• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

ben 7 kilo aldım doğumda 5 kilosu gitmişti 55 kg idim doğumdan çıktığımda 54 e düştüm bebeğim 20 gülükken ama daha sonra gece acıkmaları krizler başladı ve 60 oldum benim sorunum zaten gece acıkmaları gündüz pek iştahım olmuyor canım :) çalışmıyorum ama haziran gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorum
7 kilo mu aldın:KK57:
Allahm ne şanslısın:nazar:
Benim şişlerim anca 7 kg dır :KK48:
Hazirana kadar verirsin aldıklarını..
Ne iş yapıyordun canım

1 saat yürüdüm..
Esr canm sabah tartıldın mı? :)
Bugün az bisey eksiktim ben
Buna da şükür..
Tartildim canim kacar mii hiic ben henuz 74.400goremedim ancak tuvalet skintisi yasiyorum form cayi ictim bakalim hafifleyecegim insallah :oops:
Cok sevindim caniiimm hadi bakalim son 2, insallah iyi olcaz son gun suprizlerine alisigiz nede olsa =)

Tartildim canim kacar mii hiic ben henuz 74.400goremedim ancak tuvalet skintisi yasiyorum form cayi ictim bakalim hafifleyecegim insallah :oops:
Cok sevindim caniiimm hadi bakalim son 2, insallah iyi olcaz son gun suprizlerine alisigiz nede olsa =)
Hmm benimde sorunum o sıkntıdan sebepmis zateno_O
Çözülünce seninkide çok iyi olucaktır ins:KK5:

Sabah:1yumurta,yarim sosis,birer tutam maydonoz ve dereotu 1dal roka
Oglen:1kase cacik,1dilim cavdarli ekmek
Aksam:bol yesillik salatasi,1servis kasigi barbunya
Arada bol su,1aci kahve,2de cilek yedim
Ve gunu kapatiyorum

7 kilo mu aldın:KK57:
Allahm ne şanslısın:nazar:
Benim şişlerim anca 7 kg dır :KK48:
Hazirana kadar verirsin aldıklarını..
Ne iş yapıyordun canım
hamilelikte fazla almadım ama emzirme döneminden korkuyorum İnşallah emzirme dönminide atlatırım :) mali müşavirlik sınavını kazandım canım bebek olunca başlayamadım hazianda başlarım inşallah :)

sabah : 1 yumurta kibrit kutusundan az fazla peynir 8 zeytin domates salatalık avuç içi kadar ekmek
öğlen 1 kase yoğurt
saat 3 te 1 simit yedim
akşam 1 tabak mantar sote ve bol su içtim
Afiyet olsunn canm
Harika olmus:KK9:
Acıkirsan sen 1 bardak süt icebilirsin..

1 saat yürüdüm..
Esr canm sabah tartıldın mı? :)
Bugün az bisey eksiktim ben
Buna da şükür..
kızlar yeşil mercimek çorbası yapıcam ...
kızkardeşim,kırmızı mercimek bir patates,bir soğan bir küçük havuç atıyo tencereye kaynatıp rondodan geçiriyor tavsiye ederim..

Back