- Konu Sahibi Minikkelebk
Soda iciyorum canim gunde 1 tane filan...canım oda sıcaklığında maden suyu tavsiye ediyorum 4 tane falan içebilirsiniz..mineral ihtiyacı için..
Herseyin fazlası zarar ama...
Midem rahatsz oluyor zaten fazlasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soda iciyorum canim gunde 1 tane filan...canım oda sıcaklığında maden suyu tavsiye ediyorum 4 tane falan içebilirsiniz..mineral ihtiyacı için..
evet emziriyorum canım ama tam diyet yapmıyorum yediklerime dikkat edeceğim ve spor yapacağım :)Bide şu var tatlım sen yeni annesin sanırm...
Bebek emiyor mu?
Sütün oluyor muevet emziriyorum canım ama tam diyet yapmıyorum yediklerime dikkat edeceğim ve spor yapacağım :)
Ne güzel başla canım bizle o zaman..yediklerimden pek ettilenmiyor sütüm sıvı almam yeterli oluyor canım
yaşım 25 boy:158 kilo :60 canım hedefim 53-54 olmak :)
canım doğumdan çıktığımda 54 olmuştum ama geceleri tatlı ve yemek krizleri başladı ondan 4 ayda 60 kg oldum devamı gelir diye korkuyorum nasıl iştahımı kontrol edebilirim :) doğum öncesinde iştahım yoktu hiç sende de böyle olmuşmuydu
60 kilomuydun canımm seeeen
Gel gel zayıflarz
Biz zayıflayana kadar seni mezun ederiz...
Biraz dikkat etsen o kadarcık kiloyu emzirirken verirsin zaten..
Ben hamileyken istah patlaması yaşamıştm...canım doğumdan çıktığımda 54 olmuştum ama geceleri tatlı ve yemek krizleri başladı ondan 4 ayda 60 kg oldum devamı gelir diye korkuyorum nasıl iştahımı kontrol edebilirim :) doğum öncesinde iştahım yoktu hiç sende de böyle olmuşmuydu
amin canım İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırızBen hamileyken istah patlaması yaşamıştm...
Ve çok kilo almıstm..
Emzirirken insan çok daha kolay kilo veriyor...
Gunluk 300 kalori fazladan harciyorsun...
1 saat spor yapmak kadar yani..
Bide yedikce yiyesi geliyo insanın...
Herguün yediklerini buraya yazarsın
Bunu aksamları yapıyoruz..
Sonra yorum yapiyoruz yedikkerimize
Sen emziriyorsun bunu dikkate aliriz...
tabiki önünu almazsan devamı geliyor...
Bolbol su ic canin yemek istedikce..
Ben kolay bi sekilde verecegine inaniyorum
bebegini allah sana bagislasn,..
hayırli,uzun ömurlü olsun ins
36bedenn darisi bize...saol canım benim şu an hala 36 bedenim ve kiloluyken gerçekten kendime güvenim sıfırdı..
inşallah canım,aynen..36bedenn darisi bize...
Bizde basladik ufak ufak aynalara barismaya tabii daha uzun bir yolumuz var ancak baslamak bitirmenin yarisiymis kendimizi yolu yariladik sayiyorum
Bugun basladinmi diyete yoksa niyetimi aldinteşekkür ederim canım hoşbulduk İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :)
başladım canım :) hafada bir tartılıyoruz değil miBugun basladinmi diyete yoksa niyetimi aldin
Evet canımbaşladım canım :) hafada bir tartılıyoruz değil mi
ben 7 kilo aldım doğumda 5 kilosu gitmişti 55 kg idim doğumdan çıktığımda 54 e düştüm bebeğim 20 gülükken ama daha sonra gece acıkmaları krizler başladı ve 60 oldum benim sorunum zaten gece acıkmaları gündüz pek iştahım olmuyor canım :) çalışmıyorum ama haziran gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorumEvet canım
Pazartesi tartı günümüz...
Sen hamileliğinde kaç kilo aldın...
Çalışmıyorsun sanırım...