- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Selam canimmm sen nasilsin❤Slm kizlar napysunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canimmm sen nasilsin❤Slm kizlar napysunuz
Hamis sultanin uykusu geliyor erkenden❤Kuşum günaydınnn.ben uyumuşum dün birkaç gündür erkenden uyuyorum
Annemmm hepimiz aynı gemideyiz valla yemeklerde bile kendi kendime bazen farklı tat arıyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyeee neyse canım psikolojik olarak takmıyoruz diyip deli deli davranmaya devammmya hani kafaya takmaym takmadgnz zaman olcak bebek diye.takmamak mumkum degil ki benim takmamam icin alzahmir olmam lazim yazamadim da :)) beynin komple sıfırlanmasi lazim yani.şöyle bisey var eskisi gibi takmiyorm ama vücudumda donem olarak anlamlandiramadgm seyler oluyo.gebelk olmaz cok erken yumurtlama olmaz seffaf akinti yok henuz.e dr agittim kist falan enfeksiyon yok.noluyo annem bana hic bisi bilmiyorm yani :))
aynen kuzum :)Annemmm hepimiz aynı gemideyiz valla yemeklerde bile kendi kendime bazen farklı tat arıyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyeee neyse canım psikolojik olarak takmıyoruz diyip deli deli davranmaya devammm
iyiyz kuzum sen nasilsiin bebis nasill:)Minnoslar nasilsiniz❤
Çok şükür kuzum sen nasılsın fındıklı kurabiyem nasılMinnoslar nasilsiniz❤
Bende kokulara göğüs hassasiyetine kasıklara ve kirpik kontrolüne takığım sıyırttım denile bilir tam anlamı ileAnnemmm hepimiz aynı gemideyiz valla yemeklerde bile kendi kendime bazen farklı tat arıyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyeee neyse canım psikolojik olarak takmıyoruz diyip deli deli davranmaya devammm
biz bu gidisle bakırköyde bulusucaz gibi geliyo hadi bakalm :)))Bende kokulara göğüs hassasiyetine kasıklara ve kirpik kontrolüne takığım sıyırttım denile bilir tam anlamı ile
Otururuk mazhar osman heykelinin yanına selfi çekiniriz olmadı ne yapalım kuzumbiz bu gidisle bakırköyde bulusucaz gibi geliyo hadi bakalm :)))
Stresten de olabilir canım çok idrara çıkman hayrlısı daha kırmızıları görmediysen eğer hala hamişlilten umut var demektir inşallah hamişsindir kuzumKizlar dun acayip sekilde cok idrara ciktim adet hala olmadim testim negatifti aksama olurum heralde
Bakali, canim insAllah hamisliktendir gecen ayda gecikmisti duzeni bozuldu yaStresten de olabilir canım çok idrara çıkman hayrlısı daha kırmızıları görmediysen eğer hala hamişlilten umut var demektir inşallah hamişsindir kuzum
ahahahh olur kiz ne guldum:))Otururuk mazhar osman heykelinin yanına selfi çekiniriz olmadı ne yapalım kuzum
Rabbim güldürsün inşallah kuzum tez vakitte bu ayda olmadı ise hamişlik bal çörek otu tarçın kürü yapıcam bide dualar var hacet namazı onlara sarılcam yer gök dua ile hayrlısı inşallah meryem ana otu bulaydık iyiydi ama arabistan da satılıyomuşahahahh olur kiz ne guldum:))
hayirlisi kuzum insallah vesile olurlar.aktarlarda falan yokmudur arastrsaydn istanbuldaysan bulunur belkiRabbim güldürsün inşallah kuzum tez vakitte bu ayda olmadı ise hamişlik bal çörek otu tarçın kürü yapıcam bide dualar var hacet namazı onlara sarılcam yer gök dua ile hayrlısı inşallah meryem ana otu bulaydık iyiydi ama arabistan da satılıyomuş
Bursanın ufak bi ilçesindeyim canım gene de bi bakacam aktarlara meryem ana otu ile çok hamile kalan varmış hamile olanlara da kolay doğum için kullanılıyormuşhayirlisi kuzum insallah vesile olurlar.aktarlarda falan yokmudur arastrsaydn istanbuldaysan bulunur belki