- Konu Sahibi Ruzgarmasal
seni cok ama cooook iyi anliyabiliyorum arkadasim bi benzerini bende yasadim 6 ocak 2016 22 +6 haftalik olan oglumu erken dogumla kaybettim. Hersey cok guzel gidiyordu. Ilk gebeligim oldugu icin bazi konularda cahildim. Meger enfeksiyon kapmisim akintim oluyordu fakat hic doktora soyleme geregi duymamistim. Bilemezdimki... 6 ocak sabahi uyandigimda hafif kanamam olmustu apar topar hastahaneye gittim. acil servisteki dr. suyumun yavas yavas geldigini erken dogum yapabilecegimi soyledi.. Dunyam basima yikildi. Bebegim daha kucucktu!!! Nasil yasiyabilirdiki. Esimle birbirimize sarilip 1 gun boyu ca hastahanede agladik. Iste o an gelmisti... Sancilarim basladi Bebegim geliyordu.. Ultrasonda karnimdan bakti dr"m bebegim hala yasiyordu.. 5 dkk sonra dogumum basladi ve bebegim dunyaya geldi. Esime soruyorum yasiyormu yasiyormu esim donmustu Bebegim nefesini alamadi ve vefat etti esimin kollarinda. Allahim o aciyi anlatamam Dogumhane sessiz.. bebegim dogdu fakat ses yok. Ne aci!!!! hele mezara gomdugumuz o gunu anlatamiyorum bile ... Oglumun Ümeyrimin acisi hic dinmiyor fakat suan 3 aylik kardesine hamileyim. Allahim bu bebegimi insallah sagsaglim kucagima almami nasip eyler... Cennet kusumu hic unutamam.. Rabbim kardeslerini sevmemizi nasip eylesin insallah
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha aymı acıyı yaşatmasın. Cennette kavuşmanız dileklerimle sevgiyle kalın.