- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Wuuuuu aşka geldimHedefimiz 75ti canim ona goree
Son iki gunde buna ulasmamiz lazim
Onumuzdeki haftalarda inancimizi yitirmemek icin hedefimize ulasmak cok cok onemli
Hedef belirledik ama artik oldugu kadar diye dusunmedigine eminim ama biraz silkelensek iyi olur
Ozel gunundesin +larin gidicegine inaniyorum,bende cok ic acici degilim sabah75,600dum 2gun icinde beslenmemi aksatmadan elimden geleni yapicam insalah
Şu 3 gün çok dikkat edelim canımBirde benim hedefim haftada 2kilo,ay sonu 70olmaktitecrubesizlik iste,haftada 1kilo versen op basina koy kuzum
Diyorum artik
Gel tabi aska canim arkadasim valla bize hic mi hic yakismadi o tatli kacamaklar
ah cezeryeler kuruvasanlar cikolar
Hareketlerimi kisitlarsam iyiyim canim dun dolap toplamak yordu biraz dondu basim bugunn hafif seyler yaptim hic donmedi gerci doncegi varsa oturdugum yerdede donebiliyor benimki tedbir iste.Şu 3 gün çok dikkat edelim canım
Haftada 2 kilonamümkün malesef
keşke öyle patır patır gitse
Her tarafm ağrıyor bugün
Senin baş dönmen nasıl oldu
Hic iyi değildim bu akşamAmin kuzum insallah
Menun guzel, amacimiza yakisir olmus
Gelemeyebilirim, yarin -li mutlu bir gunde gorusmek uzere canim
İyi geceler
Canım hic iyi değilimGunaydin canimm
Nasil oldun,daha iyi misin?
Yok canm onla alakası yok galibaGecmis olsun canim, ben gecmis olabilicegni dusunuyordum,uzuldum..
Hepmi boyle olur, yoksa baska sebeplerden mi?
İstiraht et bakalim gecer insallah
Canım daha iyiyim şükürAnladim canim dikkat et kendinee tekrarlamaz insallah
Bende ayni canim iyi gibi, persembeyi bekliyorum bir an evvel kontrole gitmek icin sabirsizlaniyorum resmen =)Canım daha iyiyim şükür
Sen nasılsın bugün
Ohhh ne güzel ben gecen haftski kiloma bile razıyım...Bende ayni canim iyi gibi, persembeyi bekliyorum bir an evvel kontrole gitmek icin sabirsizlaniyorum resmen =)
Tartin ne alemde, varmi iyi gelismeler? Galiba ben pazartesiye 75.00kg.gorebilecegim
Aynenn...bende gun icinde haftabasindaki kilomu bile geciyorum ama bu sabah bi oh cektim ve bugun haftabasindaki kilomu ne gordum ne gectim =) sendende umitliyimOhhh ne güzel ben gecen haftski kiloma bile razıyım...
Bakalm belli mi olur çıkmadk candan ümit kesilmez gerçi :)
Hadi sen görürsün ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?