- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
vardr canim sen aktarlari arastr.insalalh gerek kalmazda en yakin zamanda alirsn guzel haberiBursanın ufak bi ilçesindeyim canım gene de bi bakacam aktarlara meryem ana otu ile çok hamile kalan varmış hamile olanlara da kolay doğum için kullanılıyormuş
gecmis oslun canim iyiyz baluk temizlemeye calisiyrm nefrettt ediyrom.savas halindeyz mundar ettim sanirimNasılsınız kızlaaar.Çok yorgunum mevsim dönüyor ve astımım beni daraltıyor
Zordur temizlemesi ama yemesi lezzetligecmis oslun canim iyiyz baluk temizlemeye calisiyrm nefrettt ediyrom.savas halindeyz mundar ettim sanirim
Ay hadi inşallah canım bu ay hep beraber hamişlik müjdesi alalım topik yıkılsın @dilekylmz22vardr canim sen aktarlari arastr.insalalh gerek kalmazda en yakin zamanda alirsn guzel haberi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahNasılsınız kızlaaar.Çok yorgunum mevsim dönüyor ve astımım beni daraltıyor
insallah kuzum insallahhAy hadi inşallah canım bu ay hep beraber hamişlik müjdesi alalım topik yıkılsın @dilekylmz22sher33 Zeytin_yesili Bejan19 inşallah ismini yazmayı unuttuğum kuzular tek hamiş olmayan kalmasın inşallah topikte amin
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Ben yeni alıştım balık ayıklamaya içine parmağımı sokmaya korkuyordum balığın hatta bıçakla temizlediğim bile oldu babam gülmüştü anama sen bu kıza balık ayıklamayı öğretmedin mi dedigecmis oslun canim iyiyz baluk temizlemeye calisiyrm nefrettt ediyrom.savas halindeyz mundar ettim sanirim
kiz bende yeni yeni temizliyrm hep adama yikiyodm sen temizle diyeee ama bana kaldi :)) hamsi gene genede buyuk baluk bu kocemen ama hallettm gibi azicik hirpalandi ama olsun :))Ben yeni alıştım balık ayıklamaya içine parmağımı sokmaya korkuyordum balığın hatta bıçakla temizlediğim bile oldu babam gülmüştü anama sen bu kıza balık ayıklamayı öğretmedin mi dedi
Ohhh iyi ya böyle yoksa hareket olmuyor.Hamile olsam inan ilkmiş gibi olcak benimki öyle heyecan vercek düşünmesi bile güzelvar canimCamelwhite dun ogrendi
insAllah insAllah cooook cooook aminnn kuzumAy hadi inşallah canım bu ay hep beraber hamişlik müjdesi alalım topik yıkılsın @dilekylmz22sher33 Zeytin_yesili Bejan19 inşallah ismini yazmayı unuttuğum kuzular tek hamiş olmayan kalmasın inşallah topikte amin
aynen kuzum.haberler geldikce umut oluyo hepimizeOhhh iyi ya böyle yoksa hareket olmuyor.Hamile olsam inan ilkmiş gibi olcak benimki öyle heyecan vercek düşünmesi bile güzel
Ay kokusu ayrı bi dert ayıklaması ayrı dert bulaşığı ayrı dert yemesi paha biçilemezkiz bende yeni yeni temizliyrm hep adama yikiyodm sen temizle diyeee ama bana kaldi :)) hamsi gene genede buyuk baluk bu kocemen ama hallettm gibi azicik hirpalandi ama olsun :))
sorma kuzum :)) sagolasin hamislerde vaar nici girdik biz bu muhabbete simdi :)) avucunuzu yalayip gobislere surun annem ole derdi hamisken bisey canin cektgndeAy kokusu ayrı bi dert ayıklaması ayrı dert bulaşığı ayrı dert yemesi paha biçilemezafiyet bal şifa olsun kuzum
İnşallah canım bizlere en kısa zaman da hamişlik müjdesi verirsin her hamilelik ayrı heyecan ayrı tecrübedir kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsinOhhh iyi ya böyle yoksa hareket olmuyor.Hamile olsam inan ilkmiş gibi olcak benimki öyle heyecan vercek düşünmesi bile güzel
Bizde de el yalanıp göğse sürülüp pis kadının yemeği yenmez denir canımsorma kuzum :)) sagolasin hamislerde vaar nici girdik biz bu muhabbete simdi :)) avucunuzu yalayip gobislere surun annem ole derdi hamisken bisey canin cektgnde
a buda ilgincms ama benziyo.her yorenin adeti farkli iste kuzumBizde de el yalanıp göğse sürülüp pis kadının yemeği yenmez denir canım