• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik bir kopek icin yardimedebilirmisiniz

Kizlar durumu iyiymis ishal fln yada kusma yoktu..
Gezmeye cikmis yeni gelmis tasmasini calmislar.
Gercekten ilgilenmeye calisiyoruz tabiki birakmazdim en kotu isten gelen biriyle giderdi cok sukur iyiymis ama gormeden rahatlamam
Terrier cinsi beyaz bir kopek oyle guzelki

Kizlar durumu iyiymis ishal fln yada kusma yoktu..
Gezmeye cikmis yeni gelmis tasmasini calmislar.
Gercekten ilgilenmeye calisiyoruz tabiki birakmazdim en kotu isten gelen biriyle giderdi cok sukur iyiymis ama gormeden rahatlamam
Terrier cinsi beyaz bir kopek oyle guzelki
haberdar edin bizi aklıma takıldı kuzucuk.

Bugun belediye ekipleri tarafindan alip goturulmus.
Boynundaki tasma cikarilmis.
Belediyelerle gorustum
O kopek geri gelecek

Genclik hastaligi olabilir. O durumda serumla ilac veriliyor. Aklima o geldi. Genclik hastaliginda cok hasta oluyorlar. Tedavi olmazsa ölüyorlar. Veterinere telwfon edin gelip alip tedavisini yapiyorlar.

Veteriner durumu anlatırsanız gelir umarım iyi olur. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı belediyeyelerde bu konuda çok iyi aradığınızda geliyor

Bazi klinikler arayınca geliyor diyecektim ki miniğin götürüldüğünü okudum 😭 ne zararı var size hayvanın ya! Vicdansiz insanlar. Barınağa götürülecek büyük ihtimal, geri almayı deneyin

O köpek barınakta perişan olur😞😞 daha hastalığı ne bilinmiyor bile , eğer hasta ise kontrolsüz nasıl kısırlaştırılacak 😞 çok üzüldüm lütfen geri alın tedavisini gerçekleştirin o yavrunun.

2 belediye isin icinde.
Bende belediyeciyim hemen ulasip aradim
Kisirlastirilip birakilacakmis.
Ama asla pesini birakmayacagkm
ya hayvan hem yavru hem hasta
şuan anestezi kaldıramaz ki
belki enfeksiyonu var ateşi var
şuan sahipsiz hayvan muamelesi görüyor
ölür yazık depğil mi sizin almanız lazım

ya hem birşey yapmıyorsunzu hem durumu buraya yazıp bizi üzüyorsunuz . yaşadığınız yeri bile bilmiyoruz hiçbirşey yapamıyoruz

ya hem birşey yapmıyorsunzu hem durumu buraya yazıp bizi üzüyorsunuz . yaşadığınız yeri bile bilmiyoruz hiçbirşey yapamıyoruz

Once buyuksehir belediye veterinerini aradim
Ilce belediyesine yonlendirdi
Sert ciktikca ztn kisirlastirilip birakmak zorundayiz ayni yere gelir o baska birsey yapamayiz dedi
Buyuksehire geri dondum
Barinaga yonlendirdi
Hayvanin hasta oldugunu ilettim.
Biz teslim aliriz birsey yapamazsiniz dedim
Haber bekleyecek asi yapmayacak genel durumuna bakacak
Obur bahsettigim kisi ile gorusemiyorum ulasamadim
Yasadigim yeri ozel msj atayim sizde arayip sorun site ismine kadar yazarim
Hayvanin arkasinda biri oldugunu gorsunler
Sikayetlerden biri hayvan havliyormus
Sanki baska havlayan hayvan yok.

Back