Minik Aslanımızın Hikayesi

Ayn canım öyle güzel yazmışsın,içindekileri öyle güzel kelimelere dökmüşsünki..Çok duygulandım okurken inan bana!!!
Rabbim meleğinizle bir ömür mutlu olun emi..Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Ailesine,vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Rabbim herkeze bu duyguyu taddırsın inşallah..:Saruboceq:

canım süper bi hikaye olmuş..........
çok güzel kaleme almışsın.............
bebeğimiz hoşgeldi sefalar getirdi...........
sağlıklı uzun ve huzur dolu bir ömür diliyorum aslanına

Eynur sen benim salya sümümmük olmam için bu linki copy paste yaptın kanımca. Ay ne romantik bir anne oğul hikayesi :asigim:dememi bekliyosun ama demiciyim. Kızıııım bendeki romantizm öldüü çoktaaan. Helvasını yiye yiye baaseeen yaptım haberin yok musengözlerimebaksanab
Allah oğlunu sana seni oğluna bağışlasın. Menapoza girmeden son deminde sana bir evlat verdiği için otur kalk Allah'a şükret. şakkıdı
Sen daa teraziylen tartıynan uğraşana kadar ben ikinciyi yapcem bilekaydirigubbakcemile2

Eynur sen benim salya sümümmük olmam için bu linki copy paste yaptın kanımca. Ay ne romantik bir anne oğul hikayesi :asigim:dememi bekliyosun ama demiciyim. Kızıııım bendeki romantizm öldüü çoktaaan. Helvasını yiye yiye baaseeen yaptım haberin yok musengözlerimebaksanab
Allah oğlunu sana seni oğluna bağışlasın. Menapoza girmeden son deminde sana bir evlat verdiği için otur kalk Allah'a şükret. şakkıdı
Sen daa teraziylen tartıynan uğraşana kadar ben ikinciyi yapcem bilekaydirigubbakcemile2

ilk defa doğru dedin ya krdi uyuzu
menapoza girmeden allahım bana bi evlat verdi

2.yapmak paça ister canım
sen kaandan sonra töbe yapamazsın ikinci ahanda buraya
yazıyorummmm

ilk defa doğru dedin ya krdi uyuzu
menapoza girmeden allahım bana bi evlat verdi

2.yapmak paça ister canım
sen kaandan sonra töbe yapamazsın ikinci ahanda buraya
yazıyorummmm

Sen öyle zannet annem aha buraya yazıyom
Kiracı bulim
Murat'ın işi açılsın
Yapcem:emir_bebek:

Allah toprak'ı sana bağışlasın eynur daa yüzünü göremedik ama o da ayrı. Bu arada next'in zeynosu süper. Resimlerini yollamış valla ilk kızı da çok güzel ama Allah daa bi güzelini sanki ikinciye saklamış. Toprak bey'e duyrulurkaydirigubbakcemile5

Sen öyle zannet annem aha buraya yazıyom
Kiracı bulim
Murat'ın işi açılsın
Yapcem:emir_bebek:

Allah toprak'ı sana bağışlasın eynur daa yüzünü göremedik ama o da ayrı. Bu arada next'in zeynosu süper. Resimlerini yollamış valla ilk kızı da çok güzel ama Allah daa bi güzelini sanki ikinciye saklamış. Toprak bey'e duyrulurkaydirigubbakcemile5

sen kiracı bulcan da
muratın işi açılacak da
tebe heyyyyy
o zamana Su Mina Allahın izniyle gelmiş olur be:)
amin canım,allahım hepimizin kuzularını bizlere bağışlasın
kızım deli dana msn de görmedin mi resimlerini
iş adresimi biliyon boş mail at yolliyim resimlerini
nextime hürmetler,talibiz kızına:)
ondan eyisini mi bulcez
ama bi gurbiye sormak lazım
toprişkonun taliplerinden biri de o

bir doğum hikayesi bukadar güzel anlatılır... seni, eşini ve toprak aras bebeyi canı gönülden tebrik ederim..Allah mutluluğunuzu herzaman daim etsin arasın askerliğini düğünü ve torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah canım. bizimde son 13 günümüz kaldı o kutsallığı yaşamaya inş. tekrar sevgiler gönderiyorum size..

bir doğum hikayesi bukadar güzel anlatılır... seni, eşini ve toprak aras bebeyi canı gönülden tebrik ederim..Allah mutluluğunuzu herzaman daim etsin arasın askerliğini düğünü ve torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah canım. bizimde son 13 günümüz kaldı o kutsallığı yaşamaya inş. tekrar sevgiler gönderiyorum size..

canım benim allahım hayırlı doğumlar versin sana
meleğine kavuşmana ne güzel az kalmış
hamile birini görünce hala heyecanlanırım:)

tatlım benim ne kadar güzel anlatmışsın
hep baraber uzun güzel hayırlı ömürler diliyorum size
adı çok güzelmiş

Emre Deniz'imin arkadasi Toprak Aras iyi ki dogmussun :nazar:
Allah seni annene babana bagislasin
Vatanina milletine hayirli bir evlat olasin ...:asigim:

Ayn'im a.s.

Emre Deniz'imin arkadasi Toprak Aras iyi ki dogmussun :nazar:
Allah seni annene babana bagislasin
Vatanina milletine hayirli bir evlat olasin ...:asigim:

Ayn'im a.s.

zepp kafam çok teşekkür edrim canım a.s.

efett emre denizin arkadaşı :)
cin çan çona selamlar:)

Allah hayırlı evlat etsin inşallah, bir ömür sağlık huzurlu hayat versi ailece sizeŞeniz

Hikayeni süper anlatmışsın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. Bende 1 hafta sonra kavuşucam oğluma. Darısı başımıza diyelim yaani.

Canım ağlayark okudum Allah mutluluğunuzu hiç bozmasına.s.

:çok üzgünüm:eek:yy oyyy yerim o böcüğü ben iyiki geldi girdi hayatına bilmem nedendir seni bi ayrı seviyorum bu kk da sen benim acuk sevdiceğimsin eskisi kadar sık görüşemesekte :eek: hikayeni okuyunca kk ya ilk geldiğim günleri anımsadım o tatsız zamanlarındaydın ve minik bir dokunuşun özlemi okadar sarmıştıki içini her sohpetimizde anlardım duygularını bilsen ne çok içimden geçirdim seninde bebişin olsun yüreğindeki boşluğu doldursun allahıma şükürler olsun kucağını boş bırakmadı inş hayırlı sağlıklı bir ömür analı babalı hayırlı bir evlat olmasını nasip eder allahım aminn

ha surda çocuk yaptıracaksın yani ballandıra ballandıra annattın :nazar:
çoook güzel bi yazı Allah analı babalı büyütsün :nazar:

ağlamak istiyorum çok güzel yaa :çok üzgünüm:

canım annem şimdi gördüm yazınıı eski zamanlarımızda hepp derdimm annecim nezaman kardeşim olacak diee.Canımsın benim şükür ki bir kardeşim oldu hemde yakışıklı mı yakışıklı.Diilerimm herzaman güzel günlerini görmek nasip olur size.Babamıda senide ççok çok öpüyorumm.:asigim:

Allah bir ömür boyu oglunuzla sizi mutlu etsin. Bu özel aninizi bizlerle paylastiginiz icin, Tesekkür ederim a.s.

X