Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaaa yapmayn bunu şuan salya sümükten beter oldum ben yaadicek bişi bulamıorum inş bende oğlma sağ salm kavuşurum allah uzuuuunn ömürler versn sana babasına ve oğlunuza...
yaaa yapmayn bunu şuan salya sümükten beter oldum ben yaadicek bişi bulamıorum inş bende oğlma sağ salm kavuşurum allah uzuuuunn ömürler versn sana babasına ve oğlunuza...
Benim minik aslancığım oldu 19 aylık ne günler geçirdik bunca zaman ama sanki hiç minicik olmamış gibi geliyor büyüdüğünü babasının kucağından takip ediyordum geçen gün bir baktım adam kucağa sığmıyor ayaklar sarkmış da sarkmış maşallah kuzucumuza:) onunla birlkikte dünyamız değişti hiç tatmadığımız yaşamadığımız sevinçlerimiz oldu, hiç aklıma gelmezdi birinin anne çişim geldi deyince evde bayram havası eseceğine, çiş gelince maa aile wc nin kapısında kuzunun çiş yapmasını bekliyoruz, yoklama alıyor :) maşllah çok da güzel konuşuyor kelmleri bebek gibi kocaman adam gibi söylüyor birkaç kelimesi hariç onlarda benim en sevdiklerim çovat : çorap kipat : kitap puzzle ve lego hastasıyız en favori oyuncaklarımız da tabiki her erkek çocuğu gibi arabalarr, bayılıyoruz araba oynamaya bıkmadan usanmadan hann hann sesleriyle bu sayfamızı kuzumun gelişimiyle ilgili devam ettireceğim
Dün benim kuzum, hapşuran dedesine çok yaşa dedi:) artık bana da ANNECıĞıM diyor:) hızla büyüyor minik aslanım canımın öbür yarısı seni çok seviyorum annem,
allah bebegınızı sıze bagıslasın ne de guzel yazmıssınız bende 6 aylık hamıleyım kızımızı beklıyoruz dogumdan cok korkuyorum ne guzel sezeryan olmussunuz ıns bende sezeryan olurum:))) bebegınız ve sıze sevgıler
allah bebegınızı sıze bagıslasın ne de guzel yazmıssınız bende 6 aylık hamıleyım kızımızı beklıyoruz dogumdan cok korkuyorum ne guzel sezeryan olmussunuz ıns bende sezeryan olurum:))) bebegınız ve sıze sevgıler
selam canım teşekkür ederim doğumdan korkacak hiç bişey yok sadece bayıltırken iğne acıtıı,iğneden çok korkarım zaten:) onun dışında çok çabuk toparlandım en önemli şey etrafınızda hep pozitif insanların olması mutlulukla, destekle çok çabuk topralıyosunuz ben aynı gün ayağa kalktım tek başıma ve hiç yatmadım:) sağlıckla kavuş kuzucuğuna güzel haberlerini bekliyoruz