❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

@dilekylmz22 kuzum kokusu tadı çok kötü değil ben iki üç günde alıştım hatta tatlımsı bi tat bıraktı ağzımda yanlış hatırlamıyorsam sende mide rahatsızlığı vardı iyice araştır tatlım öyle başla soğan kürüne çünkü bende aşırı derece gaz sıkışması yaptı hatta yolda zor yürüdüm inşallah sana yapmaz gaz sıkışması inşallah hamiş kalırsın inşallah muradına nail olursun kuzum ♥ ♥ ♥

simdi gecen agri oldu ates basmasi oldu ki ates hala devam ediyo sicakta duramiyrm ya yumirtladiysam diyorm.dedign gibi ben adet olduktan sonra baslayaym garanti olsum canim

var evet canim safra kesesi yok mide problemli.ama yinede 10 gun kadar yapmaya caliscam kuzum.adet bitince artik.insallah kuzum hep beraber burda 9 ay yavrularmzi bekleyelm herkes kavussun

var evet canim safra kesesi yok mide problemli.ama yinede 10 gun kadar yapmaya caliscam kuzum.adet bitince artik.insallah kuzum hep beraber burda 9 ay yavrularmzi bekleyelm herkes kavussun
İnşallah canım inşallah kuzum Rabbim tez vakitte nasip etsin cümlesiyle beraber ♥

simdi gecen agri oldu ates basmasi oldu ki ates hala devam ediyo sicakta duramiyrm ya yumirtladiysam diyorm.dedign gibi ben adet olduktan sonra baslayaym garanti olsum canim
Yumurtlama döneminde ateş mi basıyo kuzum ben aksine üşüdüm gibi biraz sadece son gün vücud ısım yüksekti hatta eşim dedi yanıyosun çok sıcaksın sen diye cuma akşamı yaslandım sırtından alev çıkıyo senin sanki dedi üzerimde kıyafet varken

Kız ben yaptım bi kez içtim mide bulantısından ölüyordum bişey yiyemedim bütün gün o tat ağzımdaydı

Kız ben yaptım bi kez içtim mide bulantısından ölüyordum bişey yiyemedim bütün gün o tat ağzımdaydı
Ben normalde de soğanı çok severim canım ondan olsa gerek benim zorluk çekmemem ama inşallah soğan kürüne gerek kalmadan bubay hamişlik müjdeni alırsın kuzum inşallah kocaman harflerle BEN HAMİLEYİMMMMMMM diye yazarsın biz de dua eder dua isteriz senden canım

vallah kuzum benim bu son uc dort gundur cok atea basmasi oluyo.normalde sicagi cok severim sonuna kadr acik petekler ama kapattirdm.bide iki gun once kasik agrisi gibi boyle bildgn adet sancisi cektm.dedim herhalde yumirtlamadr.gogusyanlarm agriyo.pek anlayamadim noluyo diye ama.bu dönemlerde ondandr diye dusundm.bide turunculu pembeli bi akimtida geldi.ben yumirtlamaya yordum.kimyasal beni mafetti ne olup bittigi belli degol kuzucanim :))

ayy kuzu bende denedim onu bo kez gecen aylarda ölüyordm.kusmamak izin ziplaya ziplaya ictm bi tuvalete bi mutfağa kostm
esimde sasirdi napiyon sen diye :)) ama koydum kafaya icicem bu sefer 10 gun kadar dayancam.ondan sonra daha da soganli yemek bile yapmam gibi geliyo :)))

Hadi inşallah canım müjden olsun meleğin gelsin benim de bat bugün takvime göre ama adet olmadım hatta belirti bile yok sadece sarı akıntım var
Ay hadi inşaallah minnoşlar bizimledir benimde kaşıklarda dolgunluk hissi var nasıl oluyor bilmiyorum ama var işte veya kendim uyduruyorum Allah ım kafayı yemeden bebişlerimizi gönder

Ooo banada eşim. Birsürü kızdı kendini öksüreceksin bi gün diyor valla adamlarda haklı artık şaşkınız yani

Ooo banada eşim. Birsürü kızdı kendini öksüreceksin bi gün diyor valla adamlarda haklı artık şaşkınız yani
ya hani kafaya takmaym takmadgnz zaman olcak bebek diye.takmamak mumkum degil ki benim takmamam icin alzahmir olmam lazim yazamadim da :)) beynin komple sıfırlanmasi lazim yani.şöyle bisey var eskisi gibi takmiyorm ama vücudumda donem olarak anlamlandiramadgm seyler oluyo.gebelk olmaz cok erken yumurtlama olmaz seffaf akinti yok henuz.e dr agittim kist falan enfeksiyon yok.noluyo annem bana hic bisi bilmiyorm yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…