Yazın, ben ankaradayım.ararim.ama ordan almanız lazım başka sehirdeysenizOnce buyuksehir belediye veterinerini aradim
Ilce belediyesine yonlendirdi
Sert ciktikca ztn kisirlastirilip birakmak zorundayiz ayni yere gelir o baska birsey yapamayiz dedi
Buyuksehire geri dondum
Barinaga yonlendirdi
Hayvanin hasta oldugunu ilettim.
Biz teslim aliriz birsey yapamazsiniz dedim
Haber bekleyecek asi yapmayacak genel durumuna bakacak
Obur bahsettigim kisi ile gorusemiyorum ulasamadim
Yasadigim yeri ozel msj atayim sizde arayip sorun site ismine kadar yazarim
Hayvanin arkasinda biri oldugunu gorsunler
Sikayetlerden biri hayvan havliyormus
Sanki baska havlayan hayvan yok.
Ver3cekler mi? Çok sevinirim,haber verin bize
Yazın, ben ankaradayım.ararim.ama ordan almanız lazım başka sehirdeyseniz
E milletin köpeği mis gibi pırıl pirul geziyor .yikanmiyorsa nasıl oyleler .Yazar tabi. Ama direk karma diye yazmaz isimleri yazar corona,gençlik gibi. 1 sene gelmenize gerek yok mu demiş ? parazitler 3 ayda bir tekrarlanir. İlk doz karma asilar yapildiysa ondan sonra senede bire düşer. Yikamamasi normal uyuz vs.. değilse hayvan yıkanmaz. Bilemedim belki sadece şokta da olabilir hayvancagiz
Ev köpekleri temiz olur zaten önemli olan düzenli tarama. Yikamak deri sagligina zararli sadeve uyuz gibi durumlarda yikankeE milletin köpeği mis gibi pırıl pirul geziyor .yikanmiyorsa nasıl oyleler .
Benimkiler çiftlik köpeği diye biz yikamiyoruz da yikanmamasi gerektiğini bilmiyordum
Umarım alırsınız. Şu an arayamam ama bana da özelden telefon numarası ve bilgi verirseniz ben de ararım yarın.Kopek barinakta en son narkozdan ayilmaya calisiyordu..
Alip goturebilmek icin narkoz vermisler
Yarin alacagiz sanirim komsu gidecek
Kuzum oyle cok tehlikeli oluyormus mideleri icin yani ev yemegi ve mama karıştırmak ama sade et parçası mantıklı sanki. Herhalde sulu yemekle karıştırmak tehlikeli ve ya pilavla bulamaç gibi yapmakNormali o 3 ayda bir tekrarlanir parazitleri. Yetiskinse tek doz uygulama yeterlidir. Kaplumbaga ve kirpiyle kavga etmesi bana cok sirin ve komik geldiDirek yaş mama almayinda tavuk bulyonlu suyu mamasina dökün ya da kuru mamanin arasina et parcalari koyun
O haliyle bir de bugün bu travmayı yaşadı şu cehennem sıcağında düşünün.derdini diyemez koruyani yok ki yavrunun.Kuzum oyle cok tehlikeli oluyormus mideleri icin yani ev yemegi ve mama karıştırmak ama sade et parçası mantıklı sanki. Herhalde sulu yemekle karıştırmak tehlikeli ve ya pilavla bulamaç gibi yapmak
.birde çocuklar dondurma veriyormuş baksana belki ondan rahatsızlandı ya çok üzüldüm
Ben de çok üzüldüm zaten şekerli gıdalar köpeklere çok zararlıKuzum oyle cok tehlikeli oluyormus mideleri icin yani ev yemegi ve mama karıştırmak ama sade et parçası mantıklı sanki. Herhalde sulu yemekle karıştırmak tehlikeli ve ya pilavla bulamaç gibi yapmak
.birde çocuklar dondurma veriyormuş baksana belki ondan rahatsızlandı ya çok üzüldüm
Bizim apartmanın onu ne de gelmişti bitane. Mideleri kaldırmadı . Havliyormus. Hayvan koruyordu halbuki herkes biseler verdi mama yemek falan..Beni takip etmişti yol boyunca . Ben köpeğimi veterinere götürmüştüm bi pakette mama almistim. Pesimize takıldı. Kıyamadım. Evin onu ne kadar gelince mama ve su verdim ve alıştı. Gelip boynuna kanca gibi bişeydi takip götürdüler 1 hafta sonra kadar apartmanca ayağa kalktık bağrış gürültü hepimiz bağırdık napıyorsun diye ama nafile şikayet varmisO haliyle bir de bugün bu travmayı yaşadı şu cehennem sıcağında düşünün.derdini diyemez koruyani yok ki yavrunun.
Şu an ne halde kimbilir yavru bir de daha ya
Bu konu beni mahvetti
Kuş olup uçsam keşke yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?