Minik bir kopek icin yardimedebilirmisiniz

Sadece kiyma haslayip vermistik ev yemegi hic vermedik.yada kuru / yas mama
Cok acemiydik mutlu etmek istedik

Yarın haberdar et bizi.
Ama şunu söyleyebilirim ki o köpeğe apartmandakiler rahat vermez.
Çünkü bir kişi bile şikayetçi olsa alıp götürüyorlar hayvanı.
Çocuklar filan oynuyor demişsin. Anne babaları karşı çıkacaktır.
Başka bir çözüm bulmalisiniz

Hayir kimlikli kopege kimse dokunamaz tam tersi ztn bugun yaptiklari ise pisman oldular
Hatta bu saatten sonra kimse gik diyemez.
Ztn yarin sabahtan itibaren apartmanin 4 koseye mama birakicam.
Sitede yonetim yok.alinmis karar yok. Aidat makbuzu yok.
Her eve girip evcil hayvanlari alsinlar o zmn yaptiklari suc. Ben de isin icindeyim onlar bu kdr ugrasacagimi anlamadilar

Hayır sonuçta cins bir köpek bu. Kimseye zarar vermez. Adamın pisliği başka bsy değil.
O köpeğin barınaktan kurtulup kendine gelmesi gerek
Bugün barınağı ben de aradım.defalarca konuştum o işler öyle kolay değil.kimsenin de insiyatifinde değil.sebep olan kişi başına iş almak istemiyorsa susup edebiyle oturacak

O yönetici kim oluyor ya , sıfatsız mahluk.mahvederim onu.yalvarir yalvartirim.

Böyle bir hakkı yok
Bugün köpeği alan barınak görevlisi de telefonda gayet üzgündü

Sadece merakımdan soruyorum.
Haberlerde filan fazlaca izliyoruz malum kedi köpek yüzünden kavgalar çıkıyor apartman sakinleri arasında.
Madem taśması var sahipsiz değil , götür evinde bak. Ben kapımın önünde istemiyorum. Çocuklarımla temasta bulunmasını istemiyorum,burası ortak alan vs vs diyemiyor mu kişiler esilacigim

Zaten o görevli dedi kimliği varsa bizim görev alanımız dışında diye.
Şuan suç işliyorlar hayvani alıkoyarak

Böyle bir hakkı yok
Bugün köpeği alan barınak görevlisi de telefonda gayet üzgündü

Korktu cunku. Durumunu anlattim. Donup dolasip ayni yere ciktik. Birsey olursa sizi yakarim dedim. Ben sizden haber bekliyorum vitamin antibiyotik disinda birsey yapmayacagim dedi.
Tek derdim cani dedim size sira sonra gelecek.

Sitede hayvan bakmaya karşı çıkmak suç acın kanun okuyun ezbere konuşmayın

Biz de hayvanlarimizin milletin çok kıymetli çocuğuna temas etmesini istemiyoruz.cocuklari toplatalim mi..aa pardon onlar insan yavrusu olduğu icin hakları falan var dimi

Hayir diyemiyor. Ama sorun surda. Bu kopege simdiye kadar itiraz etmediler. Kendi torunlari bakti. Kendi yegeni kendi isyerinde malzeme ayirdi. Toplanti da soylenen birsey yok. 2016da alinmis beslenemez karari yok
Mevzu kopege itiraz degil
Mevzu muteahit / yoneticinin dediginin yapilmasi
Birde benim karsimdaki var. Onu ayri haklicam
Baska itiraz eden yokki.
Bu kdr sevdirip bu kdr masraf ettirip olume gonderemez. Kimse alip getirmedi kendi geldi birsuru kopek kayniyor yan arsada.
O zmndan beri itiraz etselerdi
Itiraz sebepleri havliyor. Ee 10 mt ilerisindeki de havliyor.
Biri patates ekmis oteki lastige cicek ekmis. Apartmanda karsimdakinin ayakkabi kokusu berbat.
Site kurali bi 7 kg garibe mi var?

Diyemiyorlarsa köpek kalır öyleyse.

Diyemiyor tabiki hic bir haklari yok. Medyayi dikerim kapilarina
Ztn durum 1 kisinin getirdigi kopegi yok etmek degil
Ortak kararla bugune geldik
Medyaya ,kavgaya ,dövüşe gerek yok.
Eğer kanunda öyle bir hakları yok ise, olmadığına dair bir yazı çıkar,aparmanin giriş kapısına as.herkes görüp okusun.

Medyaya ,kavgaya ,dövüşe gerek yok.
Eğer kanunda öyle bir hakları yok ise, olmadığına dair bir yazı çıkar,aparmanin giriş kapısına as.herkes görüp okusun.

4 blok var hepsi kocaman bir bahce icinde
2 giris var
Bize gorede gerek yoktu ama bugun aldiramayacak diye neler yapmis. Bence fazlasiyla var. Once kopegi kurtaralim sirayla
Insallah bu gece o hayvana bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…