- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
Canim gelemeyebilirim,annecigim bugunde misafirim
Yarin gorusmek uzere
Yarin gorusmek uzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarın toplarsınKilom bir hafta geriye gidiyor cok uzgunum
Minikkelebk caniiimm tebrik ederim bi alkista benden
Aynenn cok dengeli beslenelim haftaya,bu hafta saldik biraz ozellikle benn bir gunum bir haftama bedel oldu cok cok mutsuzum
Canm dvd si nasıl satılıyor hic bi fikrim yok amaAklim karisti Jillian dvd tek part mi almaliyim yoksa serisi mi var??bi kac bolum galiba 10ar gun 3part, tam inceleyemedim anladigim kadariyla boyleydi
Tamam canım...Canim gelemeyebilirim,annecigim bugunde misafirim
Yarin gorusmek uzere
Tatlımm son yazdığımı okudun muGunaydin kizlar selamlar
Yeni topiğimiz var artik süreklilik arz ederim derseniz bekliyorum hepimiz taş olucaz taş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lian-michaels-ile-tas-gibi-olalim-tas.807182/
Ins canmSelam caniimm, cok sukur kilo almis uyanmadim dun tartida 77yi gordum cok uzuldum yedigim kacamaklara bagladim ama sabah normale donmustum..
Yarin son gun artik haftaya iyi bir baslangic yapalim 4.haftaya giricez,4.haftanin sonunda en azindan durum degerlendirmesinde 4-6 kilo gitmis olmasini gormek isterim
İyi hafta sonlari caniim
Ama coook iyi yaa ise yaradigi o kadar bariz kiii kesin yapmaliyizz p.tesi basliyorum bende aksamDün gece jillian yapayım dedim
15 dk da kan ter icinde kaldim
Kızım uyaninca bırakmak zorunda kaldım
Ben 15 dk dan baslasam iyi olcak galiba
Tabiki çok işe yarıyorAma coook iyi yaa ise yaradigi o kadar bariz kiii kesin yapmaliyizz p.tesi basliyorum bende aksam
Bnde 15 dk yapıp tövbe ettim bi daha yapmamaya pestil olmuştum1 saat yürüdüm
Hafif bacaklarm,fazlasıyla kollarm ağrıyor...
Ne yaptım diye düşünüRken, buldum JİLLIAN
Hemde 15 dk da bu hale gelmisim
Hepsini yapsam ne olurdum acaba
Ben zaten çok hamlamış durumdaydımBnde 15 dk yapıp tövbe ettim bi daha yapmamaya pestil olmuştum
Bugünün kalorisi oldukça düşük olmuşSabah:1bardak ilik su ve 2gunkurusu,1dilim cavdarli ekmek,birer tutam maydonoz ve dereotu,1bardak ayran
Oglen:1enginar,yarim kase kadar karnabahar
Aksam:yesil salata,2ceviz
Arada su form cayi yesilcay
Spor yok