- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canm senin kuzunun alerjisi olmasınEvet canim disardayim haber vermeye geldim gerci anlamissin :)) aldim jillianimi vatana millete hayirli olsun
Sen alistinartik darisi bana
Kuzularina gecmis olsun tekrardan allah beterinden sakinsin,mevsimsel alerjidir belkide
Ah o hapsurmalar benim cimcime hasta degilse bile gunde 8-10kere hapsurur
Buyuk ihtimal alerjik benim kizim, tahliller alerjik degil desede kesin sonuc vermiyormus dr.alerjik diyor tahliller degil diyor :)) henuz inceleme firsatim olmadi kizimin saga sola kosusturmasiyla gozume carptigi gibi aldim ciktikCanm senin kuzunun alerjisi olmasın
Bu kış grip olmadı hic ,olduğu zamanda böyle zor atlatıyoruz iste
Hadi hayırlı olsun hepimize...birazda sen yap bakalım
Dvd sinde türkçe dublaj varmş sanırm
Afiyet olsun canımSabah:1tutam dereotu,maydonoz,3dal roka ve 1haslanmis yumurta (salatasi) 1,5cavdar ekmegi
Oglen:2kasik ispanak yemegi 2kasik yogurt
Aksam:1kuzu pirzola,3tavuk kanat,1yemek kasigi kadar sogan salatasi, 1barak ayran
Bitki cayi hic icmedim su da cok az ictim 3bardak vardir anca
Ay hiç çocuk yoktu yaKosturmacada spor niyetine artikkolay gelsin arkadasim, cocuklularsa iki kat kolay gelsin
Dogum gunum
Nisan 15 o zamana kadar bi 72 olurum umuyorum,orta kalinlikta bi dilimcik pasta hakkimdir dogdugum gunde
Bu yil dogum gunum bana pasta cagrisimi yapiyor
Sağol canımgünlüğün varmış cnm yeni gördüm hedefine ulaşman dileğiyle
güncel boy kılon ne durumda cnmSağol canım
Bizde senin kadar incelebiliriz ins
Boyumu 1.62 sanıyordumgüncel boy kılon ne durumda cnm
Kiz sen cok yasaaBoyumu 1.62 sanıyordum
2 santim çekmisim galiba
1.60 boyum
75.6 ydım pazartesi tartılma günümüz
Canım haklısım ama bu ara şartlar onu gerektirdiAfiyet olsun canim azda olsa 3ogune tamamlasan daha iyi degilmi, boyle direncin dusmesin tek ogunle, ogun diye yogurt ye mesela veya meyve vb ama ye..
hedefimize ulasinca gunluk 3ana 3ara yapsak herhalde hizla kilo almaya baslayabiliriz ben kendim icin soyluyorum bu saatten sonra 3ana ogune ek 3ara yapsam kilo alirim bence cunku bu sekilde gitmedim ara yapsam su an o bana ekstra olcak sende vucudunu tek ogune alistirirsn sabah kahvaltin veya atladigin ogun fazla gelmeye baslayabilir zaman icinde, en azindan 3ogunu atlamasak ilerki zaman icin iyi olabilir
Bilimsel bi tarafi yok soylediklerimin tamamen icgudusel
Bunu 65 yada 70 olunca ödül olarak yapabilirsin kendineSabah:1yumurta,2kup peynir,3yesil zeytin, 1bardak ayran
Oglen:2servis kasigi pirasa
Aksam:1lahmacun,salata,1bardak ayrandoyasiya lahmacun yemek icin hedef kiloma ek bir kilo daha fazladan verip o gun tika basa lahmacun yiyecegim
Ardindan bisey yokmus, o lahmacunlari yiyen ben degilmisim gibi davranip o gunu unutacagim
Cok seviyorum ya, allahtan yaz geliyor sicaklarda pek yenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?