- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi nazlihilton
Büyük ırk köpeklerin günde en az 2 kez (1'er saat) dışarı çıkarılmaları gerekir. Bahçede beslediğimiz golden kızımız var. Koca bahçe onun olmasına rağmen sabah akşam yürüyüş yaptırıyoruz. Saati biraz geçsin balkon kapısının önüne gelir havlar, hatırlatır kendini. Hatta bu gezdirmeler de yetmez sıkılınca havlayarak bahçeye çağırır ya yanında otururuz (onda da burnuyla elimizi ittirir, dizimize kafasını koyar sevin beni diye) yada oynatırız. Arada komşular seslenir, sever gün boyu dikkatini çekecek şeyler olmasına rağmen gezme talebinden ödün vermez.
İki büyük ırk dört duvar içinde olmaz, olamaz. Yazık o hayvanlara.
Bence sahibi ile konuşun sesleri yüzünden rahatsızlığınızı bildirin. Sabah akşam düzenli gezdirsinler, havlaması içinde temel itaat eğitimi aldırsınlar. O canları sahiplendiyse maddi manevi zorluğuna da katlanacak.
Bizim kızın kirpilere gıcığı var. Metrelerce uzakta görse de çıldırır sürekli havlar. Komşular rahatsız olmasın diye gecenin bir yarısı, tek gözle bahçeye koşturup kirpileri uzaklaştırdığımız çok olmuştur. Ben köpek besleyeceğim diye kimsenin konforunu bozmamalıyım düşüncesi var bizde. Evde değilken çocukları da öğütleriz havlatmayın ilgilenin mutlaka diye.
İki büyük ırk dört duvar içinde olmaz, olamaz. Yazık o hayvanlara.
Bence sahibi ile konuşun sesleri yüzünden rahatsızlığınızı bildirin. Sabah akşam düzenli gezdirsinler, havlaması içinde temel itaat eğitimi aldırsınlar. O canları sahiplendiyse maddi manevi zorluğuna da katlanacak.
Bizim kızın kirpilere gıcığı var. Metrelerce uzakta görse de çıldırır sürekli havlar. Komşular rahatsız olmasın diye gecenin bir yarısı, tek gözle bahçeye koşturup kirpileri uzaklaştırdığımız çok olmuştur. Ben köpek besleyeceğim diye kimsenin konforunu bozmamalıyım düşüncesi var bizde. Evde değilken çocukları da öğütleriz havlatmayın ilgilenin mutlaka diye.