• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

çok sıcak bir sohpetiniz varr aranıza 77.9luk birinide kabul edermisinizzz :) bugun üçüncü günüm bitti yeni başladım diye heralde başta ödem attım sanırım 80.1 den 77.9 oldum. hedefim59.99999.. :) yani önce 6lı sonra 5li rakamları görmek
Hosgeldin canim basarilar dilerim sizede :KK5:

Iyi gidiyorr
Hic bu kadar guzel diyet yaptigimi hatirlamiyorummm:nazar::nazar::nazar:
10 gunu gecti yani :)
Böyle bi ayı doldursam kendime sarılasım gelecek:KK70:
sen gayet iyi gidiyorsun masallah
artik gercekten saraycayla konusuyor gibiyim:KK36:

çok sevindim canım, 10 gündür iyiysen, devamı gelecektir, mühim olan ilk zamanları dikkatli geçirmek zaten, en azından benim için öyle...

evet artık eski bene dönmek istedim, diğer nickle ben bile kendimi yabancı hissediyordum :)

sevgiler canım takip edeceğim seni ve arkadaşını, çok iyi çift olmuşsunuz , tartı günün ne zamandı?

çok sıcak bir sohpetiniz varr aranıza 77.9luk birinide kabul edermisinizzz :) bugun üçüncü günüm bitti yeni başladım diye heralde başta ödem attım sanırım 80.1 den 77.9 oldum. hedefim 59.99999.. :) yani önce 6lı sonra 5li rakamları görmek
Hosgeldin tatlımm
Gelmek istersen bekleriz
Yalniz esr,,, arkadasimla biz burayı, birbirimizi hic ihmal etmiyoruz
Günlügu okuduysan fark etmissindir
Sende aynı sekilde devam ediceksen tabi ki memnun oluruz
Kendini tanitabilir misin

çok sevindim canım, 10 gündür iyiysen, devamı gelecektir, mühim olan ilk zamanları dikkatli geçirmek zaten, en azından benim için öyle...

evet artık eski bene dönmek istedim, diğer nickle ben bile kendimi yabancı hissediyordum :)

sevgiler canım takip edeceğim seni ve arkadaşını, çok iyi çift olmuşsunuz , tartı günün ne zamandı?
Canım tesekkur ederiizzz:KK68:
Pazartesileri tartılıyoruz
Siz duelloda carsamba sanirim
Senin gunlugunde hangi gün tartılıyorsun

Canım tesekkur ederiizzz:KK68:
Pazartesileri tartılıyoruz
Siz duelloda carsamba sanirim
Senin gunlugunde hangi gün tartılıyorsun

merhaba canım duellodan ayrıldım :)
ben günlüğümde cuma günleri bildirimim olacak, bende 1 haftadır dikkatli gidiyorum ve çok mutluyum, sevgiler...

merhaba canım duellodan ayrıldım :)
ben günlüğümde cuma günleri bildirimim olacak, bende 1 haftadır dikkatli gidiyorum ve çok mutluyum, sevgiler...
Hmm tamam canim fark ettim az önce
Senin günlükten takip edecegim o zaman
67 yi görmüssün tekrar :nazar:
Senin gunlukten takibe devam

image.jpg

Ayni miktardaki yag ve kas oranın vucutta kapladigi hacim kizlar

Esr,, canimcm evde naneli,limonlu bi yesilcay varmis
Onu iciyorum
Tadi fena degil
5 li caydan daha iyi :)
1 saat yuruyusumu yaptımm
Is,guc,ders beni bekler...

Esr,, canimcm evde naneli,limonlu bi yesilcay varmis
Onu iciyorum
Tadi fena degil
5 li caydan daha iyi :)
1 saat yuruyusumu yaptımm
Is,guc,ders beni bekler...
Bende hic sevemedim su yesil cayi da olmazsa olmaz gibime geliyor naneli limonlusunu deniyecegim canim saoooll.
Bende ayni temizlik yapicam sanada banada kolay gelsin
Ve iyi dersleerrr:KK39:

Bende hic sevemedim su yesil cayi da olmazsa olmaz gibime geliyor naneli limonlusunu deniyecegim canim saoooll.

yeşilçay a limon sıkarak içmeyi dene hem o keskin tadı güzelleşiyor hem de yeşilçay ın faydası kay kat artıyor

Hosgeldin tatlımm
Gelmek istersen bekleriz
Yalniz esr,,, arkadasimla biz burayı, birbirimizi hic ihmal etmiyoruz
Günlügu okuduysan fark etmissindir
Sende aynı sekilde devam ediceksen tabi ki memnun oluruz
Kendini tanitabilir misin
bende aktif kullanırım hergün fakat tek sıkıntım biraz gec kalkıyorum:(
24 yaşındayım evliyim ama sizin gibi çocuklarım yok olmamasına ragmen bu kilodayım :(
karadenz tknk üni. ekonometri okuyorum arada sınavlara gidiyorum o yuzden 1 haftalık pek aktif olamadığım zamanlarım olur o ara kusura bakmayın haber veririm zaten cünkü ankarada yaşıyorum ve trabzona gidiyorum zor oluyor benim için. ben böleyim :) sizinde yazdıklarınızı okudum azçok tanıdım :)

Ben dayanamadm ara da geldim :)
Kolay gelsin canım
Maviminin önerisini dinle bak
Elindeki mevcut caya bikac damla limon sık
O zaman daha kolay olur ins

bende aktif kullanırım hergün fakat tek sıkıntım biraz gec kalkıyorum:KK43:
24 yaşındayım evliyim ama sizin gibi çocuklarım yok olmamasına ragmen bu kilodayım :KK43:
karadenz tknk üni. ekonometri okuyorum arada sınavlara gidiyorum o yuzden 1 haftalık pek aktif olamadığım zamanlarım olur o ara kusura bakmayın haber veririm zaten cünkü ankarada yaşıyorum ve trabzona gidiyorum zor oluyor benim için. ben böleyim :) sizinde yazdıklarınızı okudum azçok tanıdım :)
Ekonometri zormuş bölümün
Allah kolaylik versn canm
Kacinci sınıftasn?
1 hafta tabiki idare ederiz ,,,diyete devam edersin
Haber verirsen sorun yok
Gec kalkma
Bende yatiyordum ama artik kalkmaya zorluyorum kendimi...
Gün bereketleniyor
Sık sık gel buraya :)
Hergün
Kacamaksiz menülerini bekliyoruz:21:

Back