• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

kızlar yeşil mercimek çorbası yapıcam ...
kızkardeşim,kırmızı mercimek bir patates,bir soğan bir küçük havuç atıyo tencereye kaynatıp rondodan geçiriyor tavsiye ederim..
Yeşil mercimek yapcam demişsin,
Kırmızı mercimek tarifi vermişsin:KK53:
Afiyet olsun
Bende kırmızı mercimek yaptım
Kendi yeme ihtimalime dayanarak patates,havuç koymadm ama:KK28:

İnsallah kuzum son 1 gun,
kritik bir hafta
Saniyorum yesil mercimegi @cryptic yapicak, diger mercimek tarifinide kuzular icin verdi =)

Afiyet olsun
:KK70:evet yeşille kırmızı arasında karar veremedim kız sayfayada yansımış:KK70:..erken bunama belirtileri:KK53::KK53::KK53:

Afiyet olsun
koy canım ekmek yemezsen bir şey olmazz..

:-)Hoppa
Kız sen yüzüne ne uyguluyorsun öyle
Bide kendin yapıyormuşsun
Ne cesaret:KK57:
Ama işin ehli olmuş gibisin..
Yaş kaç:KK69:
Bide ne işe yarıyor:cool:
tatlım 38 yaşımdayım..kimyasal peeling canım ..yüzde sivilce lekesi varsa yada hafif kırışıklık onlar için...aslında bilerek yapılsa çok güzel bir şey ama cidden dikkatli yapmak gerekiyor..

tatlım 38 yaşımdayım..kimyasal peeling canım ..yüzde sivilce lekesi varsa yada hafif kırışıklık onlar için...aslında bilerek yapılsa çok güzel bir şey ama cidden dikkatli yapmak gerekiyor..
Oyy çok tehlikeli gözüktü gözüme..
Bende hafif çiller var faydası olur mu böyle bi peelingin

Oyy çok tehlikeli gözüktü gözüme..
Bende hafif çiller var faydası olur mu böyle bi peelingin
olur tabiiki ama çilli insanlar bana hep sempatik gelmiştir neden istemiyorsunki çillerini..tek seansta kaybolmaz sanırım düşünürsen sonbaharı beklemelisin,güneş sakıncalı kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım canım..

merhaba kızlar,esra ne ilacı kullıyorsun canım?

bu gün nohut yapıcam kızlar,ama geceden ıslamayı unuttum ,şimdi ısladım sıcak suyla,hadi hayırlısı..

Back