• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Dun birsey daha okudum
Aclik suresi uzadikca vucudumuzdaki yaglarin parcalanmaya basladigi yaziyordu, galiba vucut anlik besin almayinca ihtiyacini stoktan karsiliyor ve bu sekilde bol miktarda olan stoklarimiz eriyor kilo veriyoruz diye yorumladim kendimce :)))) ara ogun yapmayacagim artik, aralari ogun olarak degilde bol sivi ve bitki cayi yapmakta fayda var gibime geldi
Birde belli bir saatten sonra (zaten yemiyoruzda)yememek gerekirmis ve meyveyide aksam degil gunun erken saatlerinde tuketmek daha iyiymis
Belki bildiginiz seyler ama paylasmakta yarar gordum...

Sabah:2ad.yumurta,bol maydonoz,4kup peynir, yarim cay bardagi ceviz 2ad.gunkurusu ve sekersiz cay
Oglen:mantarli tavuk sote
Ara:bir fincan neskafe yarim caybardagi ceviz
Aksam:6yemek kasigi etli kurufasulye ve bir bardak ayran
(Kizlar aksam yemegimi yemedim henuz musaitken yazayim dedim) bugun ekmegide cikardim hayatimdan
Cwnm super menü
Sanırım karataya başladın
:KK9:
Hadi hayırlı olsun
Bence en sağlıklı diyetlerden

Kizlar dunden piyaz Konusu gecmisti burda,bugunde fasulye fazla gelince bi kismini ayirdim aslinda iyi bir ogun olabilir bi tarif buldum begendim yarin icin dusunuyorum malzemeler diyete uygun
Haslanmis fasulye,yesil biber,maydonoz,haslanmis yumurta,kuru sogan, limon,kirmizi toz veya pul biber, (ben toz tatli kullaniyorum) ve minikkelebkim sirkeee :-)
Denemeye deger
Sirke:-)
Ben elma sirkesini seviyorum...
Üzümü yesillik yıkarken kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Burda piyazdan farklı olan yumurta var sanırım

sabah 2 yumurta ve 2 kaşık yoğurt
arada 1 elma 1 etimek yeşil çay ve form çayı
akşam 2 közde patlıcan ve 2 kaşık sarımsaklı yoğurt. bugün pek su içemedim :(

Dun birsey daha okudum
Aclik suresi uzadikca vucudumuzdaki yaglarin parcalanmaya basladigi yaziyordu, galiba vucut anlik besin almayinca ihtiyacini stoktan karsiliyor ve bu sekilde bol miktarda olan stoklarimiz eriyor kilo veriyoruz diye yorumladim kendimce :)))) ara ogun yapmayacagim artik, aralari ogun olarak degilde bol sivi ve bitki cayi yapmakta fayda var gibime geldi
Birde belli bir saatten sonra (zaten yemiyoruzda)yememek gerekirmis ve meyveyide aksam degil gunun erken saatlerinde tuketmek daha iyiymis
Belki bildiginiz seyler ama paylasmakta yarar gordum...
Karatayda leptin hormonunun salgılanması icin ara öğün yok canm.şimdiki diyetisyenler 2 saatte bi bişey yediriyolar...
İnsan zamanla vucudunu tanıyor...
Şuan ben anladm ki cok az yemeliyim
Yoksa gitmiyor bende malesef

Bende yazayımm

Ögle yarım haslanms yumurta,ceyrek lahmacu ,domates salatalık
Saat 17.00 yarimşar muz,elma
1/4 er portakal,armut
Dısarıdaydm bugün yemek gece kaldıği ıçin yemedm...
Pisirdigim yemeklerin tadına bile bakmıyorum
Aferin bana:KK68:

Cwnm super menü
Sanırım karataya başladın
:KK9:
Hadi hayırlı olsun
Bence en sağlıklı diyetlerden
Cok tatli bi kadin karatayi severek gulumseyerek izliyorum denkgeldikce:KK53:
ben bir diyete bagli kalamam herhalde ama karatayin genel kurallarini aldim gerisini kendime uyarlayacagim esmer ekmek bile yok seker asla karbonhidrattan olabikdigince uzak vs..vs.. Allah sonumuzu hayretsin :KK45:

Bende yazayımm

Ögle yarım haslanms yumurta,ceyrek lahmacu ,domates salatalık
Saat 17.00 yarimşar muz,elma
1/4 er portakal,armut
Dısarıdaydm bugün yemek gece kaldıği ıçin yemedm...
Pisirdigim yemeklerin tadına bile bakmıyorum
Aferin bana:KK68:
Sabah yok aksam yok gec mi kalktiniz bakiim ben bakiyorum canim yaa baktikcada vicdan yapiyorum tadina baktigim yemekleri ogun sayicam nerdeyse

İ
Sirke:-)
Ben elma sirkesini seviyorum...
Üzümü yesillik yıkarken kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Burda piyazdan farklı olan yumurta var sanırım
inan omru hayatimda piyaz yapmisligim yook bilmiyorum ki yumurta mi farkli :-) ama iyi bi tat cikicaga benziyor

Iyide ne alakasi var anlayamadim?
Hemen anlatiyim canim,
Bir kac sayfa geriye bak bakalim senin sahsina konusup kendimiz soyleyip kendimiz dinliyoruz, yeterince aslinda hic konuya vakif olmuyorsun,
Senin kilonla ilgilenmiyorum!!!
Biz burda beraber zayifliyoruz ve bir takim kurallar var onlara uyuyoruz!
Kendine bir gunluk acip orda hergun kendi kilonu paylasabilirsin kafana gore takilabilirsin kurallari kendin koyar, ister uyar ister uymazsin
Alakayi anlatabildim umuyorum :KK25:

Benm hakkimda pek bisey gormedm bu bir. Her saniye burda duracak kadar issiz degilim buda iki

Benm hakkimda pek bisey gormedm bu bir. Her saniye burda duracak kadar issiz degilim buda iki
Tamam guzelim o zaman hadi sen bak islerine
1.biz anneyiz emin ol senden daha yogun gunler geciriyoruz her saniye burda zaten olmamiz mumkun degil
2.yeterince alakali olsaydin kendi hakkinda gormedigin pek birseyleri gorurdun
3.ne kadar sicak sohbetiniz var bende araniza katilabilirmiyim dedigin gunu hatirliyorum iste senin yeterince sicak bir sohbetin yok tek amac verdigin gramlari paylasmak ve dedigim gibi bununlada ben ilgilenmiyorum!

Back