- 9 Ocak 2015
- 19.409
- 80.681
- 798
- Konu Sahibi Minikkelebk
En son şubatta yemiştimGünaydınnn
Ooo cimcime bıraktı demek
bende..
Rüyamda simit yiyordumm..
Bu sebepten simitli güzel bi kahvaltı yaptım
Sofradan zor attım kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son şubatta yemiştimGünaydınnn
Ooo cimcime bıraktı demek
bende..
Rüyamda simit yiyordumm..
Bu sebepten simitli güzel bi kahvaltı yaptım
Sofradan zor attım kendimi
Niye tatlmm yiyebilirsin..En son şubatta yemiştim
Ne bilim korkuyorum yemeyeNiye tatlmm yiyebilirsin..
1 tane yeme tabi ama çeyrek yiyebilirsin mesela..
Bide sokak simiti olanlardan ye..
Pastane simitleri yağlı oluyor
Ben açtm yatarken...
Rüyamda evde bile yemiyordum simiti...
Baska bi yerde yiyordum...
Bide diuorum ki...
Hepsi çok gelir diyetteym...
Minik bi parca böldüm yedim
Mesela carsamba gunu 4 dilim ekmek yemissinNe bilim korkuyorum yemeye
Haklısın o zaman çarşıya gidince alırım bizim izmitte çoook meşurdur sokak simitiMesela meşhurdur dokak gunu 4 dilim ekmek yemissin
Gercekten canın cekiyorsa
Bi gün hic ekmek yemeden
Yarım simit yiyebilirsin
Biz öyle yapıyoruz
Canımz cektiyse
Nefsimi köreltiyoruz
Yoksa diyeti bırakınca...insan herşeyin dibine vuruyor...
Mesela carsamba gunu 4 dilim ekmek yemissin
Bi gün hic ekmek yemeden
Yarım simit yiyebilirsin
Biz öyle yapıyoruz
Canımz cektiyse
Nefsimi köreltiyoruz
merhaba kızlar,simitin susamlarını bıçakla kazıyıp sabah yarımını yiyebilirsiniz,ertesi günde diğer yarımını:))Haklısın o zaman çarşıya gidince alırım bizim izmitte çoook meşurdur sokak simiti
canım benim konudan alıntı yaptım örnek olsun diye..Mesela carsamba gunu 4 dilim ekmek yemissin
Bi gün hic ekmek yemeden
Yarım simit yiyebilirsin
Biz öyle yapıyoruz
Canımz cektiyse
Nefsimi köreltiyoruz
Canım tabiki katılabilirsin..ben yeni doğum yaptım hamileliğimde 7 kilo aldım doğumda hepsi gitti ama emzirme döneminde aşırı bir iştah artışı oldu ve 4 ayda tekrar hamileyken olduğum kiloya ulaştım yazılarınızı tam okumadım ama anladığım kadarıyla burda birbirinize motive veriyorsunuz bende aranıza katılmak isterim
Günlügunude degilde başarı öykünu bulmustum dün bende,okumistum bu yaxdıklarınicanım benim konudan alıntı yaptım örnek olsun diye..
Bide şu var tatlım sen yeni annesin sanırm...tabiki isterim şimdi geçmiş yazılarınızı inceleyeyim ve bebeğimden fırsat buldukça yazacağım inşallah :)
saol canım benim şu an hala 36 bedenim ve kiloluyken gerçekten kendime güvenim sıfırdı..Günlügunude degilde başarı öykünu bulmustum dün bende,okumistum bu yaxdıklarıni
Helal olsun 3 ayda 17 kilo vermissin cok iyi...
En güzelide 5 sene gecmesine rağmen hic almayıp,ustune bi 7 kilo daha vermis olman
canım oda sıcaklığında maden suyu tavsiye ediyorum 4 tane falan içebilirsiniz..mineral ihtiyacı için..Canım tabiki katılabilirsin..
Yalnız günlüğümze göz atıp karar ver..
Biz mazeretsiz burayı bırakmadan devam ediyoruz...
Ve dediğin gibi motive ediyorz birbirimizi..
Karar verirsen bekleriz...
42 bedenin fermuarı yarım kapanıyordu çok kötü bir his..Günlügunude degilde başarı öykünu bulmustum dün bende,okumistum bu yaxdıklarıni
Helal olsun 3 ayda 17 kilo vermissin cok iyi...
En güzelide 5 sene gecmesine rağmen hic almayıp,ustune bi 7 kilo daha vermis olman
Çok iyi ya...saol canım benim şu an hala 36 bedenim ve kiloluyken gerçekten kendime güvenim sıfırdı..