- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
allah sağlıklı uzun ömürler versin...
aminn, bütün yavrulara inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sağlıklı uzun ömürler versin...
ömür boyu saglıklı olur inşallah
Amin güzelim, sana da sağlıklı huzurlu bir doğum diliyorum, hiçbir duyguya benzemiyor, yaşadığın hiçbir mutlulukla kıyaslanamaz, göreceksin :)aglaya aglaya okudum ..
kendı dogumum da neler yasıyacagım kımbılır :)
Allah analı babalı büyütsün Demir'i
İnşallah sen de gönlünce mutlu bir evlilik yapar, güzel hayırlı evlatlara sahip olursun..Allah sizi birbirnizden ayırmasın. Allah hep yüzünüzü güldürsün yavrunuzdan yana. Hiç anne olmadım bekarım ama çok ağladım yazınızı okuyunca. Allah herkese yaşatır inşallah bu güzel duyguları.
canım ALLAH uzun,saglıklı,huzurlu,mutlu bir ömür versin hikayeni sıkılmadan okudum bende kızımı sezeryanla dogurdum acil girmiştim ben amaliyata uyuttular onun için göremedim dogdu anı.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum amaliyattan. okurken sanki ben yaşıyormuşum o anları gibi hissettim heycandan kalbim attı valla bende çok aglarım heral ilkini hiç bişe bilmeden dogurdum ikincide neler yaşayacamı bildim için korkuyorum ama bebişde istiyorum kızımda kardeş istiyorum diye tutturdu kısmet hayırlısı
Çok teşekkürler, amin.. Darısı başınıza, merak etme en ummadığın anda çıkıp geliverir minik bebiş, umudunu kaybetme..Demir in bahtıda şansıda açık olsun...ağlaya ağlaya okudum...hala da aglıyorum..dedimki Allah ım ne olur bana da nasip et bir vajinismus olarak daha da duygulandım..demir i çok öpüyorum Allah sizi hiç ayırmasın
şimdi oğlunuz bir ay sonra bir yaşında olacak sanırım..çok güzel yazmışsınız..allahım analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza..ben sadece açıkta kalan popo kısmına takıldım kapalı bayanlarada aynı şekilde mi yapıyorlar sonuçta bu rahatsız edici bi durum..ben o önlüğü giyersin ameliyat odasında kalırsın diye biliyorum..gelen geçen seni görürse yol geçen hanı gibi çok utanırım ben,zaten kapalıyım çok rahatsız olurdum...inş normal doğururuz bizlerde..sezeryandan bende çok korkuyorum ..hayırlısı olsun tabi..bende şimdilik oğlumun adını demir düşünüyorum bakalım..
gözlerim dolu dolu okudum hikayenizi
anne değilim ama olmak için çabalayanlardanım,
bunun için allahıma hep dua edenlerdenim
rabbim bu güzellikleri bizede yaşatır inş.
yavrunu allah size bağışlasın,acısını göstermesin
hayırlı bir evlat olsun inş.
sağlıklı uzun ömürler versin yüce yaradan
amin, cümlemizesabırla okudum yazını... duygularını çok güzel anlatmışsın... gözyaşlarımı tutamadım... Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın...
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
:)
benim adım da burcu, oğlumun adı demir ve yaşadıklarınız.. o kadar benzer ve aynı ki... :)
allah analı babalı büyütsün ne güzel anlatmışsınız
ben evli değilim bi bebeğimin olmasına daha yıllaaaar var
ama hep bir bebeğin hayalini kurmuşumdur
karnımda büyümesi hareket edişi hep istediğim şeydir
ben de normal doğum yapmak istiyorum öbür türlü hayatta olmaz diyordum hep ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca düşünce çok değişti
anne olmak anne olmaktır nasıl olduğunuzun bir önemi yok
sizin adınıza çooook mutlu oldum darısı başıma
ben bu kadar guzel turkce kullanan ve bu kadar guzel duygularını anlatan bır yazı daha okumamısdım hersey cok guzeldı,yazınızın mukemmellıgınden oglunuza nekadar mukkemmel hazırlandıgınız dahı bellı oluyor.cınısyetını ogrendıgınız tarıh ılk tekmeleyısı ve daha neler neler.hem ımrenerek hem cok hosuma gıderek okudum bende anne olmak ıcın ugrasıorum neredeyse ıkı yıldır. yazınızı gozlerım dolu dolu okudum tarfı anlatılmaz derler ya bence cok mukemmel bır sekılde anlatmıssınız ve bence anlatılabılınıyormus:)))
en cokda demırınızle dınledıgınız cd yı calamadıgınıza gulumseyerek uzuldum:) herseyı mukemmel dusunmus hazırlamıssınız. umarım hayatınızda herzamn mukemmel gecer sız artık annesınız Rabbım bızlerede nasıp etsın