- Konu Sahibi Minikkelebk
Jilliana basladn mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyisin cnm bozmazsan 3 ayda fıstık olursunBoyumu 1.62 sanıyordum
2 santim çekmisim galiba
1.60 boyum
75.6 ydım pazartesi tartılma günümüz
Yok canim biraz skintim var bu ara,basim donuyor gozum karariyor bu sebepten baslayamadim henuzJilliana basladn mı?
Gecmis olsunnYok canim biraz skintim var bu ara,basim donuyor gozum karariyor bu sebepten baslayamadim henuz
Yok canim az yemiyorum ogun atlamiyorum sebze et yogurt yeterince aliyorum aslinda, tamamiyle kestigim seker ve beyaz ekmekGecmis olsunn
Niye başın dönüyor acaba
Çok çok mu az yiyorsun acabq
Bende çok yorgunum bi 15 dk yapsam mı diye kara kara düşünüyrm şimdi
Çok geçmiş olsun canımYok canim az yemiyorum ogun atlamiyorum sebze et yogurt yeterince aliyorum aslinda, tamamiyle kestigim seker ve beyaz ekmek
Benim sanirim ortakulakla alakali bir denge problemim (tip dilinde vertigo) var en son uc yil evvel boyle siddetli bas donmelerim oluyordu bakalim kbb den randevu aldim bunuda dile getiricem biseyin yok derse noroloji yollari gorunur bana
Coook saol canim insallah benimde gecer ara ara yokluyor iste bir ilac vardi bir paket kullandim gecti (3yil evvelden bahsediyorum) dun yine basladi.spor yapmak soyle dursun oturup kalkarken yururken basim donuyor jillianim beklesin az daha biraz hafif hafif baslamisti gecen hafta ici hissettim boyle olacagimi sporu ihmal etme sebeplerimin icinde buda var malesef.Çok geçmiş olsun canım
bu hastalığı biliyorum
babam ameliyatndan sonra çok şiddetli yaşamıştı
iyi bi doktora görün
doktor şiddetli hareketler yaptırmıştı bianda geçmişti
allah korusun norolojik bişey yoktur ins
ihmal etme
Ooo +3dakika eklemissin agrilarin gecti tabiii artiriyosun yavas yavasDüşunüceğine kalk yap dedi kendime
Bugün kendimi aştım 15 değil, 18 dk yaptım jillian
Canım ilaç biraz süründürüyorCoook saol canim insallah benimde gecer ara ara yokluyor iste bir ilac vardi bir paket kullandim gecti (3yil evvelden bahsediyorum) dun yine basladi.spor yapmak soyle dursun oturup kalkarken yururken basim donuyor jillianim beklesin az daha biraz hafif hafif baslamisti gecen hafta ici hissettim boyle olacagimi sporu ihmal etme sebeplerimin icinde buda var malesef.
Aksam yemekdeOoo +3dakika eklemissin agrilarin gecti tabiii artiriyosun yavas yavas
Günaydınn......GunaydiiiiinGunaydiiiiin
Kahvltimi yaptim biraz sagi solu toparliyim diyorum dolaplar almis basini gidiyor birde evimi tasiyacagim iyice saldim ama bi duzen istiyor kiyafet dolabi daha 2ay varr
Sorma hic biseye dokunasim gelmiyo nasisa tasinacagim diye ama dokunmasanda icinden cikilmaz bir hal aliyor =) kizimin dolabi duzenledim kisliklarini kaldirdim sira bizim dolapta saol caniimm insalah kolay gelir biraz dinleniyorum su an, zaten basim donuyor dolap toplamakta ekstra bas donduren bi olay egil kalk yukari uzan zor islerGünaydınn......
Kolay gelsiiiin...
Benim temizlik işim bitti şükür 1 ay rahatım..
Insan ev taşıyacağı zaman öyle bi his oluyor dimi
Hic bisi yapmak istemiyorr
Bende yeni taşındm
Allah kolaylk versin
Uzağa mı gideceksin?
Bikaç gün zor olur ama sonra rahat edersin canımSorma hic biseye dokunasim gelmiyo nasisa tasinacagim diye ama dokunmasanda icinden cikilmaz bir hal aliyor =) kizimin dolabi duzenledim kisliklarini kaldirdim sira bizim dolapta saol caniimm insalah kolay gelir biraz dinleniyorum su an, zaten basim donuyor dolap toplamakta ekstra bas donduren bi olay egil kalk yukari uzan zor isler
Birde bulasik mak.yerlestirmek varkiii tam skintili hic sevmem
Yok canim yakin ayni cevre site icersinde guvenlikli olsun dedik (hirsiz girdi ya huzurum kalmadi) ve ara kat,ben en ust katta oturuyorum cok yuksek faturalara ragmen hiic isinamadik tum kis,birde bir yere cikamiyorum =(
Tasinmakta cok zor gozum kesmiyor ama mecbur
Çok iyi canımSabah:1tutam dereotu,maydonoz,2dal roka,2kup peynir,3siuah zeytin,1dilim cavdarli ekmek
Oglen:2kasik ispanak,1gun kurusu
Aksam:yarim kase pirasa,4/1tavuk gogusu
Aralarda bol bol su ictim
Bugun baska biseyler yemesem iyi olur tartim firlamis zaten
Cok acikirsam yarim kase yogurt
Su fazla tukettim belkide ondandir hafta basindaki kiloma gramlar eklenmis bi haldeyim =)Çok iyi canım
Neden fazla çıktın acaba?
Menulerin iyiydi
Bende kac gundur ayniyim
Ve az önce fena cozuttum
hic hos seyler yemedim
yarinda artik 1 kilo fazla cikarm