- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Aslen nerelisin kuzum hangi memlekettesin şimdia buda ilgincms ama benziyo.her yorenin adeti farkli iste kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslen nerelisin kuzum hangi memlekettesin şimdia buda ilgincms ama benziyo.her yorenin adeti farkli iste kuzum
edirneliym canim edirnenin ilcesinde yasiyorm :)Aslen nerelisin kuzum hangi memlekettesin şimdi
tekrarlanan soru konu acilip dalga geciliyor arkadasi bi uyarsak heryere ayni soru yaziliyor MuneBişey sorucamm ben bi abla olarak bana düzgünce cevap verirmisiniz daha büyük olup daha bilgili olduğunuz için sormak istedim kısace net bi cevap sadece bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
Olmaz merak etmeBişey sorucamm ben bi abla olarak bana düzgünce cevap verirmisiniz daha büyük olup daha bilgili olduğunuz için sormak istedim kısace net bi cevap sadece bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
eve gidin isinon degerlendirin canim :)Bende hasta oldum tam ovulasyon zamanı. Hiç halim yok. Koçişte tutturdu gezelim diye bana hava aldırcakmış.çok üşüyorum titriyorum
Evet bitanem resmen gözüm kapanıyor akşamları anidenHamis sultanin uykusu geliyor erkenden❤
Merhaba canım hoş geldin testi erken yapmışsın biraz. Belirti kişiye göre değişiyor sanırım ben de hep belirti arardım ama ben de hiç Yok ne göğüs ağrısı ne bulantı sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da ara ara oluyor sadece bu ara çok uykum var bir de o kadarMerhaba arkadaslar. Bu ay. Ilk defa hamile kalmayi deniyorum. Adetime bes gun kaldi. Kasigimda ve belimde uc gungur cok agri vardi. Ayni zamanda yumurta aki kıvamında akinti. Bu gun akintim azalmis ve agrim cok az. Test yaptim negatif ama hic goguslerde hassasiyet ya da mide bulantisi yok sizce umit var mi? Sizin belirtileriniz nelerdi?
Merhaba canım hoş geldin testi erken yapmışsın biraz. Belirti kişiye göre değişiyor sanırım ben de hep belirti arardım ama ben de hiç Yok ne göğüs ağrısı ne bulantı sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da ara ara oluyor sadece bu ara çok uykum var bir de o kadar
Tesekkur ederim canım. Oyle oldu sanirim benim de uykum var uzerimde bi kirginlik var ama acaba usuttum mu diye dusunuyorum ins bebektir. Kac aylık hamilesin?Merhaba canım hoş geldin testi erken yapmışsın biraz. Belirti kişiye göre değişiyor sanırım ben de hep belirti arardım ama ben de hiç Yok ne göğüs ağrısı ne bulantı sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da ara ara oluyor sadece bu ara çok uykum var bir de o kadar
Bana da atmadilarr benide merak etmediler yalniz degilsinMuhabbeti kaçırdım sanmayın sakın _Masalim_ sher33 @dilekylmz22 birbirinize resim atmışsınız banane banane bende isterim resim özelden kimse beni merakta etmemiş
Kuzum resim attim sanada❤Tatlı hanımlar nerdesiniz çok sessiz sedasız buralar de hadi gelin iki çift lafın belini kıralım Eki Görüntüle 1959326
Resimelrinizi bekliyorum minoslarBana da atmadilarr benide merak etmediler yalniz degilsin
Canim benim canim et cekti bide belim cok agrimistiMerhaba arkadaslar. Bu ay. Ilk defa hamile kalmayi deniyorum. Adetime bes gun kaldi. Kasigimda ve belimde uc gungur cok agri vardi. Ayni zamanda yumurta aki kıvamında akinti. Bu gun akintim azalmis ve agrim cok az. Test yaptim negatif ama hic goguslerde hassasiyet ya da mide bulantisi yok sizce umit var mi? Sizin belirtileriniz nelerdi?
Yerim seniii❤Evet bitanem resmen gözüm kapanıyor akşamları aniden
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah. Benim de belim karnim agriyor ama adet sancısından farklı biraz. Adete dört gun kala kan testinde cikar mi? Yarin kan testi mi yaptirsam?Canim benim canim et cekti bide belim cok agrimisti