- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canm afiyet olsunSabah:yesillik,2kup peynir,1ceri d0mates,1kucuk salatalik,1ad.siyah zeytin,1dilim kepek ekmek ve ilik su
Oglen:2y.k bulgur pilavi 2yk.tarhana corbasi
Aksam:tavuk gogus 4/1,birer tutam maydonoz ve dereotu,2dal roka, 1bardak ayran
Aralarda yesil cay ve form cayi,5 bardak su
Burası nedenin sahili merak ettm[/QUOTE]BiUOTE="Minikkelebk, post: 40089544, member: 400032"]Sahilde 30 dk yürüyebildim
Cok kalabalktı
Canm en fazla 6 tanedirCanim menunde pogacalardan cok kizartma pek olmamis uc catala kac kizartma gelebilir 3er 5er mi 1er 1er mi
Ohh haftanin stresini attiniz kuzularda hopladi zipladi ne iyi olmus
miss gibi olmus
Evet cok degildi canm ama sağlklı sayılmazdıBen yarin iyi bir rakam aciklayacagim bakk ona goreeeee(saka tabii)
Diyet yapmiycam diye birsey yok, kacamak diyelim kizartmalara
Menun cok degil canim pogacalarda minik minikmis zaten toplamda 2pogaca haftasonu kacamagi olmus
İkimiz icinde kacamaklarla dolu bir hafta geride kaldi yarin tam motivasyonla baslariz yeni haftaya
Ben sali cikabilecegim disari esimin izni saliya kaydi jillianida sporumuzuda yaptik mi korksun bizde kilolar
Bugün hic calısamadmBelinden rahatsizligin varmis zaten jillian benim icin spor senin icindi gonderimde
Sende hafif sporlarla desteklersin diyeti bende pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum caniim erkencisin buguun, yoruldun tabi ders,spor,cocuklar vs...derken yatican anlasildi
İyi geceler
Günaydıın canımmGunaydin caniim
Gecen hafta:77.100
Bugun:76.00
Giden:1,100
Şükür almadkSende oylesin canimm
Gayet iyi gidiyoruz
4.haftamiz ara ara kacamaklarimiz....
Ama kilo almadik hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?