- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
Mesaj tekrari......çok güzel canım yarım kilo gitmiş tebrik ederim :)
Saoll caniimçok güzel canım yarım kilo gitmiş tebrik ederim :)
Yaniiiii kotunun iyisi =) eh iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj tekrari......çok güzel canım yarım kilo gitmiş tebrik ederim :)
Saoll caniimçok güzel canım yarım kilo gitmiş tebrik ederim :)
öyle yapayım canım İnşallah haftaya eksilirim biraz :) yürüyüşte yapacağım fırsat buldukça bide evde kaç tane ip atlamak gerekiyor faydalı olabilmesi içinSelam caniiimm
Sen bu gun baslamis ol diyete baslangic kilonu 60 olarak ele alalim dikkat edersen haftaya pazartesi eksilcektir
Caniimm olabilir canimizi skmiyoruz bu hafta telafisi olacagina inaniyorumesr_esr tatlmm harikasn
ISIL27 canm esr_esr in dedigi gibi seni bugün baslamıs sayalım...
Spor olarak kendini çok yorma, en fazla yürüyüs...emzirirken yorucu sporda önermiyorlar...regly olunca bencede vucut rahatlıyor daha rahat kilo veriliyor...
Benim kilom çok fena artılarda
Dövün beni...
Dün artı 200 düm..((o kadar dikkat edip,spor yaptıgim halde))
Bugün bi 400 daha eklenmis...dünkü makarna yüzünden
vermek şöyle dursun aldımda geldim...
bu hafta telafisi olur umarım
Evet canım ins daha dikkat edeyimCaniimm olabilir canimizi skmiyoruz bu hafta telafisi olacagina inaniyorum
Biraz dikkatle sorun cozulecektir
Caniimm olabilir canimizi skmiyoruz bu hafta telafisi olacagina inaniyorum
Biraz dikkatle sorun cozulecektir
günaydın canım, üzme kendini, haftaya daha iyi sonuç alırsın
canımızı sıkmayalım canım elbette arada artışlarda olacaktır haftaya hepimiz eksilerde oluruz İnşallah azimle devamm buarada zaten çok yorucu egzersiz yapmıyorum en fazla 30-40 dk hafif tempolu yürüyüş
Günaydın canım
Çok uzgünm
Haftaya iyi olur umuyorum
Günaydın canım
Çok uzgünm
Haftaya iyi olur umuyorum
Canm ben asla ağzıma sürmem...Fazlasiyla alakasiz olcak ama kelle paca ve beyin hakkinda ne dusunuyorsunuz kizlar?
Kendim asla ve asla agzima surmem sakatat
Ancak kizim icin iyimidir bilemedim annem dun yapti guvenilir bir kasaptan aldilar beyin degilde paca corbasi icireyim mi,minikkelebk senin kuzular buyuk verdin mi oglusuna veya kiscene??
Çok ideal olur senin için o kadar yuruyus :))canımızı sıkmayalım canım elbette arada artışlarda olacaktır haftaya hepimiz eksilerde oluruz İnşallah azimle devamm buarada zaten çok yorucu egzersiz yapmıyorum en fazla 30-40 dk hafif tempolu yürüyüş
Canm afiyet olsun menün her zamanki gibi güzelKizlar fena kabizlik yasiyorum canim cok yaniyor =( hamileykende boyle skintili gunler yasamistim canim cok skkin tadim yok