• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Kurufasulye tam bir protein deposuymus beslenme uzmanlari saglikli beslenme diyetlerinde kesinlikle oneriyormus gonul rahatligiyla az miktarda tuketebiliriz, o halde yarinda benim protein gunum olsun :KK9:
Kuzum protein günü yapmak istiyorsan
Hayvansal protein tercih et....
Yada yarın öyle beslen bakalım...
Ne ğörcez?..tartıcıklarımızda:cool:

Kizlar ben bu protein diyetini 1 hafta yapmıştm 4 kilo verdim gecen sene
Ama dayanmak cok zor geldi bana...
Fena halsizlik yapıyor...

Canan karatayin protein diyetine baktim minikkelebk 1haftada 4kilo tam benlikmis deneyelim yaa sonra kaldigmiz diyetten devam edelim:KK53:

5 gündür aynı kilodaym...
Bu kadar dikkat etmeye eskiden cok güzel giderdi...
Yine de motivasyonum iyi şükür...
Genelde tok hisediyorum...
İnatla devam edeceğim
Elbet kırılacak bi yerde...

Sabah:2ad.yumurta,bol maydonoz,4kup peynir, yarim cay bardagi ceviz 2ad.gunkurusu ve sekersiz cay
Oglen:mantarli tavuk sote
Ara:bir fincan neskafe yarim caybardagi ceviz
Aksam:6yemek kasigi etli kurufasulye ve bir bardak ayran
(Kizlar aksam yemegimi yemedim henuz musaitken yazayim dedim) bugun ekmegide cikardim hayatimdan

Kizlar dunden piyaz Konusu gecmisti burda,bugunde fasulye fazla gelince bi kismini ayirdim aslinda iyi bir ogun olabilir bi tarif buldum begendim yarin icin dusunuyorum malzemeler diyete uygun
Haslanmis fasulye,yesil biber,maydonoz,haslanmis yumurta,kuru sogan, limon,kirmizi toz veya pul biber, (ben toz tatli kullaniyorum) ve minikkelebkim sirkeee :-)
Denemeye deger

Back