Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inanmıyorum yaa...ne zor bir durum..iki gün önce rüyamda bebğimi kaybettiğimi gördüm ve ağlıyarak uyandım..bunun gerçek olması ne büyük bir acı...çok zoor çok...ne desem boş biliyorum..ama iyiki sen hayattasın canım...
Allah sabırlar versin size... hem size hem eşinize.... yazdıklarınızı okurken inanın gözyaşlarımı tutamadım... acınızı paylaşıyorum... mekanı cennet olsun minik bebeğinizin...
inanın okurken gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu,Allah yavruları annelerinden ayırmasın hiç size sabır diliyorum inanın kelimeler kilitlendi siyecek hiç bişey bulamıyorum çok zor çokkk Allah düşmenımın başına vermesinmafoldumbenmafoldumben
[color="ındigo"][ı]yÜce rabbım sana sabırların en kuvvetlısını versın, acıların en bÜyÜĞÜnÜ yaŞamıŞsın,yazını okuyup da aĞlamayan, senın ve mınık meleĞın ıÇın dua etmeyen ınan kı yoktur,kelımeler kıfayetsız yaŞadıĞın acıları tesellı etmekte.... [/ı][/color]