iyi bir urun tavsiyesinde bulundu aldik bakalim insallah fiyatina deger ama bugun bir sase kullandim cook rahat tuvalete ciktim sorunumun cozulmesi icin kabiz olmamaliyim yoksa catlak kendini iyilestirmiycek :KK14:icinde yararli bakterilerin bulundugu bir toz bagirsaktaki yararli bakterileri artiriyormus bir sase toz takviyede 2milyar yararli bakteri varmis :rolleyes:
Aliskanlik yapmadan sindirim sistemini duzenliyormus hadi hayirlisi
Allah şifa versin inş...
Çok kötüdür o..

Back