- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Minikkelebk
50 gr 1 porsyon diyor..Burda porsiyon miktarı çok onemli canım...
4 kaşık= 1porsiyon
Abartmamak lazm
DÜn gece bende nohut ıslatmayı düşundum ama canım hic cekmiuor bugün...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 gr 1 porsyon diyor..Burda porsiyon miktarı çok onemli canım...
4 kaşık= 1porsiyon
Abartmamak lazm
DÜn gece bende nohut ıslatmayı düşundum ama canım hic cekmiuor bugün...
Canm simdi onu yazacaktmooo çok iyi miden küçüldü sanırım..
ben oğlumu sünnet yaptırdım 2yaşındaydı ama yapışıklı yüzünden..eşim kavga etmişti benimle narkoz verdiler..Dimiii
Gulermisin aglarmisin durumu dusununce kotu birsey ama anlattiklari zaman gulmustum bende
Benimde delik kulaklarim daa soz konusu minnoslar olunca iste annelik icgudusu
böyle durumlarda elma gibi şeyler atıştırmak çok iyi..ben iki yada 3 elma yiyordum ikindiye kadar..ama inan bastırıyor..Canm simdi onu yazacaktm
Yemek yedim ama açımm
Zorla kalktım sofradan : (
3 elma cok degil mi?böyle durumlarda elma gibi şeyler atıştırmak çok iyi..ben iki yada 3 elma yiyordum ikindiye kadar..ama inan bastırıyor..
ama öyle yaparsan mutsuz olursun,inan zayıflayacaksın..istersen yaptığın yemekten ikindide azıcık yebeyaz pilav hariç ve ekmek akşamda yağsız sütle ülker k ekleyip azıcık ondan ye..3 elma cok degil mi?
:)sanırım mide küçülme olayı bu diyet..mide küçüldüğünde kilo almıyorsun zaten ama hep dikkat edersen tabii..bu şekilde giderseniz duraklayacağınızı sanmam..ben 47 lere düşmüştüm..sonra arttırdım yavaş yavaş..@cryptic Aslinda onerilerin saglikli ama biz direk en az kalori miktariyla basladigmiz icin simdi yukseltirsek vucudumuz tepki verebilir (kilo artisi olarak)
Diyetisyenlerin makalelerini okudugumda kalori miktarini yavas yavas dusurdukleri dikkatimi cekti sagliklisi bu tabii ama bize ne kadar gelir bilemedim
Diyetisyenlerin listeleri beni hep sasirtmistir, ben o kadar yesemm gram vermem psikolojisiyle olabildigince az beslenmeye calistim buda beni dusunduruyor duraklama donemine girdigimde daha ne kadar azalticam kalori miktarini diye
karatay dietine baktım birazz önece bana fazla gibi geldi..benim diyette karbonhitrat dışında herşeyden az vardı..@cryptic Aslinda onerilerin saglikli ama biz direk en az kalori miktariyla basladigmiz icin simdi yukseltirsek vucudumuz tepki verebilir (kilo artisi olarak)
Diyetisyenlerin makalelerini okudugumda kalori miktarini yavas yavas dusurdukleri dikkatimi cekti sagliklisi bu tabii ama bize ne kadar gelir bilemedim
Diyetisyenlerin listeleri beni hep sasirtmistir, ben o kadar yesemm gram vermem psikolojisiyle olabildigince az beslenmeye calistim buda beni dusunduruyor duraklama donemine girdigimde daha ne kadar azalticam kalori miktarini diye
47miii:)sanırım mide küçülme olayı bu diyet..mide küçüldüğünde kilo almıyorsun zaten ama hep dikkat edersen tabii..bu şekilde giderseniz duraklayacağınızı sanmam..ben 47 lere düşmüştüm..sonra arttırdım yavaş yavaş..
Bende karatayimi seviyorum yaa uc ogun beslenme guzel bir kahvalti bol bol et tavuk balik seker asla ekmek asla ben canan karatayi seviyorum aslindakaratay dietine baktım birazz önece bana fazla gibi geldi..benim diyette karbonhitrat dışında herşeyden az vardı..
bu diyetle duraklama falan olmaz..sen neler yiyorsun canım,mesela dün..47miii
İnsallah dedigin gibi olur, inan kara kara dusunur oldum duraklamaya girersem naparim diye
haklısın:)kız baktım yediklerine ben şimdi yemiyorum öyle kavurması pilavıya iştahım arttı galiba bu günlerde neden acabaBende karatayimi seviyorum yaa uc ogun beslenme guzel bir kahvalti bol bol et tavuk balik seker asla ekmek asla ben canan karatayi seviyorum aslinda
haftaya pazara gidip salata için malzeme ve meyvelere falan bakıcam..acıktıköa yemek için..Bende karatayimi seviyorum yaa uc ogun beslenme guzel bir kahvalti bol bol et tavuk balik seker asla ekmek asla ben canan karatayi seviyorum aslinda
hımm güzelmiş yediklerin..karpuz yemenin hiç zararını görmedim canım,çıksada yesek:)Sabah:1yumurta,yarim sosis,birer tutam maydonoz ve dereotu 1dal roka
Oglen:1kase cacik,1dilim cavdarli ekmek
Aksam:bol yesillik salatasi,1servis kasigibarbunya
Arada bol su,1aci kahve,2de cilek yedim
Kopyala yapistir yaptim canim unutmustum ne yedigimi =)
asagi yukari boyle iste belli bir diyet uygulamiyoruz pisirdiklerimizden kendimize uygun olani secip az az yemeye calisiyoruz
Yaz meyveleri sebzeleri cikiyor artik karpuz falan yeriz ohh mis, karataya ters tabii karpuz meyve isleri
Ayneeeennhımm güzelmiş yediklerin..karpuz yemenin hiç zararını görmedim canım,çıksada yesek:)