• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik bir kopek icin yardimedebilirmisiniz

Once buyuksehir belediye veterinerini aradim
Ilce belediyesine yonlendirdi
Sert ciktikca ztn kisirlastirilip birakmak zorundayiz ayni yere gelir o baska birsey yapamayiz dedi
Buyuksehire geri dondum
Barinaga yonlendirdi
Hayvanin hasta oldugunu ilettim.
Biz teslim aliriz birsey yapamazsiniz dedim
Haber bekleyecek asi yapmayacak genel durumuna bakacak
Obur bahsettigim kisi ile gorusemiyorum ulasamadim
Yasadigim yeri ozel msj atayim sizde arayip sorun site ismine kadar yazarim
Hayvanin arkasinda biri oldugunu gorsunler
Sikayetlerden biri hayvan havliyormus
Sanki baska havlayan hayvan yok.
Yazın, ben ankaradayım.ararim.ama ordan almanız lazım başka sehirdeyseniz

Yazar tabi. Ama direk karma diye yazmaz isimleri yazar corona,gençlik gibi. 1 sene gelmenize gerek yok mu demiş ? parazitler 3 ayda bir tekrarlanir. İlk doz karma asilar yapildiysa ondan sonra senede bire düşer. Yikamamasi normal uyuz vs.. değilse hayvan yıkanmaz. Bilemedim belki sadece şokta da olabilir hayvancagiz
E milletin köpeği mis gibi pırıl pirul geziyor .yikanmiyorsa nasıl oyleler .
Benimkiler çiftlik köpeği diye biz yikamiyoruz da yikanmamasi gerektiğini bilmiyordum

Vicdansız insan çok Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Belediyeyi arayınca ne oluyor zannediyorlar acaba çok merak ediyorum barınağa götürülüp orada mama ve su veriliyor mu zannediyorlar o zaman neden otobanda 2 ye parçalanmış asfalta yapışmış sokak köpekleri var? Otoban da kuş uçmaz kervan geçmez dağ başlarında hayvanları ölüme terkediyorlar o kadar içim parçalanıyor ki her gördüğümde üzülüyorum yazıklar olsun

E milletin köpeği mis gibi pırıl pirul geziyor .yikanmiyorsa nasıl oyleler .
Benimkiler çiftlik köpeği diye biz yikamiyoruz da yikanmamasi gerektiğini bilmiyordum
Ev köpekleri temiz olur zaten önemli olan düzenli tarama. Yikamak deri sagligina zararli sadeve uyuz gibi durumlarda yikanke

Nasıl insanlar var ya kenarda yatıp kalkan hayvanın ne zararı var yaşasın işte. Zaten klasik olacak ama hangi birine rahat bir yaşam alanı bıraktıkki? Yollar kedi, köpek cesetleriyle dolu. Hala hobi diye ava giden andavallar var, şehirler gittikçe ormana kayıyor sonra yaban hayvanı gelince evlerin yakınına öldürüyorlar vs vs bu dünyada hayvan olmak ne zor ya, vicdanı olan insan sığınsın gariban şuraya der, vicdansızı da sığdıramaz böyle işte. Allah ıslah etsin böylelerini, şu hayvanlar bir örgütlenip saldırıverse insanoğluna da görsek ah bi görsek

Kopek barinakta en son narkozdan ayilmaya calisiyordu..
Alip goturebilmek icin narkoz vermisler
Yarin alacagiz sanirim komsu gidecek
Umarım alırsınız. Şu an arayamam ama bana da özelden telefon numarası ve bilgi verirseniz ben de ararım yarın.

Ne demek götürdüler aşırı üzüldüm Allah bildiği gibi yapsın onları ne zararı varışta şikayet etmişler. Bi de tasmasini çıkarmışlar:(

Ya vermesinler çikolata dondurma falan köpek onları hazmedemez cok zararlı köpek için. Yazik O da.kapar tabi kim sevmez ki çikolatayı
:(
Ya cok üzüldüm sıcaktan da bunalabiliyorlar. Belki birseyi yoktur. Onun dışkısı ve yemeği kontrol edilmeli. Yani yemesi içmesi. Diski da zor olur kontrol etmek muhtemelen uzağa yapıyordu r geri geliyordur.

Normali o 3 ayda bir tekrarlanir parazitleri. Yetiskinse tek doz uygulama yeterlidir. Kaplumbaga ve kirpiyle kavga etmesi bana cok sirin ve komik geldi 😍 Direk yaş mama almayinda tavuk bulyonlu suyu mamasina dökün ya da kuru mamanin arasina et parcalari koyun
Kuzum oyle cok tehlikeli oluyormus mideleri icin yani ev yemegi ve mama karıştırmak ama sade et parçası mantıklı sanki. Herhalde sulu yemekle karıştırmak tehlikeli ve ya pilavla bulamaç gibi yapmak
.birde çocuklar dondurma veriyormuş baksana belki ondan rahatsızlandı ya çok üzüldüm:(

Esila o köpeği yarın alın oradan lütfen.o pislik yöneticiden de korkmayın zalimin karşısında susmayalım lütfen.

Kuzum oyle cok tehlikeli oluyormus mideleri icin yani ev yemegi ve mama karıştırmak ama sade et parçası mantıklı sanki. Herhalde sulu yemekle karıştırmak tehlikeli ve ya pilavla bulamaç gibi yapmak
.birde çocuklar dondurma veriyormuş baksana belki ondan rahatsızlandı ya çok üzüldüm:KK43:
O haliyle bir de bugün bu travmayı yaşadı şu cehennem sıcağında düşünün.derdini diyemez koruyani yok ki yavrunun.
Şu an ne halde kimbilir yavru bir de daha ya

.birde çocuklar dondurma veriyormuş baksana belki ondan rahatsızlandı ya çok üzüldüm:(
Ben de çok üzüldüm zaten şekerli gıdalar köpeklere çok zararlı :(

Hayvan barınaklarında özellikle bu olayın olduğu şehirdeki barınakta hayvanların kisorlastirildiktan sonra nasıl ölüme terkedilfigini internetten okuyabilirsiniz

O haliyle bir de bugün bu travmayı yaşadı şu cehennem sıcağında düşünün.derdini diyemez koruyani yok ki yavrunun.
Şu an ne halde kimbilir yavru bir de daha ya
Bizim apartmanın onu ne de gelmişti bitane. Mideleri kaldırmadı . Havliyormus. Hayvan koruyordu halbuki herkes biseler verdi mama yemek falan..Beni takip etmişti yol boyunca . Ben köpeğimi veterinere götürmüştüm bi pakette mama almistim. Pesimize takıldı. Kıyamadım. Evin onu ne kadar gelince mama ve su verdim ve alıştı. Gelip boynuna kanca gibi bişeydi takip götürdüler 1 hafta sonra kadar apartmanca ayağa kalktık bağrış gürültü hepimiz bağırdık napıyorsun diye ama nafile şikayet varmis :(. Nefret ediyorum barinaklardan.bid e dedigin gibi bu halsiz haliyle travma yaşadı ya kahroluyorum hergun ağlıyorum kediye köpeğe:(

Back