• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Minikkelebkim okudum canim zaten o kadar belliki uyku yaptigi uyusamda doyamiyorum uyumalara =)
@cryptic kullandigim ilaclardan alerji ilaci uyku yapiyormus caniimm gecmis olsun soguk alginliginmi var?:KK1:

Canim sendemi duduklu tencere kullanamiyorsun benim gibii :KK17: ben korkuyorum duduklunun icindeki basinctan :KK14:

Kizlarrr kizi olanlar=) kuzularin kulaklarini deldirdiniz mi ne dusunuyorsunuz varsa iyi veya kotu deneyimleri paylasirsaniz sevinirim

Kizlarrr kizi olanlar=) kuzularin kulaklarini deldirdiniz mi ne dusunuyorsunuz varsa iyi veya kotu deneyimleri paylasirsaniz sevinirim
Benim prensesim 3 ay sonra 3 olacak...
Ben bi küpe delisiyim, çok severim...hep hayal ederdim, kızim olursa bebekken deldircem kulaklarını diye..
Ama şimdi neden bilmiyorum kıyamıyorum.. :KK51:
Deldircek misin canim

Kızlar düdüklü tencee gibi kolaylk var mı ya...
Dikkatli kullanin biseycik olmaz Allahın izniyle...
5 saat bi yemeğin pişmesini bekleyemem ya..
Hele kuruları böyle lokum gibi olunca severim...
Ağzıma tıkır tıkır gelince yiyemiyorum...

aslında büyük bir nimet bizlere ama korkumuzun önüne bir geçebilsek sanki patladı patlayacak gibi hissediyorsun ;)

kullanıyorum kızlar..çabuk biter tüp,ben o tarz şeyler çok piiriyorum..ama korksam kullanamazdım tabii..

bakliyatlar sağlıklı karbonhitratmış,şeker krizi yaşamazmışız bakliyat tüketirsek,bende msnde okumuştum..

Cevremde (akrabalardan) 2kisinin duduklusu patlamis allahtan suratlarina falan degil,tavana kadar etler yemekler firlamis :KK57:
10yillik evliyim hiic kullanmadim evet zor olmasina cook zor geceden islat sabahtan pisirmeye basla ki yemegin aksama hazir olsun :KK48:

Benim prensesim 3 ay sonra 3 olacak...
Ben bi küpe delisiyim, çok severim...hep hayal ederdim, kızim olursa bebekken deldircem kulaklarını diye..
Ama şimdi neden bilmiyorum kıyamıyorum.. :KK51:
Deldircek misin canim
Eger caymazsam yarin deldirecegim :KK17:annemle birlikteyken ciksin dedim aradan,yasida geldi artik 2yas diye belirlemistim kendimce=)
Benim kiscemde 6ay sonra 3olcak insallah, allah uzun saglikli omurler nasip etsin kuzularimiza

1 porsyon nohut 180 kaloriymiş minik kelebek..200 de sen ona..fana değil ama değilmi?

Cevremde (akrabalardan) 2kisinin duduklusu patlamis allahtan suratlarina falan degil,tavana kadar etler yemekler firlamis :KK57:
10yillik evliyim hiic kullanmadim evet zor olmasina cook zor geceden islat sabahtan pisirmeye basla ki yemegin aksama hazir olsun :KK48:
:KK48::KK48:ayy ben hiç çevremde duymadım çok fena

Eger caymazsam yarin deldirecegim :KK17:annemle birlikteyken ciksin dedim aradan,yasida geldi artik 2yas diye belirlemistim kendimce=)
Benim kiscemde 6ay sonra 3olcak insallah, allah uzun saglikli omurler nasip etsin kuzularimiza
ben bir zamanlar modaydı bir kaç tane deldirmek bir alet var onunla deliyorlar deldirmiştim ama inan hiç acımıyor..

Benim anneminde patladı
Şu yeni model olanlardan..
Altina kapak yapismis plastik,fark etmeyince hemde mutfaktayken...
Nohut hasliyormus allahim butun tavan nohuttu...
Fayanslari 2 kere sildik...
Bi tanidikta tavuk pisiriyormus...
Tavuk tavana yapısmis:))
Az tehlikeli tabi ama
Benim ufaklklar korkar cok
Ocaktayken asla girmezler mutfaga :)

Dimiii
Gulermisin aglarmisin durumu dusununce kotu birsey ama anlattiklari zaman gulmustum bende :KK45:
Benimde delik kulaklarim daa soz konusu minnoslar olunca iste annelik icgudusu:KK48:
Aynen canım annem benimkini daha bi kacaylkken deldirmis...
2 yaşina kadar iyi deģilmis dedi...
2 yaşndan sonra deldiririm diyodm
Simdi kıyamyorum

Back