• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Evet canim disardayim haber vermeye geldim gerci anlamissin :)) aldim jillianimi vatana millete hayirli olsun :KK49:
Sen alistin :nazar: artik darisi bana :KK73:
Kuzularina gecmis olsun tekrardan allah beterinden sakinsin,mevsimsel alerjidir belkide
Ah o hapsurmalar benim cimcime hasta degilse bile gunde 8-10kere hapsurur
Canm senin kuzunun alerjisi olmasın
Bu kış grip olmadı hic ,olduğu zamanda böyle zor atlatıyoruz iste
Hadi hayırlı olsun hepimize...birazda sen yap bakalım
Dvd sinde türkçe dublaj varmş sanırm

Sahur 1 kk b.peynir,1 salatalık,5 fistık
Aksam 3 kaşık yogurt
1 servis kaşığı eriste 2 s.kasigı pırasa
3 kayısı

Canm senin kuzunun alerjisi olmasın
Bu kış grip olmadı hic ,olduğu zamanda böyle zor atlatıyoruz iste
Hadi hayırlı olsun hepimize...birazda sen yap bakalım
Dvd sinde türkçe dublaj varmş sanırm
Buyuk ihtimal alerjik benim kizim, tahliller alerjik degil desede kesin sonuc vermiyormus dr.alerjik diyor tahliller degil diyor :)) henuz inceleme firsatim olmadi kizimin saga sola kosusturmasiyla gozume carptigi gibi aldim ciktik:KK55:
Menun gayet hafif ve guzel
afiyet olsun caniimm

Sabah:1tutam dereotu,maydonoz,3dal roka ve 1haslanmis yumurta (salatasi) 1,5cavdar ekmegi
Oglen:2kasik ispanak yemegi 2kasik yogurt
Aksam:1kuzu pirzola,3tavuk kanat,1yemek kasigi kadar sogan salatasi, 1barak ayran
Bitki cayi hic icmedim su da cok az ictim 3bardak vardir anca:KK43:

Sabah:1tutam dereotu,maydonoz,3dal roka ve 1haslanmis yumurta (salatasi) 1,5cavdar ekmegi
Oglen:2kasik ispanak yemegi 2kasik yogurt
Aksam:1kuzu pirzola,3tavuk kanat,1yemek kasigi kadar sogan salatasi, 1barak ayran
Bitki cayi hic icmedim su da cok az ictim 3bardak vardir anca:KK43:
Afiyet olsun canım

Benim şuan dünyayı yiyesim var hani
Akşamdan pasta filan yapacagm yarın için
Allah yardımcım olsun yarın ne yapacağm bilmiyorum

Aksam cok fenaydı biseyler yeme istegi
Cok az badem , fıstık yedim çayla
2 çay kaşığı
Yaptığım kremanın tadına baktım:KK12:
Yarın fazla çıkmam ins
Yarn diyet biraz sabote olacağa benziyor:KK11:
Elimden geldigince dikkat edeceğim söz:KK20:
Iyi geceleeeeer cınım:KK25:

Gunaydiiiiin
Beklenen misafirler geliyor anlasilan
Dikkat edicegine eminim canim, birer lokma tadina bakmakla kilo almayiz en azindan ben almiyorum cok sukur
Bizim sistem belli az az ye herseyden ye :KK71:
Ben yinede olabildigince cok yasaklilari yememeye gayret gosteriyorum kota koydum kendime 70den sonra en azindan tadimlik yemeye karar verdim mesela patates kizartmasi pirinc pilavi yaspasta:kk77: bunlari 1ay var ki agzima surmuyorum :KK17:
Dogum gunumede az kaldii :KK53::kk77:

Evet canım kosturuyorum hala
Misafirler...
Heran gelebilirler bi bakaym dedim sanq
Doğum günün ne zamanmış bakalm
:KK68:

Kosturmacada spor niyetine artik :-) kolay gelsin arkadasim, cocuklularsa iki kat kolay gelsin :confused:
Dogum gunum
Nisan 15 o zamana kadar bi 72 olurum umuyorum,orta kalinlikta bi dilimcik pasta hakkimdir dogdugum gunde :KK53: :kk77:
:KK9: Bu yil dogum gunum bana pasta cagrisimi yapiyor :rolleyes:

Kosturmacada spor niyetine artik :-) kolay gelsin arkadasim, cocuklularsa iki kat kolay gelsin :confused:
Dogum gunum
Nisan 15 o zamana kadar bi 72 olurum umuyorum,orta kalinlikta bi dilimcik pasta hakkimdir dogdugum gunde :KK53: :kk77:
:KK9: Bu yil dogum gunum bana pasta cagrisimi yapiyor :rolleyes:
Ay hiç çocuk yoktu ya
Benim kuzucuklar için iyi olmadı
aslnda biz istiyorduk gelsin diye
Bi kaçı hamileydi
Bi taneside uyumuş, babasına bırakmış
Dığerleride okul çoçuguydu
Kolay oldu ama yalan yok:oops:
Yersin canım , doğum gününde afiyet, şeker olsun
Az kalmış onada
Ben bugün neler yediiiim
Oyyy oy kilo almasamda bu hafta veremicem galiba

Menümu yazaym dahada bişey yemiyeyim
Kahvaltı yapmadm

Bugday salatası bi kase
1 kase patlıcan yoğurtlama
1 kare dilim piizza

Bak ne tatlılardan
Ne borek,poğaça filan yemedim
Bi kısmınıda arkadasa misafir gelcem diye aradı ona paketledm
Evde olursa yemeyeyim diye
Eh daha ne yapayım:KK33:

Afiyet olsun canim azda olsa 3ogune tamamlasan daha iyi degilmi, boyle direncin dusmesin tek ogunle, ogun diye yogurt ye mesela veya meyve vb ama ye..
hedefimize ulasinca gunluk 3ana 3ara yapsak herhalde hizla kilo almaya baslayabiliriz ben kendim icin soyluyorum bu saatten sonra 3ana ogune ek 3ara yapsam kilo alirim bence cunku bu sekilde gitmedim ara yapsam su an o bana ekstra olcak sende vucudunu tek ogune alistirirsn sabah kahvaltin veya atladigin ogun fazla gelmeye baslayabilir zaman icinde, en azindan 3ogunu atlamasak ilerki zaman icin iyi olabilir
Bilimsel bi tarafi yok soylediklerimin tamamen icgudusel :rolleyes:

Sabah:1yumurta,2kup peynir,3yesil zeytin, 1bardak ayran
Oglen:2servis kasigi pirasa
Aksam:1lahmacun,salata,1bardak ayran :kk77: doyasiya lahmacun yemek icin hedef kiloma ek bir kilo daha fazladan verip o gun tika basa lahmacun yiyecegim :KK45:
Ardindan bisey yokmus, o lahmacunlari yiyen ben degilmisim gibi davranip o gunu unutacagim :kk77::kk77:
Cok seviyorum ya, allahtan yaz geliyor sicaklarda pek yenmiyor

Afiyet olsun canim azda olsa 3ogune tamamlasan daha iyi degilmi, boyle direncin dusmesin tek ogunle, ogun diye yogurt ye mesela veya meyve vb ama ye..
hedefimize ulasinca gunluk 3ana 3ara yapsak herhalde hizla kilo almaya baslayabiliriz ben kendim icin soyluyorum bu saatten sonra 3ana ogune ek 3ara yapsam kilo alirim bence cunku bu sekilde gitmedim ara yapsam su an o bana ekstra olcak sende vucudunu tek ogune alistirirsn sabah kahvaltin veya atladigin ogun fazla gelmeye baslayabilir zaman icinde, en azindan 3ogunu atlamasak ilerki zaman icin iyi olabilir
Bilimsel bi tarafi yok soylediklerimin tamamen icgudusel :rolleyes:
Canım haklısım ama bu ara şartlar onu gerektirdi
Oruc filan olunca
3 öğunü denedim ben
Gitmiyor kilocuklarm malesef o zaman
2 öğun 2 ara ideal benim için
Buna uymaya çalışacagm
Ölçülerimi almadm jillianı tam yapmaya başladığmda alırm ins

Sabah:1yumurta,2kup peynir,3yesil zeytin, 1bardak ayran
Oglen:2servis kasigi pirasa
Aksam:1lahmacun,salata,1bardak ayran :kk77: doyasiya lahmacun yemek icin hedef kiloma ek bir kilo daha fazladan verip o gun tika basa lahmacun yiyecegim :KK45:
Ardindan bisey yokmus, o lahmacunlari yiyen ben degilmisim gibi davranip o gunu unutacagim :kk77::kk77:
Cok seviyorum ya, allahtan yaz geliyor sicaklarda pek yenmiyor
Bunu 65 yada 70 olunca ödül olarak yapabilirsin kendine
Afiyet olsun canım
Bende severim lahmacunu

Back