- 18 Mayıs 2016
- 89
- 120
- 8
- 36
- Konu Sahibi Ruzgarmasal
-
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama nolur yardim edin.ben 15nisanda 27+4gunlukken minik oğlumu kucagima alamadim kaybettim.ögun kontrola bebegimi görmeye gittiğimde heyecanla oğlumu görmek için yattigim sedyede kalbi durduğunu ve bebeğim i kaybettigimi öğrendim dünya basima yikilmisti.ve hemen normal doğum için hazirlandim.12saat suni sanci çektim fakat olmadi ve hemen sezeryana alindim kucagima alamadigim.bebeğim doğmuştu ama sesi cikmiyodu bu nazil bi aci.ayni gün aldigim odasi bile gelmişti.herşeyi hazirdi.bugün 34gun oldu ama sanki ilkgin gibi.onu asla unutamam ama yine anne olmak hamile kalmak çok istyrm hemen.aranizda hemen hamile kalan varmi silinti olduğu nolur yardim edin
Çok saolun ama o kadar zor geliyoki sanki yejo bir bebek biraz olsun acimi jafifletcek gibi geliyor unutturmaz acim bitmez ama belki biraz iyi gelir diye ama
Tek sigindigim allahim zaten.o en iyisini bilir hayirlisini bilir allah razi olsun sizdende
Arkadaşım Rabbim sabır versin çok etkilendim . o kollarini dolduracak en hayırlı evladı versin Rabbim , en kısa zamanda acinin yerini mutluluk alsin. Az daha bekle . bi toparlan vücudun icinde Öyle şuan. Evet arkadaşlarından öyle oldu hemen hamile kalan da oldu bi kaç ay sonra da oldu. Bir yıl sonra da. Allahın izni ile sesinde oluyor bak ama Rabbimin hikmetinden sual olunmaz demek ki hayırlı değildi , şer gordugumuz şeyler bizim için hayırlı olabilir
Cnm normal doğumu oldu seninİnşallah bu bebeğini saglikla kucagina alip buyutursun cnm.allah buna omur versin.benim daha 2.5ay oldu.ama okadar zOrki içinin acisi geçmiyor.onun kalbinin durduğu an benim.dünyam.durdu.evet bibebek istyrm.ama unutmak için değil acim.biraz hafiflesin istyrm.Rabbim.bize bir daha evlat acisi yasatmasin.kordon dugumlenmesi nadir olan birşey beni bulmustu hep neden ben dedim.neden.ama.inşallah allah bizimde yuzumuzu guldurcek cmm.ama senin için çok sevdindim.allahim benim.ruzgarimi aldi ama yeni rüzgar vericek inş.
benimki normal dogumdu cnmEbruzerim75 sen normal dogummu sezeryanmi yaptin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?