• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Sabah: küçuk bi parca omlet,1 kk beyazbpeynir,domates,salatalik,2 cay kasigi keçi boynuzu pekmezi
Ara 2 dilim armut,3 kayısı,1 ceviz
Aksam: 1 kase yoğurt,1 parca tavuk, 1 kaşık nohutun tadına baktm

Aynen ya bugün nedense bende öyle his ediyorum :)
Cocuklar diyor ki
Anne sen niye yemek yemiyorsun:KK69:
Benim cimcimede bakti elindekini yiyemiyor bana geliyor anne ye diye (fena alistirmisim) :)
Senin kuzularin baya dikkatini cekmiss :KK48: birde niyetliydin ya son zamanlar gozlerinden kacmamis :KK16:

Benim cimcimede bakti elindekini yiyemiyor bana geliyor anne ye diye (fena alistirmisim) :)
Senin kuzularin baya dikkatini cekmiss :KK48: birde niyetliydin ya son zamanlar gozlerinden kacmamis :KK16:
:-) Oy sende onu ye, getirdigini yeme
ben öyle diyorum:KK25:
Evet haklısın öyle diyolar:-)
Bu jilliandan yaptm bi 15 dk daha cok fena oldum ya
Kollarm ve diz kapaklar felaket

Canim ne iyi yapiyorsun basladin iyi kotu devam ettiriyorsun
Bi heveste ben baslasam ya keskeee
Bugun telefonun wifisini kullanip tablete jillian indirdim ama sanki yapmami istemiyor gibi internet baglantisi istedi yapamadim :KK14:
Bu pazartesi kendime ve sana soz veriyorum esimin izin durumlarinda bir degisiklik olmazsa kesin ve kesin o jilliani bulup duzenli yapiyorum :KK49:
Bugun hic birsey yapmadim kiii cokta firsatim vardi

Canim ne iyi yapiyorsun basladin iyi kotu devam ettiriyorsun
Bi heveste ben baslasam ya keskeee
Bugun telefonun wifisini kullanip tablete jillian indirdim ama sanki yapmami istemiyor gibi internet baglantisi istedi yapamadim :KK14:
Bu pazartesi kendime ve sana soz veriyorum esimin izin durumlarinda bir degisiklik olmazsa kesin ve kesin o jilliani bulup duzenli yapiyorum :KK49:
Bugun hic birsey yapmadim kiii cokta firsatim vardi
Internetten bi araştır istersen..
Valla bi daha yapabilecek miyim bilemiyorum
Belim sakt benim zaten
Iyice fena olmayayım
Yapıyorumda ne oluyor aynı tas aynı hamam:63:

Internetten bi araştır istersen..
Valla bi daha yapabilecek miyim bilemiyorum
Belim sakt benim zaten
Iyice fena olmayayım
Yapıyorumda ne oluyor aynı tas aynı hamam:63:
Kiz durrr bismillahh daha yenii basladin 1ay sonra bakalim durum ne :)))
Yada sen yap ise yariyor dersen bende basliyim :KK53:
Belinde skinti varsa dikkatli ol canim yaa senin icin agir hareketler olabilir daha uygun biseyler yap
Kas yapiyim derken goz cikarmayalimda :KK45::KK45:

:KK11::KK11:
Benimde çok canm çekiyor bi yapan olsa keşke
Bosveer caniim ne yapan olsun ne canin ceksin bana verdigi kaloriler yarin selam cakar artik tartidan
Biseyler oluyor bana diyetime miktar ogun olarak gayet sadigim ancakk bu iki gun abarttim yaaa cikolatalar kruvasan neskafe cok kotuu ya :KK17:
Pazartesi yuzum olmayack boyle giderse
Ve +li bi rakam gormek istemiyorum asla ne sende ne kendimde:KK17:

Kiz durrr bismillahh daha yenii basladin 1ay sonra bakalim durum ne :)))
Yada sen yap ise yariyor dersen bende basliyim :KK53:
Belinde skinti varsa dikkatli ol canim yaa senin icin agir hareketler olabilir daha uygun biseyler yap
Kas yapiyim derken goz cikarmayalimda :KK45::KK45:
Yapanları alnından öpmek istiyorum o derece

Bosveer caniim ne yapan olsun ne canin ceksin bana verdigi kaloriler yarin selam cakar artik tartidan
Biseyler oluyor bana diyetime miktar ogun olarak gayet sadigim ancakk bu iki gun abarttim yaaa cikolatalar kruvasan neskafe cok kotuu ya :KK17:
Pazartesi yuzum olmayack boyle giderse
Ve +li bi rakam gormek istemiyorum asla ne sende ne kendimde:KK17:
Kac kiloydun bu sabaaah:KK53::KK53::KK53:

Oyle yok regliyim yok misafirim vardi kacirdim yok soyleydi boyleydi olmamali bizde, o esnekligi tanimayalim kendimi elestircek olursam ben regl oldum diye ona siginiyorum :KK67: ki alakasi yok irademi kullanabilirim
Caniim bu sabah 76.400ciktim ancak gun icinde 77.200 oldum yarin kac cikarim allah kerim :KK17:

Oyle yok regliyim yok misafirim vardi kacirdim yok soyleydi boyleydi olmamali bizde, o esnekligi tanimayalim kendimi elestircek olursam ben regl oldum diye ona siginiyorum :KK67: ki alakasi yok irademi kullanabilirim
Caniim bu sabah 76.400ciktim ancak gun icinde 77.200 oldum yarin kac cikarim allah kerim :KK17:
Olsun hiç bi şartta pes etmeyelimde:nazar:
Pazartesiye az daha eksilirsin belki
Gün jcinde 77.200 sen bence az su iciyorsun...
Bende 76.5 tum bu sabah..
Hafta ici 75.7 yi bile görmüstum ama anlamadm

Hafta basindaki kilon 76.500du tartilarmi sasti naapti :KK53:
Evet yaaa suyla aram zaten yok hic degikse 8bardaga zar zor tamamlasam iyidir o da hava soguk hiic canim cekmiyor su :KK57:

Hafta basindaki kilon 76.500du tartilarmi sasti naapti :KK53:
Evet yaaa suyla aram zaten yok hic degikse 8bardaga zar zor tamamlasam iyidir o da hava soguk hiic canim cekmiyor su :KK57:
Evet yaa aç dolanıyorum resmen
Neyse bi yerde gitcekler artık
En azndan 80 i görmüyorum artk
Canm ic mutlaka suyunu
Su cok önemli şişeleri gözünün öñüne koy
Gördükce icersin

Evet yaa aç dolanıyorum resmen
Neyse bi yerde gitcekler artık
En azndan 80 i görmüyorum artk
Canm ic mutlaka suyunu
Su cok önemli şişeleri gözünün öñüne koy
Gördükce icersin
Kilo veriminin tikandigi yerde kalori alimini azaltmak gerekiyormus sanirim,
Pazartesinden itibaren tum hafta protein yapacagim ben seninle karsilasmadan evvel 81.500 idim :(( neydi oyle yaa ictim canim +2 bardak icerken tikansamda zorladim :)))

Kilo veriminin tikandigi yerde kalori alimini azaltmak gerekiyormus sanirim,
Pazartesinden itibaren tum hafta protein yapacagim ben seninle karsilasmadan evvel 81.500 idim :KK43:( neydi oyle yaa ictim canim +2 bardak icerken tikansamda zorladim :)))
Bugün proteinle ilgili farklı bilgilerde okudum
Sürekli protein çok sağlıksz
En azndan sabahları kahvaltı yapılmalı
Canm bundan az da yiyemem
Zaten genel olarak az yiyorum
Yatarsam olur akşama kadar gerçi:)
O da pek mumkun değil
Afiyet olsuuuuun:KK50:

Hayırlı geceler
Yarn ola hayr ola:KK15:

:KK53: Aksama kadar yatmak kuzularda baksin artik baslarinin caresine kendim icinde soyluyorum
Saol caniimm iyi geceler :KK25:

Back