İc parazit hapı verdiniz mi ? Halsiz olmalarinin nedeni genelde parazit olurm
Hepsini yapti mi peki veterineriniz çünkü yavrulara belirli asilar 2 doz arayla yapiliyor. Parazit asilari değil de karma asilar diye geciyor (genclik,corona vb. ) 15 gün arayla 2 defa yapiliyor.Asilarini yaptirdik yaklasik 1 ay olmustur
Hepsini yapti mi peki veterineriniz çünkü yavrulara belirli asilar 2 doz arayla yapiliyor. Parazit asilari değil de karma asilar diye geciyor (genclik,corona vb. ) 15 gün arayla 2 defa yapiliyor.
Yazar tabi. Ama direk karma diye yazmaz isimleri yazar corona,gençlik gibi. 1 sene gelmenize gerek yok mu demiş ? parazitler 3 ayda bir tekrarlanir. İlk doz karma asilar yapildiysa ondan sonra senede bire düşer. Yikamamasi normal uyuz vs.. değilse hayvan yıkanmaz. Bilemedim belki sadece şokta da olabilir hayvancagizOnu bir sorayim oyle sacma bi veterinere denk geldikki ztn yikamadan birakmis.
Kimliginde yazarmi hangi asilari yaptirdigi?
Kimlik cocuklarda duruyor bugun ogrenebilirim
1 sene gelmenize gerek yok demis ama mesela pireye ise yaramadi ben damla sordim tanidik veteriner vardi ( baska ilcede)
Ensesine damlattik kurtuldu garibim
Yazar tabi. Ama direk karma diye yazmaz isimleri yazar corona,gençlik gibi. 1 sene gelmenize gerek yok mu demiş ? parazitler 3 ayda bir tekrarlanir. İlk doz karma asilar yapildiysa ondan sonra senede bire düşer. Yikamamasi normal uyuz vs.. değilse hayvan yıkanmaz. Bilemedim belki sadece şokta da olabilir hayvancagiz
Bir de şekerli şeyler ve çikolata köpekler için zehir niteliğinde. Kesinlikle verilmemesi gereken şeyler. Çocuklara bunu mutlaka söyleyin eğer köpekcik iyileşirse
Normali o 3 ayda bir tekrarlanir parazitleri. Yetiskinse tek doz uygulama yeterlidir. Kaplumbaga ve kirpiyle kavga etmesi bana cok sirin ve komik geldi2. Veteriner yaz sonu damlayi tekrarlayin diyince bir sorun oldugunu tahmin etmistim ztn
Normali o 3 ayda bir tekrarlanir parazitleri. Yetiskinse tek doz uygulama yeterlidir. Kaplumbaga ve kirpiyle kavga etmesi bana cok sirin ve komik geldiDirek yaş mama almayinda tavuk bulyonlu suyu mamasina dökün ya da kuru mamanin arasina et parcalari koyun
Cok tatlisinizzz :) sizin gibi insanların çoğalması dileğiyleTamam
Ya cok sapsik bisey herkese kendini sevdirdi
Ben yaklasamiyorum ogrendi sabahlari yanima geliyordu sadece oldugu yerden kuyruk salliyor kalkmiyor
Siteye kimseyi sokmuyor kedi kopek dahil herkes onay almali
O neseye alistik boyle yatmasina cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?