Bende kokulara göğüs hassasiyetine kasıklara ve kirpik kontrolüne takığım sıyırttım denile bilir tam anlamı ile
Amin canım benim inşaallah Allah razı olsun valla az kaldı komple delirmemizeAy hadi inşallah canım bu ay hep beraber hamişlik müjdesi alalım topik yıkılsın @dilekylmz22sher33 Zeytin_yesili @Bejan19 inşallah ismini yazmayı unuttuğum kuzular tek hamiş olmayan kalmasın inşallah topikte amin
AMiN canim ALLAH razi olsun canim darisi snaa INŞALLAH ❤ benim 4 gun önce cikmisti cok şükür canimmm hadi guzel haberle gel ❤Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah. Benim de belim karnim agriyor ama adet sancısından farklı biraz. Adete dört gun kala kan testinde cikar mi? Yarin kan testi mi yaptirsam?
Özelden atıyorum kuzu senide merak ediyorum benMuhabbeti kaçırdım sanmayın sakın_Masalim_ sher33 @dilekylmz22 birbirinize resim atmışsınız banane banane bende isterim resim özelden kimse beni merakta etmemiş
Sanada gönderiyim kuzuBana da atmadilarr benide merak etmediler yalniz degilsin
Insallah canim. Saglik ocağında ertesi gun cikiyormus test sonucu devlet hastenesinde yapiyorlar mi acilde.AMiN canim ALLAH razi olsun canim darisi snaa INŞALLAH ❤ benim 4 gun önce cikmisti cok şükür canimmm hadi guzel haberle gel ❤
Yapiyolar canim ben saglik ocağında sabah verdim oglen cikmisti sonuc canimInsallah canim. Saglik ocağında ertesi gun cikiyormus test sonucu devlet hastenesinde yapiyorlar mi acilde.
Geldi canım ben de sana attım tatlımZeytin_yesili kuzum benim attim sana geldimi
Gördüm guler yüzlü Meleğim MAŞALLAH ❤Geldi canım ben de sana attım tatlım
Gordum cnm sagolasn masallah kizcelerimiz cok guzeller :)Sanada gönderiyim kuzu
İnşallah canım benim ya cvp gec yaxıyorum ev işi yemek bide tlf oğlanda oluyor oyun oynuyorİnşallah canım bizlere en kısa zaman da hamişlik müjdesi verirsin her hamilelik ayrı heyecan ayrı tecrübedir kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin
Tesekkur ederim canim yarin sabah gideyim sonucu yazarımYapiyolar canim ben saglik ocağında sabah verdim oglen cikmisti sonuc canim
Hadi guzel haberlerle gelirsin INŞALLAH canim❤Tesekkur ederim canim yarin sabah gideyim sonucu yazarım
Amin canım ☺Hadi guzel haberlerle gelirsin INŞALLAH canim❤
Geçmiş olsun benim de hafif atesim var bi de sanci ve yorgunluk bakalim yarin ogrencem hastalik mi hamilelik miHaftasonu ne çabuk bitiyor kızlar. Bide yarına düzelirim inşallah çok hastayım
İnşallah hayırlı haberler alırsın cnmGeçmiş olsun benim de hafif atesim var bi de sanci ve yorgunluk bakalim yarin ogrencem hastalik mi hamilelik mi
Insallah sen de alirsin canım☺İnşallah hayırlı haberler alırsın cnm
Oy kiyamam cok gecmis olsun canimmmHaftasonu ne çabuk bitiyor kızlar. Bide yarına düzelirim inşallah çok hastayım