- 12 Temmuz 2006
- 1.807
- 29
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:çok üzgünümyy oyyy yerim o böcüğü ben iyiki geldi girdi hayatına bilmem nedendir seni bi ayrı seviyorum bu kk da sen benim acuk sevdiceğimsin eskisi kadar sık görüşemesekte hikayeni okuyunca kk ya ilk geldiğim günleri anımsadım o tatsız zamanlarındaydın ve minik bir dokunuşun özlemi okadar sarmıştıki içini her sohpetimizde anlardım duygularını bilsen ne çok içimden geçirdim seninde bebişin olsun yüreğindeki boşluğu doldursun allahıma şükürler olsun kucağını boş bırakmadı inş hayırlı sağlıklı bir ömür analı babalı hayırlı bir evlat olmasını nasip eder allahım aminn
canım annem şimdi gördüm yazınıı eski zamanlarımızda hepp derdimm annecim nezaman kardeşim olacak diee.Canımsın benim şükür ki bir kardeşim oldu hemde yakışıklı mı yakışıklı.Diilerimm herzaman güzel günlerini görmek nasip olur size.Babamıda senide ççok çok öpüyorumm.:asigim:
ule o kadar büyüdümü oğlan:1shok:
maşşallahhh süpanallahhh
hatırlıyorum o çınarcık zamanlarını:sm_cooltel çok güzel mutlaka gidin demiştin bide:mymeka:
Allah tosun paşanın damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallahhha.s.
ayn canım hikayeni okurken çok duygulandım.
benim bebişimde 4 aylık oldu kısmetse ağustos da doğum yaz bebeği olacak.
ilk 3 ay çok sıkıntılı geçti şimdilerde daha iyiyim.
4 lü test için kan verdim haftaya sonuçlar çıkacak.
canım senin adına çok sevindim.
allah analı babalı büyütsün.
kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
ayn canım gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah amin
Benımde oglusuma kavusmama 19 gun kaldı,duygusallık zaten hat safhada ınan bogazım düğüm düğüm oldu....Allah bebegını sana bagıslasın canım..