❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Annemmm hepimiz aynı gemideyiz valla yemeklerde bile kendi kendime bazen farklı tat arıyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyeee neyse canım psikolojik olarak takmıyoruz diyip deli deli davranmaya devammm

@mcyln83 yeni yasin sana huzur saglik mutluluk bereket gtrsin insallhh cnm sevdiklernle mutlu gunler gecrmen dilgiyle dogum gunun kutlu olsunnn balimm

Annemmm hepimiz aynı gemideyiz valla yemeklerde bile kendi kendime bazen farklı tat arıyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyeee neyse canım psikolojik olarak takmıyoruz diyip deli deli davranmaya devammm
Bende kokulara göğüs hassasiyetine kasıklara ve kirpik kontrolüne takığım sıyırttım denile bilir tam anlamı ile

Kizlar dun acayip sekilde cok idrara ciktim adet hala olmadim testim negatifti aksama olurum heralde
Stresten de olabilir canım çok idrara çıkman hayrlısı daha kırmızıları görmediysen eğer hala hamişlilten umut var demektir inşallah hamişsindir kuzum

ahahahh olur kiz ne guldum:))
Rabbim güldürsün inşallah kuzum tez vakitte bu ayda olmadı ise hamişlik bal çörek otu tarçın kürü yapıcam bide dualar var hacet namazı onlara sarılcam yer gök dua ile hayrlısı inşallah meryem ana otu bulaydık iyiydi ama arabistan da satılıyomuş

hayirlisi kuzum insallah vesile olurlar.aktarlarda falan yokmudur arastrsaydn istanbuldaysan bulunur belki

hayirlisi kuzum insallah vesile olurlar.aktarlarda falan yokmudur arastrsaydn istanbuldaysan bulunur belki
Bursanın ufak bi ilçesindeyim canım gene de bi bakacam aktarlara meryem ana otu ile çok hamile kalan varmış hamile olanlara da kolay doğum için kullanılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…