- Konu Sahibi Ruzgarmasal
-
seni cok ama cooook iyi anliyabiliyorum arkadasimbi benzerini bende yasadim 6 ocak 2016 22 +6 haftalik olan oglumu erken dogumla kaybettim. Hersey cok guzel gidiyordu. Ilk gebeligim oldugu icin bazi konularda cahildim. Meger enfeksiyon kapmisim akintim oluyordu fakat hic doktora soyleme geregi duymamistim. Bilemezdimki... 6 ocak sabahi uyandigimda hafif kanamam olmustu apar topar hastahaneye gittim. acil servisteki dr. suyumun yavas yavas geldigini erken dogum yapabilecegimi soyledi.. Dunyam basima yikildi. Bebegim daha kucucktu!!! Nasil yasiyabilirdiki. Esimle birbirimize sarilip 1 gun boyu ca hastahanede agladik. Iste o an gelmisti... Sancilarim basladi Bebegim geliyordu.. Ultrasonda karnimdan bakti dr"m bebegim hala yasiyordu.. 5 dkk sonra dogumum basladi ve bebegim dunyaya geldi. Esime soruyorum yasiyormu yasiyormu esim donmustu Bebegim nefesini alamadi ve vefat etti esimin kollarinda. Allahim o aciyi anlatamam Dogumhane sessiz.. bebegim dogdu fakat ses yok. Ne aci!!!! hele mezara gomdugumuz o gunu anlatamiyorum bile ... Oglumun Ümeyrimin acisi hic dinmiyor fakat suan 3 aylik kardesine hamileyim. Allahim bu bebegimi insallah sagsaglim kucagima almami nasip eyler... Cennet kusumu hic unutamam.. Rabbim kardeslerini sevmemizi nasip eylesin insallah
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama nolur yardim edin.ben 15nisanda 27+4gunlukken minik oğlumu kucagima alamadim kaybettim.ögun kontrola bebegimi görmeye gittiğimde heyecanla oğlumu görmek için yattigim sedyede kalbi durduğunu ve bebeğim i kaybettigimi öğrendim dünya basima yikilmisti.ve hemen normal doğum için hazirlandim.12saat suni sanci çektim fakat olmadi ve hemen sezeryana alindim kucagima alamadigim.bebeğim doğmuştu ama sesi cikmiyodu bu nazil bi aci.ayni gün aldigim odasi bile gelmişti.herşeyi hazirdi.bugün 34gun oldu ama sanki ilkgin gibi.onu asla unutamam ama yine anne olmak hamile kalmak çok istyrm hemen.aranizda hemen hamile kalan varmi silinti olduğu nolur yardim edin
Allah razi olsn cnmbenim amin insallahÖncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha aymı acıyı yaşatmasın. Cennette kavuşmanız dileklerimle sevgiyle kalın.
Saol arkadasim.allah kimseye yasatmasin çok zor çok kotu.herkes allahin izniyle bebeğini kucagina alskn inş.desteklerini için saolunAllahim sabrini versin güzel kardesim.. Cigerime dokundu.. Insallah tez zaman da saglicakla yeniden hamile kalir, yavrunu kucagina alirsin.. Allaha emanet ol..
canım bende araştırma yapıyorum bu konuda rahim ağzı yetmezliği olabilir mi bakıldı mı rahim ağzınaMerhaba hanimlar.hepimize allahım sabır ve kucaklarimiza sağlıklı bebekler versin.benimde 3 tane 16 haftalik meleğim var.2 erkek 1 kız.bende çok üzüldüm ağladım.hala daha aklıma geldikçe Ağlıyorum.3.cu dusugumun üstünden 2.5 sene geçti ve tekrar bu ay Dr a gittim bakalım hayırlısı.ama çok korkuyorum gene uzulecekmiyim diye.benim bebislerim suyum geliyordu ve doğum oluyordu.kısmet işte.
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama nolur yardim edin.ben 15nisanda 27+4gunlukken minik oğlumu kucagima alamadim kaybettim.ögun kontrola bebegimi görmeye gittiğimde heyecanla oğlumu görmek için yattigim sedyede kalbi durduğunu ve bebeğim i kaybettigimi öğrendim dünya basima yikilmisti.ve hemen normal doğum için hazirlandim.12saat suni sanci çektim fakat olmadi ve hemen sezeryana alindim kucagima alamadigim.bebeğim doğmuştu ama sesi cikmiyodu bu nazil bi aci.ayni gün aldigim odasi bile gelmişti.herşeyi hazirdi.bugün 34gun oldu ama sanki ilkgin gibi.onu asla unutamam ama yine anne olmak hamile kalmak çok istyrm hemen.aranizda hemen hamile kalan varmi silinti olduğu nolur yardim edin
evet canım rahim ağzı yetmezligim var 3cu gebeliğigimde 14.haftada acil dikiş atıldı ama tutmadi.busefer 11.ci haftada atilacakmis dikiş.bu ay korumayı bıraktım ve Dr klomen verdi hemen hamile kalmam için.yarın baslicagim.inşallah bu sefer sağlıklı bi hamilelik geciririmcanım bende araştırma yapıyorum bu konuda rahim ağzı yetmezliği olabilir mi bakıldı mı rahim ağzına
allah bize sabır versin bidaha hiçbirimiz böyle bişey yaşamayız inşallah rahim ağzına hamileyken mi baktılar yoksa sonra mı bide alttan mı muayene ediyorlar yoksa ultrasonda görülüyor mu ben kürtaj olalı 50 gün oldu adet olmayı bekliyorum pazartesiden beri adet söktürü kullanıyorum doktor 3ay korun dedi belki adetten sonra korunmamevet canım rahim ağzı yetmezligim var 3cu gebeliğigimde 14.haftada acil dikiş atıldı ama tutmadi.busefer 11.ci haftada atilacakmis dikiş.bu ay korumayı bıraktım ve Dr klomen verdi hemen hamile kalmam için.yarın baslicagim.inşallah bu sefer sağlıklı bi hamilelik geciririm
anladım hakkımızda hayırlısı umarım bidaha yaşamayız böyle kötü şeylerBenim tekrarlayan düşük olunca rahim ağzı yetmezliği dediler.birde 3 Cude 14.haftada hafif kanama oldu alttan bakıldı açılma olmuş 2 cm.diktiler ama dayanmadi.açılma olmuştu çünkü.şimdi 11, haftada dikilecek
amin inşallahanladım hakkımızda hayırlısı umarım bidaha yaşamayız böyle kötü şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?