❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bişey sorucamm ben bi abla olarak bana düzgünce cevap verirmisiniz daha büyük olup daha bilgili olduğunuz için sormak istedim kısace net bi cevap sadece bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

tekrarlanan soru konu acilip dalga geciliyor arkadasi bi uyarsak heryere ayni soru yaziliyor Mune

Olmaz merak etme

Merhaba arkadaslar. Bu ay. Ilk defa hamile kalmayi deniyorum. Adetime bes gun kaldi. Kasigimda ve belimde uc gungur cok agri vardi. Ayni zamanda yumurta aki kıvamında akinti. Bu gun akintim azalmis ve agrim cok az. Test yaptim negatif ama hic goguslerde hassasiyet ya da mide bulantisi yok sizce umit var mi? Sizin belirtileriniz nelerdi?

Merhaba canım hoş geldin testi erken yapmışsın biraz. Belirti kişiye göre değişiyor sanırım ben de hep belirti arardım ama ben de hiç Yok ne göğüs ağrısı ne bulantı sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da ara ara oluyor sadece bu ara çok uykum var bir de o kadar

Hamile misniz?

Tesekkur ederim canım. Oyle oldu sanirim benim de uykum var uzerimde bi kirginlik var ama acaba usuttum mu diye dusunuyorum ins bebektir. Kac aylık hamilesin?

Canim benim canim et cekti bide belim cok agrimisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…