Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Cok gecmis olsun canimm
Nasil simdi kuzun

Oyyy o kadar yoruldumki anlatamam
Aksam saat 9 da 1 bardak ayran ictim
Eve dönüyoruz simdi
Canim seni cok cok iyi anliyorum ve inaniyorum yarina hicbiseycigi kalmaz benim arkadasimin
Kizim iyi aslinda da ben biraz kurguladim kafamda ben cok pimpirikli ve panik bir anneyim,cok az bi mesafe yurutmus saolsun esim kucagima aldim kii surati buzz tutmus burnu kipkirmizi dedim tamam hastalik kacinilmaz,birazda bunyesi zayiftir hassastir benim yavrusum ona istinaden yazdim onlari yoksa ortada suan hastalik yok cok sukur aman olmasinda hastalanmasin kimselerin yavrusu.. Caniim geldiniz mi bilemiyorum ama hadi bakalim sag salim yolunuz acik olsunn.. bol sporlu ve yuksek motivasyonlu bir gunde gorusmek uzere

Canım aman hasta olmasinda ...iyi sukur o zaman
Hala yorgunlugim cikmamis
Bizimkileride babasi kucagina alır
Ben kızarım :)

Nasilsiniz,dondunmu eve?bugunde tadin yok gibi yorgunsun tabii.. Benimde tembellik edesim var esneyip duruyorum uzandim kaldim koktukta.
Hafif kahvaltim ve sporumu yaptim tabi

Afiyet olsun
Döndük canım
Bugun yemek yapicam bi yere
İşim cok yine
Fazla tembellik yapma(aaah ah benimde ne tembellik yapasım var sorma:)
Tembellik yapa yapa buyudüm zaten böyle

nasıl gidiyor canım?
Iyi gidiyorr
Hic bu kadar guzel diyet yaptigimi hatirlamiyorummm
10 gunu gecti yani :)
Böyle bi ayı doldursam kendime sarılasım gelecek
sen gayet iyi gidiyorsun masallah
artik gercekten saraycayla konusuyor gibiyim

Sorun yok canım
Bi kerecikten bisey olmaz aynen devam
Kac gundur cok az yiyordn zaten
Hem ben eminim o kadarda cok abartmamissindir
Telafi sporu yaptim ama kilom artti bi kere cidden cok yedim kiz 1tabak dolusu mercimekli bulgur pilavi ama dolu dolu..
Mercimegin faydali oldugu dinledim bende tam motivasyonla kalktim yaptim ama abarttim kas yapiyim derken goz cikardim kendime iyilik etcektim guya.

Anladim canimm
Bi tane pastada yiyebilirdin
En azindan saglikli bisi yemissin aksama dengelersin
Dün ben neler neler yemedim bi bilsenn
Zayıf olcaz biz unutma
Hatta cıp, cıtır olcaz biz unutma
Bi daha söylüyorum
Gün icerisinde tartildigin kilo senin asıl kilon degildirr
Sabah ki kg dikkate al lutfenn

Sen cok istikrarlisin..
PastaaaaPastaaaa
Bu ara biraz arastiriyorum da tartilmayin diyorlar kiloyu etkiliyormus olumsuz yonde ama tartilmadan nasil dururum bilemedim
Ama su da var mesela gece yatarken ornek veriyorum 79kiloyum sabah 78,500 kilogramim gun icinde yine 79 oluyorum yerimde sayiyorum bu beni uzuyor
Cok seymi istiyorum yaa

Sende istikrarlisin ki
Canim dedigim gibi gun icinde 80 bile cikarsin cok su iciyosan vs
Bu onemli degil
Onemli olan sabah ki kilon
Ayrica daha bi hafta oldu baslayali
1 ay sonra simdiki kilonun eserini bile görmiceksin tartida üzülme

Cok yemisim gibi his ediyorum halbuki cok yemedmbence
Yazayım menümü
Kahvalti 3 kayisi 1 ceviz
1 dilim peynir,1yumurtadan omlet,1/4simit,domates,salatalk
Ara 2 findik
Ögle 1 kepce tarhana,1 portakal,1 dilim armut
Aksam 1servis kasigi k fasulye,1 y.kasigi pilav

40 dk yürüdüm

Sabah: 1haslanmis yumurta, 1cavdarli ekmek,1bardak ayran
Ara: yarim portakal,1armut
Oglen:1tabak mercimekli bulgur pilavi
Ara: 3adet ceviz 1ad.gunkurusu
Aksam: 3kasik kiymali karnabahar 1kase yogurt
Acikirsam: bol sivi,form cayi veya yesil cay

Canim demissin ya 1ay sonra simdiki kilondan eser kalmiycak diye saniyorum max 74olabilecegim dedigin dogru haftada -1gitse opup basima koymaliyim, bende ay sonu 70lere inmeyi amacliyordum ama kilolar geldikleri gibi hizli gitmiyor malesef bunu anladim ayda 4kilo gitse 6ayda 24-25kg.yapar ortalama buda hedefimiz zaten. Ama anlayamiyorum beslenme duzenim oyle bir degistiki bu degisime karsi azar azar gidiyor bu biraz uzdu beni cok samimi soyluyorum ben ekmek nedir unuttum kiii rahat gunde 1tum beyaz ekmek yerdim makarna pirinc farketmez ekmek illa olcak ve tika basa reflu olana kadar gece uyuyamiycak rahatsiz olacak kadar kasik kasik cikolatalar bunlari aniden kesince anidende gitcek sandim galiba. Ama artik farkindayim tecrubelendim

Hmmm seninnhesap eşiminki gibi ne varki 1 ay yeme hooooop 10 kilo ver
malesef öyle olmuyor iste
hem kilo vemek almaktan daha kolay aslinda
bak kendin diyorsun o kadar yedigin halde 6 ayda 24 kilo almadın degil mi
Ama diyet+sporla 6 ayda 24 kilo verilebilir
biz sadece acele ediyoruz
Hatta bazen hic kilo veemedigimiz hafta bile olabilecek(ins olmaz)
Önemli olan azm edip inatla devam etmek

Haftada 1 kilo verebilmemiz cok iyi bisi tabi ki

Benim 30 mart hedefim 75 olabilmek...

İstee bende aynen o acidan dusundugum icin nolucakki yemem ekmegi keserim onu keserim bunu keserim diyip hizli hizli gitcek sandim ama sandigim kadar hizli olmadi ben cay icmiyorum sekeri kesemedigim icin cayi kestim eskiye bakinca ac yasiyorum hos bugun pilavin dibine vurdum :)))
Ve cok samimi soyluyorum son 1ay icerisinde 4kilo kadar aldim nasil oldu anlamadim herzamankinden cok yedim galiba hatta inanamadim isi abartip gebelik testi yaptim baktim bebiste yok dedim eyvaaahh yolun yol degil var sen vazgec bu yeme icme sevdasindan :) ardindan burdayim iste.. Ben 1haftadir ekmek yemediysem bu saatten sonrada Asla vaz gecmem inatla azimle cip citir olcaz

çok sıcak bir sohpetiniz varr aranıza 77.9luk birinide kabul edermisinizzz :) bugun üçüncü günüm bitti yeni başladım diye heralde başta ödem attım sanırım 80.1 den 77.9 oldum. hedefim 59.99999.. :) yani önce 6lı sonra 5li rakamları görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…