• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Basta bendede o psikoloji vardi ayda 10kilo veririm, verilir yani ne kii ekmegi azalt sekeri azalt,onu yeme, bunu yeme oo cok basit sonra baktim azaltmak ne kelime kestim =) ama anladim hicte oyle degilmis
Cidden az yiyorsun benden az yiyorsun leblebi elma ara yapiyorsun gerci sana gorede ben az yiyorum :KK53:
Bilemedim valla galiba metabolizma ile alakali
Benim tartida gordugum rakam halen74,400 uzerindeydi yok yok bu hafta durakliycaz sanirim :KK14:

Ayın dolunay vaktinde kilo zor veriliyirmus vs seklinde bi yazı okudum
Doğruluk payı ne kadar var bilemiyorum ama

Yok zaten benim kilo vermem hic kolay değil ondan eminim ben
Insülin direncim var çünkü
Ama insan çabalayınca karşılığını görmek ıcin sabırsz davranıyor belki de...
Inat benim
Zayıflıyacağmm:KK55::KK55::KK55:

Yok tatlım ya nerdee
Pazartesi gördüğüm kilonun üstüne böyle dikkat ettiğim halde ekleyip duruyorum...
kalorileri hesapladınmı..bir topla bakalım 1500 ün altında olması gerek bende 28 kilo verdim..78 den 50 kiloya..

Yok tatlım ya nerdee
Pazartesi gördüğüm kilonun üstüne böyle dikkat ettiğim halde ekleyip duruyorum...
nacizhane tavsiyem açlık krizi geldiğinde elma yada havuç ye saltalık ılık su iç..8 bardak içmeye çalışın..ilk bir ay tartıda farketmeyebilir vücut kendini kilitliyor gibi..istikrar önemli sonra devam ettiğinde sıska bir şey olacaksınız:)yağsız sütlerden bir bardak olabilir..domates olabilir..vitamini çok kalorisi az olan herşey..birde çok az yağlı mercimek kurufasülye nohut hiç ekmeksiz salata ile bunlar sağlıklı karbonhitratmış..

Bana kalırsa 1000 ancak eder..:KK53:
Wuuu ne güzel vermissin öyle şimdi 50 kilo musun:nazar:
Nasıl verdin?
Bize de anlatt:KK45:
tatlım sen diyete maaydonaz kıvırcık salat falan ekle birde o yazdıklarımda 1200 e çık bir şey olmaz karbonhitrat minimum olsun mesela sadece günde bir dilim ekmekmi diyeyim..önemli olan sağlıklı kilo vermek bir daha almamak..

nacizhane tavsiyem açlık krizi geldiğinde elma yada havuç ye saltalık ılık su iç..8 bardak içmeye çalışın..ilk bir ay tartıda farketmeyebilir vücut kendini kilitliyor gibi..istikrar önemli sonra devam ettiğinde sıska bir şey olacaksınız:)yağsız sütlerden bir bardak olabilir..domates olabilir..vitamini çok kalorisi az olan herşey..birde çok az yağlı mercimek kurufasülye nohut hiç ekmeksiz salata ile bunlar sağlıklı karbonhitratmış..
Biz ikimizde çok dikkat ediyoruz canım
1 ay oldu 6 kilo verdik..
Ama bi haftadr dikkat ettigim halde eksilmiyorum
Bi anda gudeceği ümidini taşıyorum tabi o ayrı:-)
Daha öncede diyet yaptım
Bu kadar istikrarlı olduğumu hatırlamıyorum))):nazar:
Sen ne kadar sürede verdin

Biz ikimizde çok dikkat ediyoruz canım
1 ay oldu 6 kilo verdik..
Ama bi haftadr dikkat ettigim halde eksilmiyorum
Bi anda gudeceği ümidini taşıyorum tabi o ayrı:-)
Daha öncede diyet yaptım
Bu kadar istikrarlı olduğumu hatırlamıyorum))):nazar:
Sen ne kadar sürede verdin
canım 1 senede sanırım..benimde vardı bir başlık çok eskiden ona bakıp yazarım buraya..

Back