evin çok güzel tatlım yaa
minicik ama çok sıcak bi görüntüsü varr
güle güle otur
sağlıkla huzurla otur inşallah a.s.
aminnn tatlim tsk ederim
huliciğim gerçekten beğendim tek başınasın ama sanki yeni evlenmiş çiftin eviymiş gibi eeee o evede bir enişte şart cnm.
almanyadakiler genelde deri koltuk seçiyo glaiba teyzemde kuzenimde evlerinde deri koltuklar var sendede görünce aklıma geldi.
bide bişi sorcam yanlış anlamazsan mutfakta bulaşılarını yıkayınc a yıkananları nereye koyuyorsun
deri degil tatlim koltuklar cakma deri tam ne derler bilmiyorum
çok şirin baYILDIM
gördüğüm en şık bekar evi:))
benimde bi tv vardı sadece trt 1 i gösteriyordu:)))
tsk tatlim, benimde trt 1 yok opuyorumnanaktan
ay nakadar sırın bı bekar evı bu ya bayıldım valla..allah esınle kendı yuvanı kurmayıda nasıp etsın canım
aminnnnnnnnnnnnn
ay ne guzel cnm bnmm...
tsk ederim
ne güzel bide ögrenci evi olacak bence cok cok güzel ve tatli
tsk ederim canim
çok güzel canım bayıldım güle güle otur
sagol tatlim
ahh canım senin o minicikk kutucukk şirin evini yerim benopuyorumnanaktan
ne kadar düzenlisin maaşallah..ALLAHIM evlendiginde kat kat güzelini versin inşallah..ama ondan önce bahtını güzel etsin...evmiş başka şeymiş önemi yok...çok öptüm çok begendim yuvanım..saglıkla kal.
aminnn tatlim cok tesekkür ederim güzel düsüncelrin icin
çok şirin ve sıcak evin güle güle otu canım
tsk ederim
eşyan az olsada bekar evi yeterli bence eşyaların fazla kalabalığa gerek yok evlenince istediğin gibi döşersin tek dikkat ettiğim heryer tertemizdi güle güle huzurla otur evinde bahtın güzel olsun allah karşına seni seven saygılı birini çıkarsın senin
amincanim, zaten bende fazla esyaya gerek duymuyorum göz bozuyor
tsk ederimmiss gibi tertemiz bir ev çok hoşuma gitti :CüvCüv:
bence çok şirin
tek başına ailenden uzaksın bence her şley olması gerektiği ngibi merak etme
sagol canim benim
gördüğüm en temiz bekar evi...mutlulukla otur...çok beğendim...
tesekkürler
evın çok hoş koltuklarını sevdim bennnnn zemuszemus
tsk ederim bebegim
bayıldım valla..çok şirin bir evin var Şenizocağına takıldım..o tarz ocakları kullanması çok zor..Allah sabır versin sanakaydirigubbakcemile3
sagol tatlim, burda ocaklar hep böyle oluyor genelde, gerci bu biraz daha eski versiyonu:))
Çok şirin bi evin var hihoyyyt Begenmelisin bence:):) mutlularrr
begeniyorum da sagol bebegim
Bu mu bekar evı. com guzel canım ıyı gunlerde otur..Tertemız mıs gıbı..rahat bır ev bellı
sagol canim
hiç bekar evi gibi değil..çok şirin gözüküyor..ayrıca çok temiz ve düzenli...banyon,mutfağın,yerler pırıl pırıl parlıyor...
tsk ederim
bir bekar evi için bence çokkk tatlı ve sevimli...
cici bici bir ev...
bundan iyisi şamda kayısı canım::::))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canimmmmmbayıldım evine yaa süper tam istediğim gibi ...
ahhh ahh bekarken hep böyle sıcacık evim olsun isterdim hepp çok şanslısın
bayıldım evine ya cok güzel allah agız tadıyla oturtsun inş cnm özellikle koltuklarına bayıldım hiç beyaz koltuk düsünmezdim ama okadar cok begendimki kumasını falan söylemen mümkünmü temizligi nasıl
aminnnn tatlim sagol, koltuklarim beyaz degil, fil disimi derler, bejmi derler kirik beyaz mi derler, ilik suya camasir suyu koyup siliyorum rahat oluyor
bekar evine bak maşallah
tskler:kedi:
Bekar evi benim bildiğim dağınık olur ama senin evin çok hoş ve tertipli, güle güle otur...
Evlendiğinde de hayal ettiğin gibi bir evde yaşarsın inşallah, mutluluklar dilerim...
aminnn tsk ederim:kedi:
tsk ederimBence son derece sevimli, düzenli ve küçük olmasına rağmen ferah bir evin var. Çok beğendim, iyi günlerde otur.