Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

7 kilo mu aldın
Allahm ne şanslısın
Benim şişlerim anca 7 kg dır
Hazirana kadar verirsin aldıklarını..
Ne iş yapıyordun canım

1 saat yürüdüm..
Esr canm sabah tartıldın mı? :)
Bugün az bisey eksiktim ben
Buna da şükür..
Tartildim canim kacar mii hiic ben henuz 74.400goremedim ancak tuvalet skintisi yasiyorum form cayi ictim bakalim hafifleyecegim insallah
Cok sevindim caniiimm hadi bakalim son 2, insallah iyi olcaz son gun suprizlerine alisigiz nede olsa =)

Tartildim canim kacar mii hiic ben henuz 74.400goremedim ancak tuvalet skintisi yasiyorum form cayi ictim bakalim hafifleyecegim insallah
Cok sevindim caniiimm hadi bakalim son 2, insallah iyi olcaz son gun suprizlerine alisigiz nede olsa =)
Hmm benimde sorunum o sıkntıdan sebepmis zaten
Çözülünce seninkide çok iyi olucaktır ins

Sabah:1yumurta,yarim sosis,birer tutam maydonoz ve dereotu 1dal roka
Oglen:1kase cacik,1dilim cavdarli ekmek
Aksam:bol yesillik salatasi,1servis kasigi barbunya
Arada bol su,1aci kahve,2de cilek yedim
Ve gunu kapatiyorum

7 kilo mu aldın
Allahm ne şanslısın
Benim şişlerim anca 7 kg dır
Hazirana kadar verirsin aldıklarını..
Ne iş yapıyordun canım
hamilelikte fazla almadım ama emzirme döneminden korkuyorum İnşallah emzirme dönminide atlatırım :) mali müşavirlik sınavını kazandım canım bebek olunca başlayamadım hazianda başlarım inşallah :)

sabah : 1 yumurta kibrit kutusundan az fazla peynir 8 zeytin domates salatalık avuç içi kadar ekmek
öğlen 1 kase yoğurt
saat 3 te 1 simit yedim
akşam 1 tabak mantar sote ve bol su içtim
Afiyet olsunn canm
Harika olmus
Acıkirsan sen 1 bardak süt icebilirsin..

1 saat yürüdüm..
Esr canm sabah tartıldın mı? :)
Bugün az bisey eksiktim ben
Buna da şükür..
kızlar yeşil mercimek çorbası yapıcam ...
kızkardeşim,kırmızı mercimek bir patates,bir soğan bir küçük havuç atıyo tencereye kaynatıp rondodan geçiriyor tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…